Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimfa jeziorna

KTO DZIŚ JEST SKAZANY NA SAMOTNY SOBOTNI WIECZOR ?

Polecane posty

Gość indii
hihi a wiesz ze zawsze jak jestem na imprezie to pije wode a potrafie dobrze sie bawic czasem ludzie nawet wachaja czy to aby napewno woda hihi

Gość natalala
to jest bardzo dobra cecha umiec sie bawic bez alkoholu podczas gdy wiekszosc pije:D ja niestety na wiekszosci imprez mam slabosc do drinkow-oczywiscie bez przesady:D

Gość Denn
Ja nie piję i nie palę.

Gość indii
denn - ja tez nie pije i nie pale ;-)

Gość natalala
a ja pije:( ale tez nie pale ha:D

Gość indii
najbardziej mnie denerwuje ze niektorrzy tego nie potrafia uszanowac i na sile wciskaja

Gość indii
brawo natala hihi dobra dziewczynka

Gość Denn
Ja mówie,nie robie groźną mine i nikt mnie nie namawia.haha

Gość natalala
e tam mnie juz do palenia nie namawiaja bo wiedza ze nie ma sensu..ale kiedys tez mnie to wkurzalo aj:/

Gość indii
a mnie ludzie mecza pod tym wzgledem nie potrafia zrozumiec ze ja ie chce i ze dobrze sie bawie ze nie potrzebuje

Gość indii
musze jakis kurs groznej miny zrobic hihi

Gość indii
chyba jestem za lagodna

Gość natalala
oj jak chcessz to cie naucze:D na nastepny raz jak ktos ci bedzie cos wciskal to powiedz NIE i zrob wrrr:D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeech
ja wychodziłam codziennie ze znajomymi taka stara ekipa... a teraz oni połaczyli sie w pary i jestem jedynym singlem w ekipie, czuje sie bardz głupio zwłaszcza ze z jednym z chłopaków toja miałam byc i ciut mnie zdziwił komunikat o jego NOWEJ dziewczynie... dlatego teraz wole posiedziec w domu...

Gość natalala
eeeeeeech - tak to jest z tymi facetami..nigdy ich do konca nie zrozumiesz:(a to bylo cos konkretnego miedzy wami?

Gość indii
witam juz jestem chwile mnie nie bylo ale zglodnialam

Gość natalala
indii- fajnie z wrocilas hihi:D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeech
tzn kiedys bylismy chwilke para ale go zostawiłam, to była taka obopólna zgoda ze lepiej byc przyjaciółmi, potem po kilku miesiacach on chciał mnie odzyskac ale ja wciaz byłam zaplatana w stary związek, kochałam kogos innego... zrozumiał, przyjazn zostaała... jak sie wyplątałam spotykalismy sie znów, wszystko wygladało na to ze bedziemy w koncu razem... niby przyjaciele ale teksty "kocvhanie", telefony co godzine, codzienne widywanie sie... poszłam na 2 dni do pracy, potem wyjechałam na 2 dni... gdy wróciłam był juz z Nią...

Gość samotnaJakNigdy
Moj chlopak o 12 napisal ze jak wroci zpracy po mnie przyjedzie. Do tej pory go nie ma czekalam jak glupia jakas caly dzien. Tel nie odbiera terz jest niedostepny, kolezanek nie ma albo sie pochajtały alebo wyjechaly jestem sama w pokoju z papugami czuje sie jak jakas idiotka ciagle placze :( z bezradnosci

Gość indii
hihi natala no to naucz swoja droga jak to jest w tej polsce ze ludzie mysla ze jak nie postawia na stole flaszki i kawala miesa to juz impresa sie nie liczy

Gość indii
ach wiecie co a ja to czasem lubie poplakac

Gość eeeeeeeeeeeeeeeech
samotnaJakNigdy doskonale Cię rozumiem. wiesz co polecam? zrób sobie ciepła kąpiel, maseczkę, swiece itp... odpręż sie... mi naprawde pomaga to że zrobie cos dla siebie...

Gość indii
samotna pogadaj z nami albo poplaczemy sobie

Gość indii
dziewczyny ale to wszystko jest robieniem czegos dla ciala a co dla ducha>>

Gość indii
samotna ja tez jak idiotka czekam na telefon i nawet kilka razy sprawdzilam czy mi dzwonki dzialaja jihhi paranoja

Gość samotnaJakNigdy
chetnie pogadam... na zywo nie mam z kim :( nie sadzilam ze z niego taki dupek ;/ tez nioe jestem swieta fakt wydzwanialam do niego bo sie martwilam czy cos sie nie stalo a on mnie normalnie olał :(

Gość samotnaJakNigdy
a tak wogole to mam 22 lata 3 lata jestem ( a moze juz bylam? ) z facetem czuje ze najlepsze lata mi uciekaja ani na impreze nie ma gdzie isc bo nie ma z kim :( no i mieszkam z rodzicami :(

Gość indii
a ja jestem taki wariat ze sama nie zadzwonie on to wie ze ja czekam wiec po co mam dzwonic wole dwadziescia razy sprawdzic dzwonki

Gość natalala
samotnaJakNigdy- moj facet tez mi tak robil z tym ze jak go pozniej dorwalam to go bardzo okrzyczalam i pozniej sie nauuczyl ze tak jest brzydo robic..bo wez ty sie wystroisz i cieszysz sie na spotkanie a taki sobie to oleje i nie przyjedzie..wrrr eeeech- to masakra ..nie wiem jak mozna zrobic takie cs kobiecie e np zwraca sie do ciebie tekstami typu kochanie a pozniej nic z tego nie ma ..ja bym z nim pogadala ze to nie fair troche z jego srtony i wogole wygarnelabym..a co:D indii- niestety tak to w tej polsce jest:( a przeciez do fajniej zabawy wystarczy tylko towarzystwo p.s ja tez zglodnialam:(

Gość samotnaJakNigdy
od kilku godzin ciagle rycze :( ubralam sie ladnie umalowalam.. wlasnie to wszystko zmylam i tak bylam rozmazana hehe