Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.R

jak zinterpretujecie te slowa?

Polecane posty

Gość mysle ze dziewczyna
Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie. serce nie sluga, ale mu sie nie poddam, bo rozum podpowiada, ze nie jeste mnie wart!!!!! nów muszę przez to przejść, wiem dobrze że za swoje mam. cierpi, bo sie zakochala ZNOW W NIEWLASCIWYM FACECIE dobra, napisz swoja analize

hehe nie,nie tu nie chodzilo mi o krytyke bo jestes kolejna osoba, ktora odbiera teskt piosenki w ten sam sposob.. czyli moze on tez? chociaz... on jesli chodzi o takie sprawy odbiega od standardow i moze wlasnie myslal o czyms innym gosciu na dodatek niedzielny!! ladnie to tak sie wyrazac? i co znaczy "scieram sie na romantyzm" Droga A.R.: To wcale nie byla moja krytyka. Jestem facetem i uwazam, ze ten tekst wlasnie o tym mowi. Tylko ubrany w cieplutkie i gladkie slowa. Co to znaczy, ze On odbiega od standardow??? Ma luski, dwie glowy i trzy rece?? skonczyl jakies wyjatkowe fakultety ze szkoly zycia??? A co do nicka: jest on tak samo cyniczny i przesmiewczy jak "sredniowieczne muchy" "scieram sie na romantyzm" znaczy ni mniej ni wiecej jak: probuje w delikatny i lekkostrawny sposob przekazac Ci - nie gniewaj sie, ale chyba sie pozegnamy mala.

Gość A.R
mysle ze dziewczyna W głowie mi siedzisz wciąż, o tobie myślę dzień i noc, czy tego chce czy nie. no zakochala sie biedulka, nie moze nic na to poradzic To co się mogo stać, już teraz nie połączy nas i tutaj slowa kluczowe. jak dla mnie oznaczaja - czyli cos nie wypalilo, cos poszlo nie tak, nie mialo byc tak, ona mysala inaczej Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. i jesli ona sie przekonala jak to wszystko wyglada nie chce go znac, nie chce zeby cokolwiek ja z nim laczylo Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie. Znów muszę przez to przejść, wiem dobrze że za swoje mam no czyli dala sie poniesc emocjom, zakochaniu, ale niestety oszukalo ja kolejny raz :O i znowu musi to przezywac, a przeciez nie tak mialo byc! już cię za dobrze znam no. kolejne kluczowe slowo. poznala i okazalo sie, ze nie tego szukala... taka jest moja interpretacja, czy dobra? nie wiem, podobna do Twojej, ale inni tu pisali cos zupelnie odwrotnego.

Gość A.R
gosciu juz odpisuje ;) co znaczy, ze odbiega od standardow? a no to, ze malo kiedy spotyka sie takiego faceta, tak blyskotliwego, inteligentnego, wiedzacego dokladnie czego chce, umiejacego tak kierowac swoimi slowami, zeby efekt byl taki jaki on by chcial ;) kurde, duzo by tu wymieniac. jest jeszcze jedno dla mnie dosc wazne. np. poznaje faceta, podobamy sie sobie, jest okej, facet zaczyna chciec czegos wiecej, za szybko, przed wiekszym poznaniem sie. i tym odpycha nieslychanie od siebie! tak jakby sie rzucal na kasek! a on nie. zupelnie inny. a moze ja go tak tylko przeceniam i widze w nim cos czego nie ma? i Twoja interpetacja jest taka jak moja ;) tylko Ty to ujales mniej romantycznie :P i on nie rzucil mi tego tekstu specjalnie, tylko jakos tak z rozmowy wyszlo. bez zadnych tam wznioslych slow typu - masz tu piekna piosenke, jej slowa mnie tak wzruszyly, co Ty na to? :O ot, po prostu - tak jakby mial mi wyslac jakis utowr w ogole nie zwiazany z miloscia. choc moja intuicja mi mowi ze to bylo zamyslone... ze poznal i mowi bye na cos wiecej, na co wczesniej liczyl.

A.R.: Ja nie chce Ci sie pakowac w zwiazek i mowic ze cos jest nie tak. Ja po prostu rozumie tak ten tekst! Czy on jest taki wyjatkowy? Hmmm... ocena nalezy tylko do Ciebie Pozdro i zycze szczescia Ps. Obym sie mylil z moja ocena

Gość A.R
widzisz Gosciu Niedzielny my nie tworzymy zadnego zwiazku.. :O znajomosc, wchodzaca w przyjazn, tyle.

Gość oooooooooooooooooooooojjojjo
ja pierdole.......a ty ciagle swoje....posta sie w sytuacji, kiedy ty to komus przesyl;asz, przeciez ten tekst dosłownie oznacza: juz sie nie nabiore na twoje gierki, przejzalam cie, spierdalaj i tyle, nic nie bedzie :P

W głowie mi siedzisz wciąż, o tobie myślę dzień i noc, czy tego chce czy nie. ... bla bla ... mam raka mózgu, nie chcę o tym myśleć proste