Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazyjna misia

fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość fantazyjna misia

jakie sa wasze fantazje erotyczne te realne i te ktore naleza do szalonych i nigdy sie nie spelnia:) wpisujcie sie

Gość fantazyjna misia
nikt nie fantazjuje:(

Gość fantazyjna misia
to moze ja zaczne, chcialabym masturbowac sie roznymi warzywkami a potem zrobic z tego salatke i podac mojemu misiowi, hihi:)

Gość fantazyjna misia
zabawne podszywaczu jeden:O

Gość chciałbym
kochać się z Nią na niej , a w ręku żeby trzymała pluszowego misia

Gość fantazyjna misia
ale wy jestescie pytalam powaznie, ciekawi mnie o czym ludzie fantazjuja:(

Gość zadowalacz
Ja chciałbym siedzieć pomiędzy dziesięcioma 17 latkami w sexownej bieliznie i szpilkach i lizać im wszystkim muszelki ;) Albo chciałbym kochac sie z ładną ostrą dziewczyną w wannie pełnej tequilli ;)

Gość kjutyr
1. noc i pusty dom. nie slysze jak otwieraja sie drzwi i wchodzi jakis przystojny facet w samych dzinsach. wyglada bosko. spokojnie mowi- i kladzie palec na moje wargi. opieram sie o sciane a on delikatnie drazni moja szyje i kark.rozpina spodnie i kladzie moja dlon na jego penisie. caluje go i dotykam piersiami jego klatki. rozpalonymi od pocalunkow ustami schodze po jego ciele coraz nizej... zatrzymuje sie na podbrzuszu. potem oblizuje jego przyrodzenie.

Gość zadowalacz
Chciałbym żeby jakaś starsza dziewczyna weszła do mnie do domu albo do mnie do ubikacji i zacvzeła mnie gwałcic a ja doprowadził bym ja do wielu orgazmów ;) Chętnie poznam miłą fantazyjną laske ;)

Gość kjutyr
to witam zadowalaczu

Gość zadowalacz
może poklikamy na gg ?? ile masz lat ?? jesteś wolna ??

Gość fantazyjna misia
kjutyr --dziekuje za wpis:) jak jeszcze ktos sie dopisze to napisze pozniej jakie ja mam fantazje:)

Gość agata4
leżę sobie naga w łóżeczku :P...nagle wchodzi mój mężczyzna i odkrywa kołdrę.Schodzę z łóżkai opieram się na nim rękami z wypiętą pupą.Facet wkłada mi tam wibrator...potem odbywamy pozycję na jeźdzca

Gość ygyugyg
Ja fantazjuję o kilku panach i ostrym seksie w dziwnych miejscach lub okolicznościach. Jest to oczywiście fantazja nie do spełnienia.

Gość ygyugyg
A z tych realnych... wyobrażam sobie że kocham się z moim partnerem gdzieś w plenerze i takie tam... Ale to jest nudne. :/

Gość Rozpalony buchaj
a ja chciałbym klęczeć przed kobitą lizałbym jej nogi i wodził po nich swymi genitaliami,i ruchał jak piesek a laska by mnie lekko okładała pejczykiem po pupie i biła mojego kutaska dłonią,ale nie bardzo mocno.Potem wiązała łańcuszkiem moje jądra za które by mnie prowadziła.potem trzymając jedną rączką za jajka a drugą ostro mi obciągała mówiąc a właściwie krzycząc przy tym:Spuszczaj się niewolniku,ale już!

