Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaswojegochlopaka

mój chłopak

Polecane posty

chodzi n zakupy z mamą ! fakt że nie lubi zakupó ale jeździ na zakupy awze z matką,w sumie nie jest to moze dziwne zwazywszy ze nie cierpi robic zakupów kupowac ubrań zwłaszcza, ma 23 lata ale ogląda z nia tez komedie romantyczne! i to mnie niepokoi,nie chce maminsynka,zawsze smieje sie z tego ze jakis tam moj kolega jest przywiązany do matki ale teraz sie zastanawiam czy on nie jest... poza tym jego matka uwaza jego i jego brata za dzieci bo nawet na wesele jakdą razxem beze mnie,ona wie żer jest ze mną ale sie nie znamy bo mieszkamy daleko od siebie ale boje się jej poznać jaki jest sposób na takie kobiety?

Gość na jakie kobiety sposob
Przeciez jej nie znasz?? To znajdz sobie faceta, ktory lubi horrory ;) I jak ktos zakupow nie lubi to z kims razniej na tych meczarniach - wiem co mowie - tez nie lubie zakupow :P Poki co tylko spekulujesz ;)

sposób w sensie wiem że ta kobieta jest bardzo zakochana w swoim synku i taka władcza az sie boje żeby nie popełnic jakoiesj gafy chodzi mi o to że nie wiem czy takie kobiety wolą takie bardziej wygadane dziewczyny czy spokojne