Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina77

Czy można zajśc w ciążę bez prawdziwego wytrysku?

Polecane posty

hej dziewczyny ja sie zastanawiam nad tym co moja mlodsza siorka robi tzn.czy moze zajsc w ciaze poprzez wprowadzenia sobie nasienia ze strzykawki a dokladniej gdy on sie sposzcza do ust ona biegnie do lazienki wypluwa do strzykawki i aplikuje sobie oczywiscie w dni plodne i moje pytanie brzmi czy i jaka ma sznse na zajscie w ciaze???prosze o powarzne odp.

Gość dobrodziejka
paula jesli ona trzyma te plemniki w strzykawce tydzien to jak one maja przezyc ? matko co za pytania i w ogole co za fajna siostre masz .. ^^ nie lepiej zbey spuscil sie w nije, skoro chce meic dziecko ? makabra jakas

Gość paua100
tak ja to wiem,natomiast tydzien nie trzyma odrazu idzie po wytrysku sobie aplikowac

Gość ksantofil
Proszę o pomoc, kochałam się z chłopakiem, ale w stosunku przerywanym dzień po dniu spodziewanej miesiączki. Za 3 dni mijają dwa tygodnie od kiedy nie mam okresu, czy mogę być w ciąży?

Gość tesikowo
A wiesz co to są testy owulacyjne? będziesz wiedziała czy masz dni płodne czy nie. Teraz są nawet takie testery na ślinę ja się akurat spotkałam z Afrodytą.

Gość proszeeeopomoc!
Cześć.. mam pytanie, na które proszę odpowiedzieć , błagam!4 dni temu bylam u chlopaka i w aucie zaczelismy sie calowac, on mnie rozebral , piescil moją muszelkę przez chwile, ale tylko jeździł po niej palcem,nic więcej. pozniej sie rozebrał,ale nie bylo wytrysku, ani żadnej mazi, ani nie bylo tez stosnku,poniewaz przerwalam, bo sstwierdzilam,ze to jest ryzykowne. Czy możliwe jest,że mgłabym zajść w ciążę? ja uważam,że nie , ponieważ czytając rozne rady ekspertów , w ciążę zachodzi się poprzez wprowadzenie plemników (od męzczyzny) do pochwy kobiety, no a wtedy nic takiego nie było, bo z jego członka nie wydobył się zaden śluz,żadna maź , zadna sperma. nic w tym stylu. BŁAGAAAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!

Gość aseria
hej kochałam się z moim facetem czyli dotykanie nago penisa koło pochwy itp.nie było penetracji. Potem był petting i mój facet zakończył na mojej kładce piersiowej i powiem tak dokończył potem mi. i tyle i to były moje dni płodne końcówka ale jednak 3 dni do końca. Ale nie wiem jeśli dotknął swojego członka palcem a potem były zabawy i wkładanie palca do pochwy czy tak może zajść do zapłodnienia? Czy potrzeba większej ilość i spermy?

Gość Wira233
Mam pytanie? Nie dawno chłopak delikatnie we mnie wszedł tak że przebił mi błonę ale od razu wyszedł. nie mieliśmy zabezpieczenie on także nie miał nic na penisie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość Wira233
Prosze o szybką odp. Z góry dziękuję!

Gość Paooolina
Mnie tez to interesuje. Współżyłam 2 dni po miesiączce, na początku ok 3 min bez zabezpieczenia, a później z gumką i zastanawiam się czy te kilka amin w te dni przy stosunkowo regularnych okresach mogłoby spowodować ciąże?

Gość DesperatxD
Kurcze wy piszecie tu takie bzdury ja byłem z dziewczyną rok robliśmy to prawie cały czas bez gum bez niczego i dopiero jak z nią zerwałem xD to na tescie wyszły 2 kreski co mnie nie cieszy ale zawsze jest jakas szansa ze tst sie pomylił jak nie to kamień do nogi i skok do Wisły bo w wieku 17 lat nic wiecej nie zdzialam ... Z tąd apeluje do was nie walcie bez gumy bo potem jest tylko zajebisty pproblem ! aaa i jak widac w ciaze nie jest tak łatwo zajsc ...

