Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość Justyna396
Powyższe ogłoszenie jest już nieaktualne

Gość gość
Kupie cabaser luv dostinex 515 606 897

Gość Tomasz91
Posiadam opakowanie Cabaseru 20tab 1mg, mozliwosc pobrania ze sprawdzeniem zawartosci. Zainteresowani pisac na noid312@gmail.com

Gość gość
ja kupuje w abtece w brodnicy w kuj-pom i kosztuje 99 zl za 8 tab. pani wytumaczla mi że maja jakos umowę na dystrybucję tego leku podpisaną. nie kupujecie w 1 aptece objezdzijcie wszystkie w okolicy. w toruniu sa 3 za 300 zl

Gość gość
Ja brałam Diostinex 0,5mg 1 razy tygodniowo. Juz po niecały opakowaniu przyniosło oczekiwane skutki- obniżenie prolaktyny. Brak skutków ubocznych. Aktualnie mam otwarte opakowanie- zjadałam 2 tabletki- zostały 6. Tabletki ważne do 10/2018. Całość kupiłam za 119,54. Chętnie odsprzedam, ponieważ nie muszę ich już przyjmować- proszę o kontakt adaturzynska.at@gmail.com- Szczecin.

Gość gość
Odkupie dostinex, Trójmiasto lub wysyłkowo W razie czego piszcie adrianoo.giz@tlen.pl

Gość gość
Zaczęłam brać dostinex w listopadzie 2017, pół tabletki raz w tygodniu. Prolaktyna po obciążeniu x 16. Dziś 8tc. :)

Gość erantesa123
Cześć wszystkim Piszę bo otrzymałam wczoraj wynik prolaktyny WYNIK PROLAKTYNY : 513,2 norma do 637,0 PROLAKTYNA PO OBCIĄŻENIU MTC : 7554,0 Wygląda na to , że ona jest problemem , że nie utrzymuję ciąży a straciłam już 4 :< Pewnie dostanę coś na zbicie i czytam ze dostinex jest najłagodniejszy . Napiszcie mi coś więcej o skutkach ubocznych ;/ Boję się bo ja mam niskie ciśnienie na co dzień i mam obawy że po tabletce odlece ...

Gość pysiorek83
hmm.Zastanawiam sie skąd te wysokie ceny Dostinexu ja za 8 tabletek z recepta oczywiscie płacę 99,98

Gość gość
Brałam dostinex i też ciśnienie mam niskie 90/60 czasem 80/50 i po dostinexie zero skutków ubocznych, a wręcz przeciwnie - w końcu zaczęłam się czuć normalnie, a aktualnie jestem w ciąży :) z całego serca polecam

Gość gość_przyszłamama
Sprzedam 2 opakowania Dostinexu, na tyle skuteczny, że aktualnie jestem w 4 miesiącu ciąży :D kontakt: student.ue@wp.pl

Gość gość_przyszłamama
Powyższe ogłoszenie już nieaktualne

Gość gość
Kupie dostinex oferty z kosztem wysyłki do Niemiec wlomar3@gmail.com

Gość gość
Witam, mam do odstąpienia Cabaseril 1 mg austryjacką wersję Dostinexu (cabergolina) aż 30 tabletek data ważności 10/2018 za 300 zł możliwość wysyłki za 11 zł Zamówiłam dwa opakowania ale nie miałam wpływu na datę ważności , tak więc jednego nie zdążę zużyć przed końcem daty ważności bo mam przepisane 1/2 tabletki tygodniowo:) zainteresowane osoby proszę o kontakt : chloe-10@wp.pl Ja na początku miałam przepisany Bromergon ale czułam się po nim fatalnie i moja skóra miała jakiś dziwny zapach-nie do zaakceptowania przeze mnie musiałam się prawie co chwila kąpać:) Szybko lekarz zmienił mi na Parlodel - po nim było już trochę lepiej tylko trzeba było go brać codziennie i w przeliczeniu też sporo kosztował. Wreszcie trafiłam do dobrej p. doktor która zaproponowała mi Dostinex który mam brać raz w tygodniu 1/2 tabletki . Mój komfort życia zmienił się diametralnie no i oczywiście prolaktyna w normie i miesiączki. Ja biorę go wieczorem i nie mam skutków ubocznych

Gość gość
wiem że te posty były pisane dawno temu i pewnie już nikt tu nie zagląda , ale gdyby jednak ktoś był zainteresowany dostinexem to poprzednie ogłoszenie jest aktualne do odwołania lub skończenia się daty ważności chloe-10@wp.pl

Gość gość
Odkupie dostinex. Jesli , ktoras z Pan posiada to prosze o kontakt joannagrebowska@wp.pl

Gość gość
Znalazłam aptekę w Warszawie gdzie Dostinex kosztuje 98,90zł 0,5mg za 8szt. Skąd taka niska cena w porównaniu do innych aptek? Może ktoś jest zorientowany w temacie?

