Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tayayaya

Jak sprawic by byl o mnie

Polecane posty

Gość tayayaya

zazdrosny? I czy moge odniesc odwrotny skutek, czyli,ze on zrezygnuje ze znajomosci ze mna?

Gość ales wymyslila
ja tak reaguje ale po co ci to po co ma byc zazdrosny? moze jest na pewno jak mu zalezy to chociaz troche jest ale moze nie pokazuje tego lepsze to niz miałby byc chorobliwie zazdrosny,tacy sa najgorsi

Gość tayayaya
To jest poczatek naszej znajomosci i nie chodzi mi tutaj o chorobliwa zazdrosc, ale o to,zeby choc troche jej okazal:P

No mozesz poleciec na tajemniczego wielbiciela.Przyjdz na spotkanie z nim, z bukiecikiem kwiatkow.Jak o nie zapyta, to powiesz ze jakis facet na ulicy podbiegl do Ciebie i powiedzial ze nie mogl sie oprzec zeby dac kwiatki takiej pieknej dziewczynie :)

Gość tayayaya
Nie mozemy wychodzic czesto razem ze wzgledu na odleglosc i jego prace:( :O Nie mam 15 lat,ale myslalam o jakims opisie na gg, ktory dalby mu cos do myslenia;) Boje sie tylko,ze on moze wtedy zrezygnowac

Gość Daj opis
'jestem na orgii. z/w.'

Gość tayayaya
no juz bez przesady z tym opisem:P:D cos subtelniejszego mialam na mysli:D;)

Gość 15 może nie masz
ale umysl masz 15 latki jak nic .... żalosne

Gość tayayaya
Nie mam wielkiego doswiadczenia z facetami, wiec byc moze umysl w tych sprawach mam jak 15-latka

Gość jak sie umowicie
i on bedze podazal w twoim kierunku, rozmawiaj badz udawaj ze rozmawiasz przez tel, jak podejdzie skacz rozmowe.. jak zapyta kto to powiedz a nic, taki kolega ze szkoly, i nastepnym razem jak bedziecie razem powiedz kolezance zeby zadzwonila, i zow chwile pogadaj, posmiej sie ale tak ze 2 minuty i skacz rozmowe, jak zapta kto to, powiedz kolega ze szkoly( pracy) pamietaj tylko gdybys udawala ze rozmawiasz wylacz dzwonek i wibrator:classic_cool: moze byc przypal:P jak by zadzwonil tel w tym momencie.. heheeehee...o powinno zadzalac , na mojego malzonka, jak przestal objawiac jaka kolwiek zazdrosc podzialalo:)))

Gość jak sie umowicie
sory za bledy mam dysortografie, a spieszylam sie i niechcialo mi sie pisac najpierw na wordzie potem kopiowac:P

Gość 15 może nie masz
no to nie wymyslaj dziwnych opisów , dwuznacznych, nieprawdziwych po co ci to ??/ czy ty byś chciala zeby on wymyślal sobie opisy zebyś byla zazdrosna ?? i co byś czula gdybyś przeczytala taki opis ??? po co mącić komuś w glowie zajmij sie czymś , idz na spacer

Gość z tymi kwiatami
z tymi kwiatami to fajny pomysl:D albo wspomij w smsie,ze ktos Ci je dal:P

Gość Poznaniak85
próżność przez was przemawia i żałosne to bardzo........ uważaj żeby on nagle nie przychodził ze szminką na koszuli od "koleżanki" .... Gdy w związku jedna strona próbuje być górą i być w centum uwagii krótki żywot wróżę...