Gość fantazyjna misia
Rozpalony buchaj --- fajna fantazja:)

Gość Rozpalony buchaj
Cieszę się,że Ci się podoba Fantazyjko

Gość fantazyjna misia
czy ktos jeszcze?? mi sie marzy sex z kobieta nie jestem les ani nawet bi ale jak ogladam nieraz takie filmy gdzie sa les to az mi sie cieplo robi:) chcialabym tak z kobieta na jakiejs plazy albo w hotelu w tajemnicy:P

Gość akar
Moze to nie do konca normalne u faceta, ale bardziej podnieca mnie, gdy podniecona jest moja partnerka niz ja sam. Po prostu uwielbiam calowac jej najbardziej erogenne miejsca. I wszystkie moje fantazje sie na tym opieraja. Na przyklad... siedze znudzony sam w domu, nagle slysze dzwonek do drzwi. Podchodze, otwieram i nawet nie zdaze powiedziec "slucham", a piekna nieznajoma robi krok przez prog, opiera mnie o sciane druga reka zatrzaskujac za soba drzwi i zaczyna mnie calowac, zrzucac ze mnie i z siebie ubrania bym juz po chwili przejal inicjatywe. itd itd...

fantazje sa super:) ja czesto marze o czyms podniecajacym:) jeszcze taka wielka fantazja to taniec erotyczna polaczony ze striptizem dla mojego meza ale jakos sie nie moge przemoc:(

Ja tez uwielbiam calowac piescic,tarmosic ugniatac i co tam jeszcze robic,wazen,zeby dziewczynie bylo dobrze,a moja fantazja malo skomplikowana seks w biurze. Jestem teraz na praktykach,ale jest taka pani ekhm ekhm sekretarka o matko,jak mam isc na gore do jej pokoju,zeby mnie szkolila . Moze powiem tyle,zeby sie nie rozdrapniac mam pelne gacie jak ja widze.

Gość Fajterka_Klakierka
sex w domu sex w biurze spierrdalajcie tchórze :classic_cool:

Gość napalonaona
ja mam taką fantazję, żeby chłopak przywiązał mi ręce i żebym nie mogła się ruszać, a on by robił ze mną co chciał ;)

Gość Ksiądz kafeternik
Fantazje erotyczne są złe, bo pochodzą od szatana! To ON Was opętał i dlatego macie myśli nieczyste! Ale jest jeszcze dla Was, drogie dzieci ratunek. Spowiedź Święta, aczkolwiek musi być szczera.

Każdy ma fantazje erotyczne. Ale niektórzy woleliby je realizować, a nie o nich pisać;P Ja osobiście mam kilka fantazji, z resztą chyba jak każdy;p, jedną z nich jest: Cudowna kąpiel w wannie. W pewnej chwili dzwonek do drzwi. Szybko wyskakuje z wanny, ubieram szlafrok na nagie ciało i szybko w pospiechu bez zastanowienia otwieram drzwi. Stoi w nich wspaniały mężczyzna, który na mój widok na początku nie wie jak zareagować, ale po chwili wpada do mieszkania i zaczyna mnie obejmować i całować. Ja mu się w pełni oddaję. Na poczatku delikatnie, później coraz bardziej pewny siebie. Prowadzę go do mojego łóżka, kładziemy się na nim. On zdejmuje ze mnie szlafrok i całuje mnie po całym ciele. Później ja rozbieram jego. Zaczynamy się kochać. Po udanym seksie zasypiamy wtuleni w siebie:)

Gość Otwierają się drzwi ...
... do pokoju wchodzi Ona - ma na sobie cienką, seksowną, długą, czarną suknię z głębokim rozcięciem z przodu... Idzie w moim kierunku, widzę jej cudownie zgrabne nogi, jej sutki uwypuklające się przez materiał sukienki... Wiem, że nie ma pod spodem niczego... Że oprócz szpilek na nogach, ma na sobie tylko tę suknię... Zaczyna rozpinać ją od góry, guziczek po guziczku... Odsłania mi swoje śliczne, idealnie kształtne piersi... Nagle skręca w prawo, gdzie stoi lodówka Snajge produkcji radzieckiej - otwiera ją i okazuje się, że jest tam od zajeebania wódki! Potem pijemy i rzygamy całą kurrwa noc! Potem trzeźwiejemy rano i idziemy znów do monopolowego po spirytus rektyfikowany, który dalej chlejemy popijając go napojem Vivat z Biedronki (2 litry za 0,94 zł). To jest właśnie moja fantazja :classic_cool:🖐️