Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....Edyta....

Co sobie myśli ginekolog...

Polecane posty

Gość ....Edyta....

Czasem sobie myślę co myśli sobie ginekolg jak siada na samolocie ładna zgrabna dziewczyna... Czy odczuwa podniecenie? Czy to już może rutyna? Ale jeśli rutyna to jak to jest w życiu prywantym...? Ehhh... taka zwykła babska ciekawośc :D

Gość jajajaf
Fantazje niedorżniętych idiotek.

Gość jajajaf
Taaaaak.... odczuwa podniecenie, idiotko. Zwłaszcza, że jesteś sto którąś cipą w danym dniu, którą bada.

Gość asdasd
to jest lekarz....poza tym bardzo często te "ładne dziewczyny"..wcale nie są ładne..poza tym co to za przyjemność - ładna dziewczyna i np upławy, grzyby, cytologia III grupa, pryszcze na tyłku, źle wygolone... itd.

mój kolega ginekolog mówi, że no moze podniecac to ie nie podnieca az tak ale fajnie jak sie ladna kobitka trafi;p

Gość kakaakmmm
Zaiste, idąc do lekarza, wolałbym sądzić, że nic sobie nie myśli, bo nie mam ochoty, zeby obcy chłop się mną podniecał.

Gość kakaakmmm
Pain - ty masz za to niewątpliwie wielką cipę zamiast mózgu, skoro ci takie myśli przychodzą do głowy.

Gość elizkaaaaaaaaaaaaa
hm faceci to idioci wiec pewnie sie podniecaja... im niewiele trzeba

Gość kakaakmmm
I potem takie niedorżnięte idiotki powodują, że lekarze (na szczęscie niektórzy) pozwalają sobie na głupawe, dwuznaczne iluzje.

Gość elizkaaaaaaaaaaaaa
chyba aluzje... :o

Gość kakaakmmm
aluzje

Gość kakaakmmm
I na tym polega fenomem wyższości lekarza faceta nad lekarzem kobietą - różnica w stopniu podniecenia pacjentki, chyba.

Gość kakaakmmm
Po prostu szlag mnie tafia, jak czytam takie teksty, bo niestety zdarzyło mi się arcy nieprofesjonalne zachowanie faceta-ginekologa. No ale co się dziwić, jak co druga idiotka siada na fotelu fantazjując jak bardzo podnieca lekarza.

Gość kakaakmmm
Pain - tak to bywa jak laska chodzi niedorżnięta i musi snuć urojenia na fotelu ginekologicznym. Zmień faceta, bo najwyraźniej się nie sprawdza.

Gość elizkaaaaaaaaaaaaa
ja i tak chodze do kobiet, nie chcialabym zeby mi jakich lekarz wkladal tam palce... niby lekarz, niby badanie, jednak zle bym sie z tym czula...

Gość kakaakmmm
Owszem, dzięki takim suczkom jak wy lekarze mają potem ILUZJE jak na fotelu siada kobita, co chce tylko dowiedzieć się, czy jest zdrowa, czy nie.

kurwa przyjmijcie do wiadomosci, ze lekarz to lekarz ale lekarz to tez czlowiek i potem opowiada kolezance, np takiej mrau., ze taka fajna laska do niego wczoraj pzyszla a taka brzydkie wargi sromowe miala, no matko tez mi cos naprawde^^

kakaakmmm - ale ty glupoty piszesz ja nie moge nie dosc, ze lekarz iluzjonista to jeszcze telepatą jest? no kurwa nie moge XD

szczerze to w dupie mam co sobie myśli. niech sobie myśli co chce, byle mnie porządnie zbadał

Gość elizkaaaaaaaaaaaaa
ej no bez takich... nie potraficie prowadzic dyskusji na poziomie:o -nie mowi sie iluzja tylko Aluzja- kazdy ma swoje preferencje, ja nie wyobrazam sobie na chwile obecna pojsc do faceta gina. ale ja nawet do dentysty mezczyzny nie pojde/ mezczyzni mnie krepuje:/

Gość kubusiovva
No mówicie że głupie pytanie, ale na logike facet jak zobaczy na ulicy ładną "dupe" to już mu się coś dzieje w spodniach (wiem bo duzo chlopakow mi o tym opowiadało:D) i maja przez wiekszosc życia wysoki poziom testosteronu co oznacza że facet może zawsze i ma ochote na sex (nie tak jak kobiety) i jakoś miu sie to nie nudzi to taki lekarz przeież też jest człowiekiem, i jak zobaczy jakąś ładniejszą panne to ktowie... myśle że to zależy od podejścia do zawodu i napewno sa ginekolodzy których to rajcuje.. nie znam żadnego gina ale tak mi się wydaje.. pozdro

Gość Aaaaniaaaam
Zwracam uwagę - ludzie nie potrafią ze sobą dyskutować tylko nawzajem się oceniają (nie znając się!)... Odrobinę kultury! Każdy ma prawo do swojego zdania, a to jest forum - miejsce gdzie można wyrażać swoje opinie... Aż szkoda wchodzić na ten topic :/

No następny klon Bywalca... Dziewczyny od spiskowej teorii dziejów - kupcie sobie wziernik dla urozmaicenia życia seksualnego. Z fantazji seksualnych na fotelu nie będziecie miały pożytku...

Ja w internecie przejrzę 100 cipek i zawsze się podniecam 101, a jak ginekologowi trafi się raz kiedyś fajna laseczka to myślicie że na niego nie działa

Gość moniaaaaaaaaaaaaa
ja tez jestem ciekawa bo mój gin to taki przystojny facet do tego miły szarmancki jednym słowem kochany

Gość gryczka
Może i działa na niektórych, nic w tym zdrożnego nie widzę. Ważne by był profesjonalistą i nie dał po sobie poznać, żeby sobie sam z tym poradził, to w końcu jego problem. Ja osobiście lubię chodzić do lekarzy mężczyzn, mam jakoś większe zaufanie do nich, zwłaszcza do ginów właśnie.

Również idę na pierwszą wizytą to bardzo przystojnego ginekologa w okolicach 30 hehe Jak o tym myślę to dziwny dreszczyk mnie przechodzi