Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stadionella

MAMA TRAKTUJE MNIE GORZEJ OD SIOSTRY !PORADZCIE COŚ ..

Polecane posty

Gość stadionella

kiedy spytalam jączemu gorzej mnie traktuje i sie odnosi do mnie to powiedziala ze ..moja siostra jest odpowiedzialniejsza i zaradniejsza i dlatego..czy ma prawo tym to tłumaczyć ? ja nie umiem gotowac jak siostra i nie umiem wielu rzeczy ..to fakt ale przykro mi bardzo mimo ze mam juz 26 lat :(

Gość indii
wiesz a zadtanowilas sie moze naprawde mogla bys sie postarac w niektorych sprawach czegos nauczy albo nawet jesli nie to sprobowac pokazac matce ze sie starasz

Gość a dajze spokój
weź to na luz i poczuj plusy tej sytuacji ;) no i swobodnie to wykorzystuj;) czarna owca tez ma swoje prawa hahah!

Gość a dajze spokój
poczuj plusy tej sytuacji! czarna owca tez ma swoje prawa!

Gość szkoda nerwow
olej to kiedys sie idiotka obudzi w reka w nocniku jak bedziesz juz miala ja gleboko

Po latach będziesz sie z tego cieszyła :)Bo fakt po czarnej owcy nikt sie niczego dobrego nie spodziewa . Zobaczysz .To mamcia będzie zabiegała o Ciebie .A ty w zależności od okoliczności ,albo będziesz miała ochotę na kontakt ,albo nie .

u mnie to samo tzn wszystkie swoje dzieci uwaza za nieudaczniki🖐️ zaczynam miec to powoli w dupie jezzcze gora 2 lata w swoim rodzinnym domu i wybywam🖐️ tobie tez radze bo sie nabawisz jakiejsc depresji albo manii

Gość nowa w mieście
może nie byłaś planowanym dzieckiem? pewnie są powody o ktorych nie wiem i nie bedziesz miala na nie wplywu:)

bardzo mi przykro, i postaram sie nie byc wredna, wiec napisze tylko - masz kochana 26 lat, a problemy przedszkolne

Gość nowa w mieście
turquoise------> największy problem to masz ty, nie potrafisz doradzić, wysłuchać, zrozumiec, nic zadnych uczuć jestes z kamienia, a więc nie udzielaj się na topikach uczuciowych bo ty z uczuciami nie masz nic wspolnego:P

Gość gość
Ja mam za to odwrotnie, lepiej radze sobie od młodszej siostry i dlatego jeste gorsza. Chyba to zazdrość przez nią przechodzi że ja mam po prostu w życiu lepiej. Ech...:(

Gość na kiepska make
nic sie nie zmieni. moja mama zawsze była rozsądna odpowiedzialna, poszła do najlepszego liceum na profil mat-fiz, bez problemu skonczyla studia, ma męża i mnie, a dla babci zawsze najlepsza byla jej siostra, która nie potrafila matury zdać za pierwszym razem, skonczyla byle jakie studia jest stara panna...i tak bylo zawsze i tak juz zawsze bedzie, kocham babcie ale tego jak mama przez to cierpi jej nie wybacze. a siostra ja obgaduje do wszystkich...jaka jest najgorsza a ona tak sie stara...