Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metemerid

dzinsy do tzw kobiecej sylwetki

Polecane posty

Gdzie mogę zakupić fajne proste dzinsy o typowym kroju dla kobiecej sylwetki – konkretnie duża róznica pomiędzy obwodem w pasie (mały) a biodrami (duży). Do tego dość mocne uda i szczupłe łydki.

mam podobny problem i niestety we wszystkich dżinsach wyglądam fatalnie więc nie nosze ich wcale,choć chciałabym bardzo...nawet gdy schudłam 11kg to choć wagę mam już całkiem w normie to budowa ciałka się nie zmieniła no i nadal w dżinsach wyglądam kiepsko...marzę,że kiedyś znajdę takie,w których się sobie spodobam :)

Mam 2 znajome, które mają tak jak ty. I obie uważają, że wyglądają kiepsko w dżinsach.. ale według mnie i wszystkich innych wyglądają naprawde dobrze ;) Ja mam taką sylwetke.. w pasie mało, biodra-miednica szeroka.. uda takie średnie i łydki też chude. Ale naszczęście jeszcze coś na siebie znajduje :D Napewno coś znajdziesz u siebie w mieście ;) Poprzymierzaj, pooglądaj i będzie ok :)

ale czy możecie polecić jakieś konkretne firmy modele ostatnio przymierzałam w mango i kompletna porażka