Gość gość
Witam. Ma ktoś dostinex na zbyciu? Obecnie przebywam na mazurach i zapomniałam leków

Gość gość
Witam, mam do odstąpienia Cabaseril 1 mg austryjacką wersję Dostinexu (cabergolina) aż 30 tabletek data ważności 10/2018 za 300 zł możliwość wysyłki za 11 zł To jest identyczny skład co dostinex. Po mailach wiem że większość potrzebuje tylko kilka tabletek, więc istnieje możliwość nabycia od 5 szt za 10 zł/ 1 szt + ewentualna przesyłka 11 zł Ja biorę tylko pół tabletki tygodniowo więc nie zdążę zużyć przed końcem daty ważności zainteresowane osoby proszę o kontakt : chloe-10@wp.pl

Gość Gosieńka30
Cześć, biorę 1/4 tabletki dostinex na tydzień. Żadnych skutków ubocznych, może zbyt mała dawka by je odczuwać. Mam tak je przyjmować do 2 miesięcy, potem kontrola. Zobaczymy czy będzie miesiączka, póki co brałam luteine na wywołanie, teraz mam odstawić. Wypadanie włosów w normie, wcześniej przed luteina katastrofa. Do tego mlekotok, mam wrażenie że po 3 tyg leczenia ciut mniejszy.. cera be z zastrzeżeń, tylko mocne przetłuszczanie się włosów oraz pocenie się.

Witam, mam do odsprzedania dwa opakowania Dostinex 0,5mg po 8 tabletek i jedno napoczęte 5 tabletek, ważne do października 2018. 70zł za pełne opakowanie, 40zł za napoczęte. kaska.mr@gmail.com

Gość gość
Dzień dobry, zostało mi do odstąpienia jeszcze 20 tabletek (10 już sprzedałam)Cabaseril 1 mg austryjacka wersja Dostinexu (cabergolina) data ważności 10/2018 To jest identyczny skład co dostinex. Po mailach wiem że większość potrzebuje tylko kilka tabletek, więc istnieje możliwość nabycia od 5 szt . 10 zł za 1 szt + ewentualna przesyłka 11 zł Ja biorę tylko pół tabletki tygodniowo więc nie zdążę zużyć przed końcem daty ważności i mam odłożone kilka dla siebie zainteresowane osoby proszę o kontakt : chloe-10@wp.pl

Gość gość
Ja również brałam dostinex i.niestety nic mi nie pomogł. Przy okazji dowiedziałam się,że ten lek powoduje zwiększona ilość jajeczek. W nieszczęściu zaszlam w ciążę.

Gość gość
Dzień dobry, zostało mi do odstąpienia jeszcze 12 tabletek Cabaseril 1 mg austryjacka wersja Dostinexu (cabergolina) data ważności 10/2018 To jest identyczny skład co dostinex. Po mailach wiem że większość potrzebuje tylko kilka tabletek, więc istnieje możliwość nabycia od 5 szt . 10 zł za 1 szt + ewentualna przesyłka 11 zł Ja biorę tylko pół tabletki tygodniowo więc nie zdążę zużyć przed końcem daty ważności . zainteresowane osoby proszę o kontakt : chloe-10@wp.pl

Gość Agmu
KUPIE CABASTER atomaszewska@gmail.com

Gość Agmu
KUPIE CABASTER atomaszewska@gmail.com

Gość gościu511
Witam, mam do sprzedania lek Dostinex 0,5mg 8tabletek nowy z polskiej apteki, termin ważności do końca 04/2019r. U mnie masz fabrycznie zamknięte opakowanie, nie lek na sztuki który nie wiadomo czym jest i z jakim terminem ważności. Transakcja może być nawet zabezpieczona komentarzem na allegro - zero ryzyka. Jeśli jest ktoś chętny proszę o podanie maila... odpiszę

Gość Gość

Kupie dostinex, halabarda89@onet.pl 

Gość Tomec

Najtańszy Dostinex jest sprzedawany przez YourBitcoinPharmacy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się