Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imbirowa hukuluku

Jędrna skóra - cz.2

Polecane posty

ponieważ mój pierwszy topik został usunięty przez złośliwą moderatorkę, zakładam drugi. Czy ktoś ma ochotę się przyłączyć do walki o jędrną skórę ud i pośladków? :) Postanowiłam skumulować wszystkie sposoby o których wyczytałam. A są to : 1) odpowiednie pokarmy ( dużo warzyw, mniej tłuszczu i to co ostatnio mnie zaciekawiło - kiełki :) ) 2) dużo wody niegazowanej 3) herbaty (zielona, czerwona). Teraz jest wiele rodzajów, także z dodatkiem składników które pomagają zwalczyć cellulit. Można łykać je także w tabletkach. 4) ćwiczenia 5) masaż na szorstko 6) wmasowywanie olejków eterycznych. Jeśli ktoś będzie zainteresowany jakie na cellulit to napiszę :) 7) ciepło-zimne prysznice 8) peeling z kawy :) 9) wcieranie balsamu antycellulitowego :) czy ktoś się do mnie dołączy żeby było raźniej? :)

olejki na cellulit : geraniowy, rozmarynowy, jałowcowy, paczulowy, z kopru włoskiego, cynamonowy, grejpfrutowy. Na rozstępy : mandarnkowy, szałwiowy.

Gość imbirowa
nikt nie ma ochoty się przyłączyć??

Gość fergreg
up

Gość ja tez chcee
a te olejki to jak sie stosuje?? bezposrednio na skóre czy mieszamy z czyms??

dzisiaj kupiłam olejki i dokonałam pierwszego masażu :) ale byłam tłusta fuj że musiałam iść sie wykąpać od razu. Ciekawe czy coś się w ogóle wchłonęło czy wszystko zmyłam :o

Gość marleneczka1989
A może chcecie otrzymywać darmowe próbki lub pełnowartościowe kosmetyki od maybelline. Proszę pisać do mnie na mail marleneczka1989@wp.pl P.S zostało mi już tylko kilka. Kto pierwszy ten lepszy !

Gość imbirowa
dziś obłożyłam się kawą,cynamonem i olejkami i zawinęłam folią. :)

imbirowa, a gdzie można kupić takie olejki ? :) będę wdzięczna za każdą wskazówkę.

Gość to chyba są takie zwykle
olejki eteryczne, chyab ze spejalne na cellulit, w co wątpie

Gość to chyba są takie zwykle
w realu widzialam , w roznych sklepach np. z przyrządami do kuchni -- przynajmniej taki u mnie jest..

Gość imbirowa
takie olejki można kupić w aptece, w zielarskim, czasem w kwiaciarni. W supermarketach na sklepie raczej nie kupujcie. I tzreba pamiętać że to muszą być ETERYCZNE (wyciągi roślin) a nie ZAPACHOWE ( które są po części sztuczne)