Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikkka

jak zamaskowac wloski na brzuchu?

Polecane posty

Gość marikkka

Mam problem z wloskami na brzuchu.Kiedys mialam meszek,ogolilam ,no i teraz wyrywam te wlosiska,mam od tego blizny itd.Wlasnie kupilam 2-czesciowy stroj kapielowy,bo jade niedlugo na wakacje i mam pytanko,czy macie jakis sposob,zeby jakos zamaskowac te brzydkie miejsca?Myslalam nad podkladem,myslicie,zeby nie bylo widac?Moglam kupic jednoczesciowy stroj,ale chcialabym sie opalic na brzuchu tez.Pomozcie,please!

Gość baby_blue
podkladem ich na pewno nie zamaskujesz. skoro już zaczęłaś depilować to trudno, musisz kontynuować. robią Ci się blizny od wyrywania włosków pęsetą?? może spróbuj robić delikatniej? albo wypróbuj plastry z woskiem?

Gość cgzg
a moze spróbuj je po prostu rozjasnic?

Gość marikkka
Moze blizny to za duzo powiedziane,ale mam tam kropki czerwone i generalnie od razu rzuca sie w oczy,ze cos sie 'dzieje 'w tym miejscu.Rozjasnic raczej sie nie da w 2 tygodnie..ma ktos jeszcze jakis pomysl?Dzieki za odp!

plastry z woskiem. będziesz miała spokój na jakieś 3 tygodnie, a potem będą delikatniejsze rosły

Gość kkk****
rob co wieczor pelling brzucha preparatem do twarzy p/tradzikowym.potem posmaruj mascia cynkowa .niczego nie wyrywaj przez 2 tyg.przed urlopem ogol brzuch .wyrywanie zawsze zostawia blizny....powinnas wygladac ok. powodzenia

Gość marikkka
Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi.Postaram sie podzialac z peelingiem.Nie wiem czy znajde tutaj (zagranica)masc cynkowa,ale mam nadz,ze sudocream tez bedzie ok.Dzieki!

Gość sssssss
mialam ten sam problem, do czasu az ktoregos dnia przelezalam na plazy 5 godzin (od 11-15 czyli w samo poludnie) i spalilo mi wszystkie wloski na blond i nie widac ich teraz ;P