Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77778gg

Dlaczego on mi nie powie Kocham Cię???

Polecane posty

Gość 77778gg

Jesteśmy ze sobą od 5 miesięcy, od miesiąca sypiamy ze sobą. Trzy razy powiedział "zakochałem się w tobie", ale nigdy tych pieprzonych słów "kocham cię" :O Dlaczego? Czasami mamy nawet takie rozmowy w których padają aluzje i on na pewno je rozumie (typu: ja: "uwielbiam cię", on: "a ja ciebie nie uwielbiam tylko cos innego", ja" "a co innego", on: milczy lub uśmiecha się). Czy to jest normalne? Prawie pół roku związku i nigdy tego nie powiedział, mimo że czasami (pół zartem pół serio) mówi o przyszłym życiu, że będę kiedys jego żonką i będziemy mieć dzieci??? A nie potrafi powiedzieć że mnie kocha? Facet ma 30 lat.

ale co..? nawet przy orgaźmie nie mówi...? :P

Gość jaki znak
a z jakiego jest znaku zodiaku?

Gość bo Cię
po prostu nie kocha

Gość hmmmm123
moze jest po wieloletnim zwiazku,wiek na to wskazuje i nie potrafi zapomniec o byłej i dlatego nie potrafi sie zdeklarowac?

Gość pozwól mu dorosnąć do tych
słów. Naprawde musi tego chcieć w 100% i czuć to. Warto jest na to czekać. zastanów się czy epiej uslyszec to od niego teraz - kiedy nie jest tego do konca pewny, czy pozniej jak on do tego dorosnie, bedzie wiedzial jak silne jest to uczucie. Slów "kocham cię" nie puszcza sie na wiatr.... To najważniejsze słowa w anszym życiu. Im rzdziej wypowiadane tym bardziej cenne, a to wcale nie oznacza "jakości" uczucia. Ile macie lat?

Gość meldisa
A jest obrzezany chociaz?

Slów "kocham cię" nie puszcza sie na wiatr.... oj, puszcza się, puszcza.....:)

a z jakiego jest znaku zodiaku - dobre :D:D:D a po cóż CI to? ile masz lat?

Gość eloeloelo
a jak czesto sie spotykacie,mieszkacie ze sobą?

Gość eloeloelo
gdzie jest autorka?:)

Gość 77778gg
Nie mieszkamy, spotykamy się ok. 2-3 razy w tygodniu (mieszkamy w róznych miastach). Facet naprawdę za mną szaleje, widzę to. Podobam mu się, myśli o mnie powaznie, jest dla mnie super dobry i kochany. Powiedzialabym wiecej... mi się wydaje, a nawet jestem pewna że on mnie kocha. Więc dlaczego mi tego po prostu nie powie? 😠

Gość eloeloelo
a nie jest on przypadkiem po wieloletnim zwiazku i z jednego zwiazku wszedł od razu w nastepny?faceci tak maja,ze z ta nastepną juz tak szybko sie nie deklaruja bo sie boja?długo byl sam zanim sie poznaliscie?

Gość kobieta o bladych ustach.
Słowa są ważne ale nie najważniejsze. Najwazniejsze są czyny. Jak juz powie, to będzie mówił i mówił ;) spoko, warto poczekac. W końcu powie :) nie spinaj sie w tej kwestii.

Gość A ja powiem tak...
Warto na to poczekać :-)

Gość buahahahah
dostał seks po kilku miesiacach i nawet nie nie wysilił z powiedzeniem kocham cie,to po co teraz ma sie wysilac?trzeba było tak szybko nie rozkladac nóg! kocham cie to powie nastepnej lasce z która bedzie,ale takiej która sie bedzie szanowała!

Gość olaala
i co autorka na ten temat?

haha dobre, zakochalem sie w tobie a kocham cie to zupelnie dwa inne wyrazenia, powiedział ci to 3 razy kobieto a ty pewnie do niego ani slowem, wiec ci nie mowi wiecej , co to ma znaczyc uwielbiam cie ????????? pewnie to on samo moze powiedziec

Gość nie opuszczaj mnie
wysłuchaj piosenki w niej znajdziesz odpowiedź...

Gość 77778gg
"powiedział ci to 3 razy kobieto a ty pewnie do niego ani slowem, wiec ci nie mowi wiecej" Nieprawda, za kazdym razem odpowiadalam "ja w tobie też"

Gość scuba
ech dziewczyny.....mówic można wszystko. Patrzcie na czyny...bo słów "kocham" mężczyzna często używa po to tylko by było " miło i miło..."

Gość yhs
sebastian broll,to Ty?

Gość za szybko mu dałas

Gość moje rozmyslania
nic nie rob, daj mu czas, skoro widzisz ze mu zalezy to nie poganiaj go tylko poczekaj, moze chce to zrobic w jakiejs waszej wyjatkowej chwili.... czasem lepiej poczekac bo sycic sie miloscia jest wspaniale a jak powiesz to juz powiesz. ' kocham - to tak latwo powiedziec'