Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubgu

Krepujące wzdęcia i gazy

Polecane posty

Gość ubgu

Witam, jetem kobietą w wieku 23 lat. Problemy, które skłoniły mnie do napisania tego postu trwają już jakieś 11 lat. Zastanawiam sie czy są ludzie tak młodzi i z podobnym problemem. Musze przyznać że będąc dzieckiem rodzice nie karmili mnie prawidłowo- dużo smażonych rzeczy i innych paskudztw. Tak gdzieś od 12 roku życia zaczęły mi doskwierać okropne wzdęcia i gazy, praktycznie każdego dnia, po zjedzeniu czegokolwiek. Było to bardzo krepujące i nie przyjemne zwłaszcza w towarzystwie. Przyznam że nie byłam z tym u lekarza bo było mi głupio. Jako nastolatka zaczęłam żywić sie po swojemu, tzn zmniejszyłam ilość smażonego i gazowanych napojów. Mimo ciągłych problemów odczułam poprawę.W tym momencie kiedy przestrzegam 'diety', gazy nasilają sie wyłącznie przed okresem- nie mam pojęcia dlaczego występuje taka zależność. Jakiś rok temu byłam u irydologa , który stwierdził że moje problemy mogą wynikać z występujących co jakiś czas zapaleń pewnych organów wewnętrznych. Dodam tylko,że środki typu espumisan nie działają na mnie. A doskwierające mi wzdęcia są bardzo krepujące:(. Może ktoś miał podobny problem i jakos się wyleczył? Czekam na pomoc. Pozdrawiam

Gość Eurydyta 1122228
najlepszy sposob to pierdnąc sobie tAK 3 razy dziennie byle z calej siły zeby sasiada wywiało z fotelem za okno

Gość Eurydyta 1122228
no,zapomnialam dodac tej zapalki

Gość ....finka
Jestem na MEDYCYNA NATURALNA -porady ;doradze......