Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rggrfgtft

Z czego moze wynikac ta zmiana?

Polecane posty

Gość rggrfgtft

Na poczatku naszej dosc krotkiej znajomosci prawil mi komplementy, chcial rozmawiac o przyszlosci, czesciej mnie zaskakiwal, a teraz... wrecz przeciwnie. Zrozumialabym taka sytuacje po 3 latach, ale nie po 3 miesiacach zwiazku:O Delikatne sugestie na niego nie dzialaja. Nie rozumie ich, albo udaje,ze nie rozumie;) Nie wiem juz co robic. Dac sobie z nim spokoj?

Gość matrona kwoczasta w koku
moze juz nie podobasz mu sie tak bardzo i chce cie splawic w jakis delikatny sposob.

Gość rggrfgtft
matrona-----> Byc moze masz racje;) Tyle,ze szkoda,ze nie powie tego wprost. Przezylabym:P;) Tak,ze nie wiem co teraz zrobic. probowac rozmawiac czy olac?

Gość mariollle
Moze boi sie zaanagazowania?

Gość Dj__Penny_Polska
mam to samo! Spotykam sie 4 miesiace. na poczatku jej co chwile cos milego mmowilem, calowalem itd.. wiadomo o co mi chodzi z jej strony nie bylo tego samego (tzn takich wylewnych uczuc, bo kocha, ze mna jest, ale nie przytula sie nie caluje - tak czesto jak ja... dlaczego?? ?) i od pewnego czasu jak zobaczylem ze ona taka jest, to tak samo zrobilem sie bardziej powsciagliwy! i jak bardzo mocno mi zalezalo tak mi troszeczke przeszlo wlasnie przez jej zachowwanie. coz.. sama powinna zalowac ze tak sie dzieje, ale ona tego nie rozumie...

Gość rggrfgtft
Moze ktos cos jeszcze napisze;)

Gość no taak
hmm wydaje mi sie ze ta zmiana jest troche za wczesna jak na 3 m0ce znajomosci.... mialam podobnie, tylko wiekszy staz i niestety okazalo sie ze nic do mnie nie czuje:o gdy pytalam wszystko bylo ok, ale zachowanie mowilo co innego :o nie czekaj w niepewnosci, postaw mu konkretne pyt i niech sie okresla, tak jak ja to zrobilam... w moim przypadku ciagnalby to pewnie do dzis, nie raczac laskawie poinfornowac ze juz nie jest w takim stopniu zainteresowany znajomoscia ze mna..:o