Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niebawem go zobacze oj oj

kocham męza ale chciałabym zaliczyć przespac sie z kumplem

Polecane posty

tzn to nie taki bliski kumpel, raczej okazjonalny mozna powiedziec. Imponuje mi bardzo i cos wisi w powietrzu.Podoba mi sie i poprostu chciałabym miec to za sobą. Jestem zauroczona, myslę o nim, i chciałabym by mnie dotykał, calował, kochał sie ze ną. Wiem ze to raczej nie mozliwe, nie ma gdzie i kiedy.No ale sama mysl ..ach to straszne. ja sie tego uczucia pozbyc bo cięzko mi zyc.

jest to znajomy męza nie mój, ale mój juz od niedawna tez.

Gość silent_angel
a potem bedziesz zalowac ze to zrobilas ;/

nikt by sie nie dowiedział. Nie raz jako panna tak"zdadzałam" ówczesnych swoich chłopaków. Męza nigdy Teraz jednak imponuje mi tamten mężczyzna i chce z nim sie złączyc a wiem ze to niemozliwe, ....nie ma gdzie przeciez.

a o czym mam na spotkaniu z nim rozmawiac? czuję ze mam nogi z waty,głos sie łamie nawet sensownie nie moge rozmawiac na jakis temat bo jedynym tematem jaki mam w głowie jest" patrz mi w oczy, pięknie pachniesz, chcialabym abys mnie objął, usiądz bliżej, obejmij..".Ja tez mu sie podobam wiem to, zresztą mówił męzowi ze fajna zonaka itp.....patrzy na mnie -to sie czuje.No ale cóz.

Gość matrona kwoczasta w koku
będzie to tak nad wami wisiało. trzeba sie przespac i wtedy bedzie-odchazone. Inaczej bedzie ciągle cos w powietrzu wisialo. No albo nie spotykajcie sie to moze jest szansa zapomiec?hmmmaz do kolejnego spotkania

Gość wybacz zdradzac jako
panienka, nie za bardzo to rozumiem rowniez, ale jestem jeszcze w stanie to jakos zaakceptowac... jesli chodzi o to co teraz chcesz rozbić, i to z premedytacja, wybacz rozmyslac o czyms takim okey, ale po co rpzysiegałaś? po co wychodziłas za mąż? przecież to waidomo, że jest równoznaczne z wiernościa??? zawsze myslalam, że to faceci sa Ci xli, a to baby robia z siebie dziwki, a później ofiary

oj bo czas mi było iść do śłubu. Nie mozna zostac w takim wieku stara panną, no wybacz. Pozatym, mąz to mąz a nie jakis tam konubent, chłopak, czy partner. W pewnym wieku łatwiej mówić mąż niz chłopak. No i taniej z dwóch pensji, mąz i żona to jednośc. A to ze mi si epodoba jego kumpel, jest zajeb...boze chciałabym by mnie ..ach nawet nie ma szans na to.jakby była okazja- poszłabym z ciekawości i aby-wreszcie to zrobic i by ulzyło

Gość to ma być wytłumaczenie
no nie mogę, jestes podła, bo traktujesz małżeństwo jak układ... chyba, że to sie stało za wasza zgoda, i mąż tez uwaza, ze chodzi tylko o pensje, łatwiejszy sposób na płacenie rachunków. i o to, ze mieliście juz dużo lat przperaszam ile to było? jesli nie mysłałas o tym powaznie o małżeństwie, to nie powinnaś wychodzic za mąż a nogi mogabys rozkładac keidy tylko byś chciała widze, że zero szacunku dla własnej osoby, i dla swojego męża no chyba, że On o tym wie, i zgadza się na takie traktowanie