Gość do DesperatxD
to niech usunie, ona pewnie tez ma 17 lat jak nie mniej, a na drugi raz szczeniaki sie zabezpieczajcie

Gość DesperatxD
Yea wyszedł negatyw po kilku dniach sprawdziłem ponownie Quick Vue dobry teścik a ona ma 19 lat : D i przyznaje seks w tym wieku bez gumy to szczeniackie posunięcie. Pozdrawiam

Witam wszystkich! mam ważne pytanie, na które chciałabym żeby ktoś mi odpowiedział.... jakie jest prawdopodobieństwo( i jak duże) zajścia w ciąży podczas stosunku które trwało zaledwie kilka sekund bez zabezpieczenia, w dni płodne? nie miał wytrysku ale boję się że jednak jest jakaś szansa.... z góry dzięki za odp!!!

mozna zajsc tak w ciaze ja z moim mezem 4 lata sie tak bawilismy :) az niespodziewanie 2 kreski na tescie ciazowym i teraz czekamy na synka :):) Wiec jak nie chcie zajsc w ciaze to porostu uzywajcie gumek!

Gość bo wy to macie problemy xD
Gumy podczas sexu. Sa rozne opinie na ten temat. Jedni uwazaja ze sex z guma to jak lizanie lizaka w papierku. Inni ze bez gumy to lepiej tego nie robic. Inni ze tabletki sa lepsze i ze dziewczyny powinny je brac. A ja uwazam ze dzieczyny powinny brac tabletki a chlopcy uzywac gumek. Wtedy jest podwojona szansa ze w ciaze dziewczyna nie zajdzie. Lepiej nosic gumke w kieszeni niz 9 miesiecy po stosunku nieplanowane dziecko na rekach.

Gość Hollylune
Odświeżam temat, stres straszny. Podczas stosunku wczoraj mojemu chłopakowi pękła we mnie prezerwatywa, był jednak długo przed "końcem". Czy istnieje szansa, że zaszłam w ciążę? Dodam, że ostatni okres miałam miesiąc temu, ale jest on nieregularny

Gość klara2222
Witam wszystkich. Mam pytanie. 6 dni po okresie kochałam sie z chłopakiem. Byłam tak sucha i spieta, ze moj TZ praktycznie nie mogl we mnie wejść. On tez był suchy. Wszedł we mnie na około 3 cm bo dalej nie dał rady. Kochalismy sie tak przez jakies 3 minuty, po czym on wyszedł i dokonczylismyw inny sposób. On skończył poza mna po jakichś 4 minutach. Czy jest możliwość, ze zaszłam w ciążę? I drugie pytanie. Czy dwukrotne zażycie tabletki uspokajającej, dość mocnej moze miec wpływ na cykl? A, moj cykl trwa 30-32 dni. prosze o szybką odpowiedź.

Gość Amatorka17
Słuchajcie.. jestem dziewica i ostatnio z moim chłopakiem zabawialismy sie.. i on mi bardzo lekko wsadził penisa do pochwy.. i chyba wydzieliła mu sie ta maz..sluz czy jak to inaczej nazywacie.. i czy moge w ten sposob zajsc w ciaze?

Gość gość
Mam pytanie?

Gość _tuska
Jaaa ale dół prawie 4 lata bzykamia prawie codziennie (seks przerywany a dzidzi nie ma:( ale odkryłam niedoczynność tarczycy u siebie więc od 2 tyg biorę leki plus castagnus i operol .... hmmm może wkoncu "wpadniemy":)bo on jeszcze nie chce dzieci a ja tak:) idlatego kupilam wspomagacze ale on na czas wyciaga:(

Siemka, mam takie pytanie, przez prawie tydzień kochałam się z chłopakiem z stosunkiem przerywanym, nie doszedł we mnie, ale od kilku dni mam mdłości,jestem senna, bóle głowy dochodzą, jak zjadłam 3placki ziemniaczane to po chwili mnie zaczęło odpychać i zrobiło mi się niedobrze, boli mnie w dole brzucha jakby okres miał przyjść niebawem ( a okres mam dostać dopiero za 2 tygodnie) piersi tez miałam bardzo tkliwe i bolesne jak przy okresie, nie wiem czy to zatrucie jakieś czy ciąża faktycznie, Proszę niech ktoś mi odpowie, z góry Dziękuję :)

i mam taki jakiś inny apetyt,kłucia w jajnikach, a raz go wcale nie ma, czy to jest możliwe, że podczas stosunku przerywanego mogłam zajść w ciąże ??

Gość gość
Jeżeli napewno się w tobie nie spuścił, to raczej nie ma szans żebyś była w ciąży. Ale na wszelki wypadek możesz zrobić test (dla spokoju).

Też jestem tego zdania, ale większośc osób pisze żę jest to możliwe, nawet jak nie dojdzie we mnie... więc dlatego pytam :)