Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niczyja77

Problem Multimedia Pomóżcie proszę

Polecane posty

Zrezygnowałam z kablówki bo mnie nie stać płacić 54 zł miesięcznie a po za tym ciągle były jakieś problemy techniczne. Ach ogólnie brak słów. Mam I grupę inwalidzką i wiem, że należy mi się kilka programów z anteny naziemnej za które nie muszę płacić. TVP1,TVP2,POLSAT,INFO i TVN chyba. Tymczasem Multimedia wyłączyła mi wszystko. Jutro chcę dzwonić do tej bandy i żądać tego co mi się należy. Wiem jednak,że z nimi po dobroci się nie da. Przydałby mi się jakiś przepis, artykuł ustawy czy coś takiego żebym mogła im wsadzić w pysk. Szukałam i nic nie mogę znaleźć. Mieszkanie mam z ADMu ale oni też twierdzą,że to muszę załatwić z kablówką Może ktoś miał podobne problemy i mi coś doradzi?

Gość a nie mozesz tego odbierac ze
zwyklej anteny?

Gość u mnie to jest tak
że za kilka podstawowych programów (chyba sześć) płaci się 5 zł :) za darmo nie ma nic......powinni cię o tym poinformować chamy jedne!

No właśnie chyba ze zwykłej ale ktoś to musi podłączyć a tymczasem nie mam nic I to w niedziele mi wyłączyli chamy. A za darmo się należy inwalidom:)

Gość no ale to nie z naziemnej
wszystko z kablówki, te kilka podstawowych też, oni po prostu ograniczają ilośc która odbierasz i pobierają mniejszą opłatę, jak ADM podpisał umowę z kablówka to już nic nie poradzisz......

jak to? to nie mialas anteny zwyklej? Zanim sie podlaczylas do Multimediow?? To chociaz sobie pokojowa spraw. Bedziesz odbieraz 1, 2, regionalna, polsat moze, bo TVN i TV4 to juz nie bardzoi...

Nie wiem właśnie,nie znam się ale miałam przecież programy jak nie było najjaśniejszej Multimedii

Gość kablówka i abonament to co inn
to co innego :P zwykle jak ADM podpisuje z kablówka to ta antene na dachu likwidują i nie ma mozliwości sie podłaczyc chyba że sobie na balkonie prywatna założysz

no ja prywatna mialam na mysli ;)

Gość elinka tvn wchodzi
TVP1 TVP2 TVP Regionalna TV Polonia Polsat TVN :)

Dzięki to jutro najpierw dowiem się w ADMie czy mają umowę a dopiero potem będę atakować Multimendy. Wiem,że Ci co mają spółdziecze mieszkania nie mają tego problemu. A ja mam pech.

Gość kiedys pracowalam w tej firmie
i mysle, ze masz praktycznie zerowe szanse na darmowa telewizje. Widzialam mase podan od takich jak ty - w wiekszosci odrzucone.

Bo to super firma po prostu. Banda złodziei. Nie odpuszcze szybko. Jest federacja konsumentów rzecznik praw obywatelskich...