Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem sammm

bylem wczoraj na dyskotece

Polecane posty

Gość daro20
ha ha ha dobre z tymi fajkami , no to musisz naprawde fajnie wyglądac

jak małolata hahahah z plastikowym dowodem hehehehe to zależy chyba od gustu ja tam siebie lubię a i jestem starsza od Ciebie buuuu

Gość daro20
no to chyba bardziej doświadczona ?

to zależy hihihii kurcze ale sie zasiedziałam, zaraz chyba bede musiała iść przewietrzyc dowód na zakupach hehe duszyczke mam młodsza chyba jednak :)

Gość daro20
a po dyskotekach biegasz ?

czasami ale wole puby, na dyskotekach niedługo zaczna pampersy rozdawac hihihi

kocham tańczyc ale na takie małolaty które wygladaja jak stare baby pod kilogramem makijażu nie moge spokojnie patrzec bo mam dziwny odruch ... :)

Gość daro20
ja uwielbiam ale to z powodu powiedzmy takiego jak pierwszy wpis na topiku tylko nie 13 lat a 15-16

bleee dla mnie to uwłaczające , gdzie takie laski maja godność :P sex może byc zajebisty , reszta też ale nie tak , chyba jednak jestem pożądna dziewczynka:)

Gość daro20
zgadza się że sex jest zajebisty ale mnie najbardziej kręci oral i to w wykonaniu takich małolatek więc tam sobie używam i wierz mi że są naprawde doświadczone pomimo tak młodego wieku

oral oki anal oki wszystko oki ale małolaty to niech lalkami barbi się bawią , wiem ze swiat idzie do przodu ... ale wyobraź sobie ze kiedys bedziesz miał moze córke w ich wieku , zejabista sprawa hihihihihi

a córeczka bedzie prosiła tate o kase na dyskoteke , chyba jako jeszcze młody chłopak tak nie myślisz ale ....

Gość daro20
o córce nawet jeszcze nie myśle , ale ja to uwielbiam i co ja na to poradze ? masz stałego partnera ?

Daro20 hihihi na razie jestem po dłuższym burzliwym związku, zakończonym na szczescie teraz troszkę pobrykam sama jak sarenka... ale ja Ci loda w kiblu nie zrobie nie licz na to hehehehe

Gość tuńka-sruńka
tuńka a niedawno gdzieś twoje wypociny czytałem że ty taka święta i ufasz facetom hahahahahahahaha teraz wiem czemu malolatowi w glowie mieszalas pewnie masz sama takiego chlopaka i go zdradzasz po kontach w dyskotekach

Gość daro20
a skąd ta pewność że byś mi loda w kiblu nie zrobiła ?

bo ufam a Ty niepotrafisz czytac jelonku pomarańczowy , a burzliwy zwiazek nie oznacza zdrady pomarańczko z mojej strony:P nie znasz mojej historii to sie nie wypowiadaj bo to tylko swiadczy o twojej prostocie :)

Gość jolantatw
to wcale nie prowokacja, to co teraz te małolatki robią to się w głowie nie mieści.... wszystko jest dla ludzi ale ja w wieku 13 lat o obciągniu nie myślałam :/ świat idzie do przodu ok - ale czy miarą nowoczesności jest dawanie każdemu w wieku lat nastu? ciekawe co za 10 lat będą mówić swoim mężom " kochanie miałam tylko dwóch ", a potem lament że mam 16 lat i chyba jestem w ciązy:/ lub inaczej- 16 lat , tabsy i zastanawianie się czy działają jeśli raz biore raz nie:/ a w sumie co to mnie obchodzi :)

Gość Ulalalaalaalallalalalalala
A powiedzcie mi czy te małolaty robią to wszystko za darmo, tak na zawołanie :o ? Jaka jeste przyjemność z robienie laski jakiemus obcemu najczęsciej nietrzeźwemu przeklinającemu facetowi, ktory nie ma o tobie zbyt wyskokiego mniemania i moze mnie czyms zarazić :O ??? No wylumaczcie mi to :P Ja kiedys spotkalam moją 14 kuzynkę, okłamała rodziców, że śpi u kumpeli :o

Gość daro20
Tuńka oki to inaczej , lubisz robić facetowi loda ?

aby tak się zbliżyc trzeba z kims byc blisko emocjonalnie i ufac drugiemu , cenzura ...... cenzura... :) napewno przygodnej osobie nie można zaufac, a szmate zrobic z siebie łatwo... tylko potem rano spójrz w lusterko i powiedz sobie jestem w pożadku, zyje zgodnie z sumieniem :) szalec można jak najbardziej , bawic się ale .... trzeba miec godnosc człowieka :) a z moim byłym facetem byłam spory kawał czasu i nie powiem miałam takie zabawy ... wszystko jest dla ludzi ... :) zarza mnie skomentuja pomarancze

Gość daro20
oki miałaś takie zabawy ale czy lubisz ?

na forum pub... mam mówic lubie nie lubie :) masz maila pisz ja zaraz znikam

Gość daro20
oki

Gość daro20
daj znać czy dostałaś

Gość cukierasekkk
a jak wszedłeś do tego kibelka zobaczyłeś to czemu tobie nie pociągneła? jeden w tą czy jeden w tamtą co za róznica kurewce?

jak na razie nic nie przyszło czekam do 11 bo zakupy :P

Gość daro20
dostaniesz pewnie za chwilke , to co przechodzimy na @ ?