Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina77

Czy można zajśc w ciążę bez prawdziwego wytrysku?

Polecane posty

Gość prezerwatywa i jest dobrze
Kiedy miałaś ten stosunek? Podaj dzień i godzinę. Ile masz lat?

no to postąpiłaś bardzo pochopnie. aż dziw, że dotąd nie zaszłaś w ciążę uprawiając stosunek przerywany. czy guma naprawde az tak duzo kosztuje?

Gość ewelina77
Raczej po gumki się nie wybiorę bo mojemu facetowi wiara nie pozwala na uzywanie prezerwatywy.

"po gumki się nie wybiorę bo mojemu facetowi wiara nie pozwala na uzywanie prezerwatywy" a jego wiara wasze dzieci wychowa i wyżywi? Czy to będze tylko twój problem?

A wiara twojego faceta pozwala mu na seks przedmałżeński??? Napisz nam co to za wyznanie?

Gość przecież to chore jakieś
a cóż to za wiara co nie pozwala na używanie gumki??? Ostatnio tak mówił ten Murzyn co setki kobiet adidasem zaraził...

Gość ewelina77
Muzułmanizm

przecież im wiara zabrania seksu przedmałżeńskiego! to jak to jest ?? on stosuje tylko te zasady wiary, które jemu pasują??? Zacznij myśleć, dziewczyno!

Kiedy był ten seks?? Może jeszcze zdążysz ten postinor wziąć.

muzułmanizm to najgorsze wyznanie wg mentalności człowieka. nie dość, że agresywni to jeszcze poligamiści. a co do Twojego podejscia to brak mi slow. patrz moja stopka.

Gość ewelina77
A ten postinor ile kosztuje i jak on działa?

Podaj najpierw dokładnie kiedy kiedy ten stosunek miałaś??? No pisz!

okolo 70/80zł. nie pozwala zagnieździć się komórce w macicy i nie dopuszcza do zaplodnienia poprzez zageszczenie sluzu. naprawde dziala. uzywalam niestety 2 razy.

postinor jest tańszy niż koszt wychowania dziecka :-O napisz kiedy kiedy ten stosunek miałaś???

Gość ewelina77
w środę

No to została tylko nadzieja, że sie nie załapiesz - ale w końcu w ciążę nie tak łatwo jest zajść, zazwyczaj ... Zastanów się nad odpowiednim zabezpieczeniem.

Gość Klaudia13
Mam 13 lat.Chłopak włozył mi penisa do pochwy kiedy wyciągną wytrysnął,nie miał gumy.Czy jest możliwość ze jestem w ciązy??Prosze o odpowiedzi na moj e-mail Klaudia126@op.pl prosze pomożcie mi

Gość pic - studentka biologii
po 1 ludzie czemu wy nie używacie prezerwatyw! To naprawdę nie jest drogie. po 2 w płynie "przed wytryskowym" znajdują się plemniki i istnieje zagrożenie zajścia w ciąże, takie samo jak podczas stosunku! Rozbawiło mnie stwierdzenie że może tam się znajdować jeden plemnik i ona na pewno nie dojdzie. Rozmawiamy o wielkościach rzędów kilkuset milionów!! dzieląc to nawet na ilość płynu w stosunku do spermy tych plemników w owym płynie będzie około parędziesięciu tysięcy (jak nie więcej) a nie JEDEN! Poza pochwa sperma tudzież preejakulat wysycha a sądzę że na 2 dzień wysechł na pewno więc zajście w ciąże jest nie możliwe ;) o ile nie nastąpił nowy wytrysk. Hmy, zanim dzieci wezmą się za robienie dzieci polecam lekturę a nie słuchanie ludzi na forum.

Gość nagiwubraniach
i jak tam Ewelina77 ?

Pomocy Mam taki problem kochałem sie z 5 razy z dziewczyno za karzdym razem z gumko ze 3 tazy spusciłem sie raz wniej i ze 2 koło niej tez w gumce. po spuszczeniu zdiołem staro gumke i załorzyłem nowo i jeszcze raz sie kochałem wypada jaj okres gdzies tak za 7 dni ale to mi spokojunie daje jaka jest szansa na to ze ona zaszła w ciąrze

Witam wszystkich. Mam dosyc dręczące mnie pytanie, a mianowicie. W piatek pieściłam się z chłopakiem. Doszło do bardzo krótkiej penetracji pochwy bez zabezpieczenia. Jednak przerwalam to i do niczego wiecej nie doszlo. NIe bylo wytrusku ani. Jednak od paru dni mam bardzo dziwne mysli i sie niepokoje... Dodam ze w ten piatek powinnam dostac okres i od ponad 3 lat bralam tabletki, jednak teraz zrobilam przerwe... Odpiszcie jak najszybciej Z góry dziekuje i pozdrawiam

Gość 16 lat Max
A ja mam taki problem poniewaz uprawiałem z sąsiadka sex miałem gume ale sex był przerywany a jak wyjołem to w gumie był ten płyn przezroczysty i było go sporo i jak wyjolem chciałem podciagnąć gume wyzej i guma prawie koło samego zbiorniczka pękła o zbiorniczek był płaski a powinien byc taki ukształtowany chyba i moje pytanie brzmi czy guma mogła byc uszkodzona? i czy mogło dojsc do zapłodnienia???

Gość Doesn't Sex
Móc można ale niewiadomo czy akurat tobie sie to przytrafiło ;]

Cześc wszystkim... Mam takie pytanie do Was... Pieściliśmy się z chłopakiem, na początku tylko palcówka ale potem chcieliśmy coś więcej. Wszedł ze mnie 3 razy, ale nie przerwał mi błony dziewiczej ani też nie spuścił się, tylko ten śluz był... Czy możliwe jest, żebym była w ciąży?

Cześc wszystkim... Mam takie pytanie do Was... Pieściliśmy się z chłopakiem, na początku tylko palcówka ale potem chcieliśmy coś więcej. Wszedł ze mnie 3 razy, ale nie przerwał mi błony dziewiczej ani też nie spuścił się, tylko ten śluz był... Czy możliwe jest, żebym była w ciąży?

Gość o boze ..
Jak Ty chcesz zajść w ciążę jak Ty jesteś dziewicą ?? !! dziewczyno pomyśl Ty troche logicznie .. poza tym jeżeli teraz tak się boisz to było sobie zakupic gumy .. czy to tak duzo 10 zł na 3 szt. durexów ?? a i jeszcze jedno skąd masz taka pewność , że on Ci nie przebił błony ??

Gość Laura1212
Sama chetnie dolacze sie do tego tematu... jestem w kropce sama nie wiem czy ciaza jest mozliwa..;/ chetnie uslysze z zyciowych doswiadczen .. kochalam sie z moimi faecetem i poczatek byl bez na krotka chwile pozniej prezerwatywa teraz strach .. i sama mam dziwne mysli ..;/;/