Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pktpl

Acnezine

Polecane posty

Gość pktpl

Czy ktoś używał tego produktu?? Chcialabym wiedziec na ile jest skuteczny i bezpieczny.

znalazlam na jednej stronce opis tego preparatu podobno jest bardzo skuteczny i wlasnie tez bym chciala sie dowiedziec czy jest skuteczny w walce z tradzikiem

Gość Wnik
Jest skuteczny ale drogi

Gość dioza
Zamowilam ten produkt (tabletki i krem)kilka dni temu, powinnam go dostac w pon, najdalej wtorek. Jak tylko zauwaze jakies zmiany na twarzy to napisze.

Gość noona89
Produkt według mnie jest taki sobie. Właśnie kończę brać drugie opakowanie tabletek.. Zmian większych, jak na razie, nie zauważam. Krem nieco wysusza skórę twarzy. Ale wiadomo, na każdego wszystko działa inaczej. Również jak zauważę widoczniejsze zmiany to napiszę. P.S. Do walki z trądzikiem (zależy jaki, kto ma; ja np. mam dość mocny) najlepszy jest bratek (może być w tabletkach), no i pokrzywa... najlepiej pitna. No i... mocz. Nie dziwcie sie, naprawde skuteczny.

Gość gles22
kompletna strata pieniedzy.ja mialam straszny tradzik przez okolo 8 lat,uzywalam wszystkiego -doslownie. pomogl tylko silny antybiotyk tetralysal.