Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenn

o boze. opalalam sie na solarium a teraz nawwet nie moge sie rozebrac..

Polecane posty

Gość carmenn

w sobote poszlam na solarium. babka mowila ze przy mojej karnacji moge spokojnie na 14 minut isc. tymbardziej ze wczesniej raz jakies 2 tyg. temu juz bylam minela niedziela dzis drugi dzien a ja nadal mam czerwony brzuch na nim poprzeczne trzy czerwone pregi i po piersiami czerwona skore a pod jedna piersia ta skorke mi stanik obbtarl i boli:( smaruje sie obficie balsamem . czy to do czwartku lub srody zejdzie? bo masakra:( nigdy wiecej solarium. mam nauczke

Gość no i w tej chwili
trzeba było ją zaskarzyc ja bym tak tego nie zostawiła!!! a czy ta świetna doradczyni widziała cię po opalaniu??

Gość carmenn
no ja mam karnacje taka ciut ciemniejsza szybko sie opalam. ale na szczescie twarz jest ok bo na twarz wylaczylam lampy po 5 minutach bo twarzy nie lubie opalac. ale ta reszta.. no i nogi ok i plecy. ale brzuch i pod piersiami okropne

Gość basna
jednym słowem naciągnęła cię na kase- mogłaś się chociaż zapytać czy lampy były nowe... zimna maślanka lub jogurt przyniesie ci ulgę

Gość kasia kasiaaaa
ja w zyciu na tyle minut nie bylam, gora 10, a nie jestem bardzo blada :/ co za klientka

Gość carmenn
nie nie widzia.a niechce mi sie do niej isc. bo w zaden sposob nic jej nie udowodnie. wyprze sie nawet tego ze u niej bylam.

no to niestety masz nauczke .........sorry ale nie rozumiem was kobiety z karnacja co latwo i szybko sie opala ...i ktore chodza na solarka ... porazka :o

Gość ChaCha
14 minut!!!! Ta baba to jakaś zadżumiona chyba była. Jak byłaś 2 tyg. temu, to prawie tak jabyś wogóle nie była. Góra to 5 min, a za dwa dni znowu 5 min. Może ci zejdzie a może nie, idź do dermatologa.

Gość carmenn
ej sory ale o lampy pytalam. kiedy byly wymieniane i ile osob sie przewijalo przez to uzko zebym mniej wiecej widziala powiedziala ze lampy byly 4 miechy temu wymieniane a ludzi jak zwykle sporo sie do niej laduje a ja sie pytam czy do czwartku to zejdzie:(

Gość basna
zejdzie ci, ale skóra.

Gość carmenn
nie skora to mi nie zejdzie bo wsmarowuje mnostwo balsamu pozatym nigdy w zyciu jeszcze z zadnego miejsca na ciele mi skorka nie schodzila. zaczyna sie zabrazawiac ale bardzo powoli na tym brzuchu

heh ja przed Studniówką tak się spiekłam, że myślałam że umrę :D tyle, że ja szłam pierwszy raz. Nie miałaś długiej przerwy więc nie powinnaś się poparzyć.

Gość carmenn
ale sie poparzylam no nic. poboli troche zbrazowieje. mam nadzieje ze nie bedzie w przyszlosci z tego zadnych problemow