Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaBARDZOdobólu

nieszczesliwie wrecz tragicznie zakochana,

Polecane posty

kocham pewnego mezczynze, ktorego poznalam 5 lattemu ( to trwa juz 3) to on 1szy mnie pokochal. a ja go olalam. kiedy zaczal chodzic z moja kolezanka zrozumialam wreszcie ze go kocham ale bylo juz za pozno.. :(:(:( potem spotykalismy sie mimo iz on byll z nia a ja z jego kumplem.... niestety ja nie wierzylam ze on z nia zerwie bo kiedy go o to prosilam on tweirdzil ze nie umie tego zrobic.... teraz dowiedzialam sie ze zmienil dziewczyne. ma ja od niedawna . a ja w to nie moge uwierzyc... i nie moge przebolec ze wredy nie walczylam o te milosc... a teraz// czy jestjuz za pozno?? jestem w rozpaczy.. mam depresje.. nie moge nic. tylko mysle o nim.. CO TERAZ ZROBIC ZE SWOIM ZYCIEM..??? :(:(:(:(:(::(:(

Gość łoooooo
ale masz problem dziewczyno, po co robisz te wielką sensację, wielkie hao , co? posuchaj usadz i dopiero coś powiedz

Gość chyba bardzo młoda jestes
przejdzie ci

nie przechodzi mi juz 3 lata . ja mam 21 . czy nikt mnie nie rozumie?? moze ktos jest lub byl w podobnej sytuacji??

Gość spojrz prawdzie w oczy
dla niego to juz przeszlosc, dalas mu przeciez znak,ze chcesz zeby wrocil, gdyby mu zalezalo, to by to zrobil. Niestety NIC z tego nie bedzie. Poplacz sobie i nie rob sobie nadziei. 21 LAT - ILU JESZCE FACETOW PRZED TOBą!

Gość Nothingman
Wiem jak się czujesz. ja również przeżywam nieszczęśliwą miłość i podobnie jak w Twoim przypadku ciągnie się to za mną już od lat. Niestety nie powiem Ci co z tym zrobić ,bo sam nie wiem :(

no to płaczę;(;(

mam nadzieeje ze mi to pomoze. w kazdym badz razie nie moge przestac plakac. nie moge tego przezalowac.. jak dlugo jeszcze.. jak dlugo ja jeszcze pociagne w takim stanie... buuuuuuuuu

Gość Nothingman
Nie martw się kiedyś Ci musi przejść. Może w Twoim życiu pojawi się ktoś inny,lepszy ,ktoś kto Cię pokocha i to szybciej niż myślisz.

ale ja kocham jego... i nie moge przestac:(

Gość przestaniesz zapewniam cie
kazdy przez to przechodzil albo przejdzie!!! I wszyscy zywi - malo - szczesliwi!!!

Gość Nothingman
Na pewno po pewnym czasie Ci przejdzie i wszystko Ci się ułoży. Każdemu przechodzi żeby mógł normalnie żyć. Mało jest takich beznadziejnych przypadków jak ja ,którym nigdy nie przejdzie. Będzie dobrze. Powodzenia.

Gość nothingam a czemu
tobie nie ma przejsc?

pogadaj z nim jesli sa szanse wal o milosc a jesli to nie poskutkuje to dopiero sprobuj zapomniej A na razie pogadaj z nim co masz do stracenia?

Gość Nothingman
Jestem po prostu za bardzo zakochany w pewnej dziewczynie. Nigdy razem nie byliśmy i nie będziemy ,a ja nie jestem w stanie poszukać sobie kogoś innego. Każda inna dziewczyna przy niej wydaje mi się nie warta uwagi :(

Gość nothingman przejdzie ci
tak jak kazdemu przechodzi - moze bedziesz zawsze czul na temat tej osoby ciepelko w sercu, ale bez takich emocji - zapewniam cie.

Gość Nothingman
Ech to skomplikowane. Nie będę się tu rozpisywał ,ale wiem ,że mi nie przejdzie i wiem ,że się nie uda. No cóż w życiu nie ma happy endow i raczej nieczęsto zdarza się żeby ktoś po latach zmienił zdanie. Ale i tak będę czekał i Ją kochał aż do końca mimo ,że to bezsensu.

Smutne to :( Mezczyzna czuje sie mezczyzna w pelni, gdy u jego boku stoi kochana i kochajaca kobieta. Rozumiem Cie, znam ten bol.

Gość bylam zakochana beznadziejnie
przez 15 lat ! On nawet nie wiedzial o tym. I nagle olsnienie - przeszlo, jak reka odjąl. Tak wlasnie bywa.

Gość Nothingman
Dlaczego tym nie wiedział ? Nie próbowałaś walczyć o swoją miłość ?

Gość no chcialabym
czesc, jak chcesz to mozemy o tym na gadu pogadac:) tylko podaj nr :P

Gość Nothingman
ok 160464

Gość byłam beznadziejnie zakochana
poznalam go, jak juz bylam mezatką. I chwała Bogu, ze mi przeszlo! Wyidealizowalam go sobie - a maz jest o wiele lepszym czlowiekiem!

Gość annnaaa
hej no proszę was nie przesadzajcie z każdej miłości można się wyleczyć. Trzeba tylko chcieć. :)

Gość annnaaa
Nothingman -dlaczego nie możesz byc z tą dziewczyną? Powiedziałeś jej co czujesz?

Gość Nothingman
Powiedziałem Jej to ,ale niestety nie była tym zachwycona. No cóż po prostu nie przepada za mną i nie daje mi szansy :(

Gość mensa
szukasz pracy? -- wzbogadz swoje CV mensa Zrob test i wzbogac swoje CV