Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asucz

czesc, jestem tu nowa.

Polecane posty

Gość zal tyłek sciska
nikt,nie zakładaj głupich topów!!!dobra sorry,to kafeteria - tu takie topy są na porządku dziennym...

to kafe, nie oczekuj niewiaodmo czego dziecko:)

nowa-nowy nick. siedze tu od jakiegos czasu:classic_cool: znam cie przerwa, mam juz twoj portrtet psychologiczny:)

wczesniej bylam pomaranczka, teraz dojrzalalm do zalozenia czarnego nicka. dla was jestem nowa, a kafe to moj drugi dom:P jakby nie bylo, szukam przyjaciela, ktory mnie bedzie wpieral w klotniach z komiczne i innymi :D

jestes zakompleksiona, ale masz w sobie b.duzy potencjal. masz pierwiastki humoru w swojej osbowosci. ludzie na kafe podsmiewuja sie z ciebie, ale jednak cie lubia, traktuja jak mlodsza siostre, ktora sie pogibula troche w zyciu. jedynym wyjsciem z beznadziejnej sytuacji zyciowej w jakiej tkwich, to wzrost samooceny. mysle, ze mozesz byc bardzo fajna i interesujaca osoba, bo inteligencji ci nie brakuje.

Biorac pod uwage fakt ze Przerwa na lewo i prawo bebni o tym ze jest zakompleksiona, niesmiala i czuje sie samotna, to ten Twoj portret odkrywczy nie jest.Wlasciwie takie cos to i Jarek potrafilby sklecic:P)

nie jestem fanka komiczne, nieziemsko mnie irytuje ten czlowiek. kiedys sie z nim klocilam, to myslalam, ze wykituje:O nie wiem czemu tak bardzo emocjonalnie do tego podeszlam:O. chociaz kiedys mnie zaksoczyl, gdy do pewnego tematu podszedl jak normalny, inteligentny czlowiek, a nie zgrywal cwaniaka i to mi sie spodobalo.

tylko raz powiedzialam, ze jets zakompleksiona. to wazne w portrcie spychologicznym , bo to czesc jej osobowosci i nie moglam tego pominac. a to, ze trabi o tym na lewo i na prawo to jej blad.

pomimo swojej beznadziejnosci, wysylasz pozytywne fale:P

przerwa, Ty draniówo!!! ;😠 mówiłam, że Cie dojade 😠 wiesz za co 😠