Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurrrrr

Ludzie przestańcie się na mnie gapić. Mam juz tego dość!

Polecane posty

Gość wkurrrrr

nawet znajomi zwracjaja mi uwagę, że ludzie sie na mnie gapią!!!!

Gość pokaż linka
że niby jesteś taka piękna czy co? bo nie wiem o co chodzi.

Gość wkurrrrr
wystarczy jednak troche poxiliny i nos w miarę siętrzyma. wtedy już nie gapią sie tak bardzo...

Gość KolejnaProwokacjaNaKafee
no ciekawe nie wierze ze jestes taka piekna

Gość wkurrrrr
gapia sie zawsze gdy nos mi odpada.. no ja juz nie wiem co mam robić...

Gość wkurrrrr
nos to jeszcze pół biedy , mam na czole taką wielką brodawe - weeeeelka brązowa z kępą rudych włosów ....... dzieci na mój widok wołają baba jaga

Gość wkurrrrr
a w tych włosach chowają się szczury i małe koty ..

Gość wkurrrrr
podszywacz juz podwyższył swoją samoocene tymi głupotami? Jesli tak to nie ma za co ja sie nie obraziłam.

Gość wkurrrrr
czy wspominałam już że jako dziecko wpadłam do zbiornika z radioaktywna cieczą i wyrosł mi ogonek? przydatna rzecz np. od muchy można si opędzić tylko.... ludzie się tak dziewnie gapią

Gość wkurrrrr
do tego mam kopyta - przez miasto tak cwałuje że mało który samochód może mnie dogonić:)

Gość kredkę
no a tych panów dwóch to zupełnie jakby z choinki sie urwali i już lepsza ta kartka z grecji ale to inny wymiar przecież.. choć błękit moze sie nasuwać oczywiście natomiast nie zjednoczy się nigdy..

Gość kredkę
wiem że nikt nie zrozumiał mojego bełkotu- ja też go nie rozumiem sama

Gość wkurrrrr
podszywacze jesteście żałosni gapią się na mnie bo mam wielki biust, już mam dośc tych wszystkich zboków!!!!!!!!!1nawet faceci moich koleżanek się na mnie gapią, sąsiedzi,znajomi taty........dosłownie koszmar szczególnie latem

Gość dora 2111
na mnie tez sie tak gapią.

Gość wkurrrrr
wyobraźcie sobie, idziecie ulicą i widzicie mnie: cwałującą na swoich kopytach przez miasto, wielki mleczny biust kołyszący się to w lewo t w prawo , w reku trzymam swój odpadający nos a na czole wielka brodawa...... i co nie spojrzelibyście się ????

Gość dora 2111
juz pisalam ze ludzie tez na mnie sie gapią i niewiem czemu ,odkad zmienilam fryzure -wkurza mnie to .mam male dziecko męza i jak idziemy na spacer to sie patrzą -pytalam męza czy cos nie tak ze mną czy makijaz beznadziejny czy co??? nie rozumiem tego

swoją droga z tego właśnie wynika owe nieposzanowanie ale sami chcieli tego tworząc taki a nie inny nie powioem co. mi ze caly czas o tym też nikt nie wie.. i może zrozumiec inaczej..

Gość dora 2111
kurzcze zalogowalam sie i nadal jesdtem pomaranxczowa

Gość dorotka 221
teraz chyba juz bedzie

Gość dorotka 221
a teraz juz chyba . to ja dora - kurde niewiem czemu tak sie na mnie gapią - peszy mnie to przchodze do domu i mysle czy cos nie tak ze mną cy co

Gość dorotka 221
dalej to samo

Gość Synja
W Polsce to jest tragiczne każdy się gapi jakby nie mogl sie zajac wlasnym zyciem:o czasem mam ochote komuś coś powiedziec na ten temat!

Gość wkurrrrr
juz wiem!!! odkryłam to!! dkatego sie tak wszyscy gapią bo stoje pod latarnia i oferuję mnojego rozjechanego anusa każdemu przechodzącemu psu!!!! aaacchhhhh

moge wam dac moją fotke - ocencie bo naprawde juz niewiem czy mam beznadziejną ta nową fryzure czy co ??? niewiem czy patrza bo mowią np .mam beznadziejne spodnie czy cos jest nie tak.rece mi sie pocą jak sie tak ludzie na mnie patrza.ja jak widze czlowieka ktory jest kaleką nie patrze sie poprostu zachowuje sie normalnie -a w stosunku do mnie ludzie sa okropni .boje sie chodzic po supermarketach kazdy sie na mnie tam dziwnie patrzy ,na mojego faceta wogole tylko na mnie dzieci równiez.niewiem o co chodzi.

bariera moze być choćby najcieńsza a jednak w jaką strone to ie tak zle i podejście jest dobre priorytety równiez jednak człowiem ma to do siebie ze rozwiazyje a co by to było nie wiem i bardzoi chcę poznać tak bardzo.. chcę to chyba racja co mówił choć wiem to pośrednio a wracajac do tego to jestem odwagą i mówie tak.