Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama-rama

takie dziwne relacje?

Polecane posty

Gość kama-rama

dlaczego dziewczyna brata mojego chłopaka nie nawidzi mnie od pierwszego dnia kiedy nas sobie przedstawili?? co moze kireowac takimi osobami? czuje sie zagrozona? ale niby dlaczego...dziewczyna widziała mnie pierwszy raz, i od razu byla bardzo nieprzyjemna.na pewno nic o mnie wczniesniej nie słyszala (złego czy dobrego). gdy mowie jej czesc, a stoi akurat tyłem to udaje ze mnie nie slyszy (potem oczywiscie zapiera sie ze mnie nie słyszała, a potem przekreca ze powiedizła ale ja jej nie słyszałam), przy wspolnych rozmowach mowi jakies niemiłe komentarze,ze wogole boje sie odezwac. ciagle jest naburmuszona i obrazona. ja naleze do naprawde milych osob i na pewno nic jej złego nie zrobiłam, nie powiedziałam złego słowa na jej temat. w celu polepszenia stosunkow przeprowadzilismy rozmowe we czworke i powiedziała : ze nigdy nie bedzie moja przyjaciolka, ze jak jestem ładna to mysle ze wszystko moge (a jestem naprawde skromna i nigdy swojej urody nie wykorzystywałam,raczej zazwyczaj czuje sie gorsza od innych). robiła jeszcze wiele innych cyrkow... innym razem na zgode poszlismy razem na impreze z jej znajomymi to wogole mnie ignorowała, tlyko pokazywała jak jej znajomi ja uwielbiaja. jest strasznie podstepna, udaje ze to ona sie stara, a ze ja pewnie niby jestem ta najgorsza. co zrobic z czyms takim?? :)

Gość olej ja

Gość musztarda
Dlaczego? Pewnie wolałaby być z Twoim chłopakiem, niż z Jego Bratem. :D

Gość AGUSKA1133
zazdrosci Ci urody i boi sie ze podobasz sie jej chlopakowi... typowe zachowanie zakompleksionego paszteta :P

Gość kama-rama
ja ją olewam i jestem bardzo neutralna, tylko ta dziewczyna chyba sama nie wie o co jej chodzi i chyba nie ma prawdziwych problemow bo z tego co widze to siedzi ze sowim chłopakiem i godzinami o tym rozpamietuje jaka ja jestem .... nasyła go na swojego brata ze oni biora niedlugo slub a my ich ignorujemy i jestsmy nieprzyjemni.i skoro mamy byc rodzina to powinnismy zy w dobrych stosunkach. takie historie powtarzaja sie bardzo czesto.i jak ja mam byc przyjemnakiedy z kazdym jej spotkaniem wiaza sie jakies historie.

Gość kama-rama
up