Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje zdanieeeeeeeeeeeee

za znecanie sie nad zwierzątkami..

Polecane posty

i zabijanie ich..jak ci z tym szczeniaczkiem..to bestalstwo..podpalili go a potem kopali! mają 15 lat! to juz dorsli ludzie! gdyby to byli 7,8 latki ale tacy duzi gnoje??? trzeba zmienic prawo: 1. Rodzic płaci grzywne 400 zł! Jakby rodzic za pałacił za to co wyprawia synalek na drugi raz by do tego nie dopuscił! 2. Chodzenie do psychologa!

Gość WiKrYs
400 złoty to śmieszna cena za życie psa, ile ten zwierzak cierpiał przed śmiercią, myślę że kara powinna być surowa, dziś zabijają i podpalają zwierze a jutro człowieka, chociaż sądzę że okrucieństwo wobec zwierząt jest jednym z najobrzydliwszych z okrucieństw, to bezbronne stworzenia, tak przywiązane i ufne wobec człowieka :(

Gość zaurzzycka
hej na onecie jest info ze maja wprowadzic nowe prawo dot wlasnie zwierzat. dozywotni zakaz posiadania dla takich debili itd. trzymajmy kciuki zeby prawo bylo ostre i spelaniane!

Gość codziennie biję konia

bardzo dobrze, jestem za zmiana prawa! 2000 tys! kara! grzywny!!! i pryzmusowe chodzenie do psychlologa!!!

mali sadysci... żabki też palą..

Gość maltretowany pies
dzięki zapatero , interesujący reportaż 🖐️

Gość siabadaba
oblałabym skurwieli benzyną i podpaliła!!! nie mogę dojść do siebie po obejrzeniu relacji w teleeksperesie!!!

Gość syndrom Q
najgorsza jest ta bezsilność wobec tych osób które męczą zwierzaki, wszędzie się mówi o przemocy wobec dzieci (a skutki bezstresowego wychowania już widać po takich aktach okrucieństwa), okrucieństwo wobec zwierząt niezajmuje nikogo.

Gość my kiedyś jak byliśmy mali
z kolegami wsadzaliśmy żabom słomki w dupy i dmuchaliśmy. Fajne takie kulkowate pływały potem na jeziorze. Niestety, raz przesadziłam i przedmuchalam :(

oko za oko... ja bym to samo tym gówniarzom zrobiła,podpaliła..i patrzyla

A za zabicie świni na wsi chłopi powinni iść do więzienia

Gość kiedyś z kumplem
byliśmy lekko podpici i tak dla jaj strzelaliśmy z wiatrówki do jakiegoś kundla , kumplowi udało się trafić :-) rannego psiaka humanitarnie dobiliśmy szpadlem co by się nie męczył biedak 🖐️

Gość siabadaba
już po wyglądzie widać, że gówniarze wyrosną na przyszłych recydywistów. Zyje takie gówno i tylko tlen na świecie zużywa do piachu z takimi!!!

Gość siabadaba
kiedyś z kumplem - weź spierdalaj i wyłącz komp

a nie słyszeliście w informacjach na polsacie ostatniej "nowiny"?? sąd wypuścił tych sku.rwysynów i nie zasądził im żadnej kary.potraktował to jako "wybryk" jak takie wbryki nie będą karane to ja się wynoszę z Polski i wiecie co? teraz tylko wziąć tego sędziego który ich uniewinnił i jemu łeb podpalić. ciekawe co by czuł??!!! polskie prawo mnie przeraża, jest baaardzo łagodne.

Gość mazurskim
no w sumie to powinien ich wypuścić. W końcu nic takiego się nie stało

Gość siabadaba
może gnojki miały tak zwane plecy polskie sądy są do dupy, a sędziom wystarczy dać w łapę i zasądzą wyrok jaki komu odpowiada

Gość syndrom Q
mi się wydaje że nie chodzi o to by odpłacać tym ludziom tym samym, to złe podejście, kary powinny być surowe (ale bez linczu!), ale przedewszystkim prowadzić akcje informacyjne i uczyć debilów że zwierze też czuje, że zabijając zwierzaka niszczą istotę, która też ma uczucia, też cierpi, uczyć od dziecka szacunku dla zwierząt!

Gość siabadaba

Gość siabadaba
mnie to wszystko przeraża co wyrośnie z takiej młodzieży, skoro nie ma w nich kompletnie ludzkich uczuć?

Gość skorpio
to jest obrzydliwe co oni zrobili nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić takim skur... (bo ludźmi ich nie można nazwać) powinno się jaja odcinać i powinni iść do więziena na min 2 lata

przeciez to bestialstwo, a tak rozwija sie psychika przyszlego mordercy albo jakiegos barbarzyńcy tym bardziej trzeba patrzec na wiek, bo co wyrośnie z takiego gnoja co tak postępuje ze zwierzętami? czy w przypadku czlowieka bedzie mial większe sumienie? wątpie, to siedzi w nim samym boze jak ja bym go zobaczyla ludzka podlosc to najgorsze czego mogą od nas doswiadczyc zwierzęta i my sami :(

Gość syndrom Q
młodzież rośnie taka jaką my kształcimy, telewizja, przemoc, gry komputerowe i... bezstresowe wychowanie - dajemy im "wszystko". Dzisiejszy model wychowania - kształtuje egoistów, nie ma co się dziwić skutkom, trzeba szukać przyczyn.

Gość siabadaba
ja jestem za zasadą oko za oko, ząb za ząb - jest sprawiedliwa a fakt, że oni nie poniesli zadnej kary, uważam za szokujący!! teraz kolejne debile zamęczą następnego psa i ujdzie im to na sucho wyprowadzam się z tego gównianego kraju

" A za zabicie świni na wsi chłopi powinni iść do więzienia" o czym ty piszesz? my mowimy o znęcaniu się, o padpalaniu, kopaniu a nie o normalnej kolei rzeczy, po to rolnicy chodują swinie by potem miec z niej mięso, ale nie palą ich przed zabiciem, nie kopią i nie znęcają sie, to trwa chwile

Gość syndrom Q
zasada oko za oko ząb za ząb nie jest sprawiedliwa, ale akurat w tym przypadku byłaby sprawiedliwsza niż brak kary, moim zdaniem jednak wystarczyłby tym gówniarzom poprawczak