Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baaardzo smutna kajojcia

Tak mi cholernie przykro!!!!!

Polecane posty

Od 7 lat jestem mezatka, zawsze staram sie pamietac o imieninach mojego meza czy tesciow, takze skladam zyczenia imieninowe siostrze i bratu meza, a jak czasem zdarzy mi sie zapomniec to juz wielce poobrazani wszyscy, a o moich imieninach nikt nie pamieta :( Byly w sobote i tylko moja mama, babcia i babcia meza zlozyli mi zyczenia, a tak nikt wiecej i jest mi strasznie przykro, ze mimo tych 7 lat w rodzinie meza, to tylko jeden raz rok po slubie tesciowa i maz zlozyli mi zyczenia.Nie chodzi o to, ze tak bardzo chce aby ktos pamietal o moich imienianach, tylko o tgo, ze jak ja zapomne zlozyc zyczenia to jest wielkie strijenie fochow i jaka ja to jestem niedobra bo nie skladam zyczen na imieniny.Jakos o meza imieninach czy siostry, brata lub tesciow nikt nie zapomina, ale o moich to nikt nie pamieta :( :(:(:(:(:(:

Gość niech maz to powie
delikatnie swojej mamie, to jego zadanie

Gość niech maz to powie
100 lat 🌻

tak tylko, ze maz tez nie pamieta o moich imieninach, jak ja zapomne o jego to juz wielce obrazony :(

Gość walent-yna
o ile dobrze zrozumiałam, mąż tez nie złożył

w sumie to nic wielkiego, ajednak jest mi smutno z tego powodu :(

Nawet na Boże Narodzenie nie dostałam prezentu, a ostatnio mój pies mnie ugryzł, bo mnie nie poznał ...

to teraz ty się obraź na niego w ten sam sposób jak on na ciebie gdy ty zapomnisz o jego imieninach ;)

dobrze zrozumialas, on tez zapomnial :(

hmm no widzisz.. przykre to, ze najblizsze osoby nie pamietają u nas np. przypominamy sobie nawzajem o urodzinach czlonkow rodziny - jezeli wiem, ze szwagier ma urodziny to daje znac ciotkom itp

Nienawidzę podszywaczy! Potrafią zepsuć każdy poważny temat. A jeszcze chciałam was zapytać, czy myślicie, że jak mąż każe mi zakładać worek na głowę podczas seksu, to jakiś zły znak?

Gość niech maz to powie
no a ty tez zapomnialas o jego wiec jestescie 1;1

Gość walent-yna
zrób mu porzadną awanture, zamiast chlipać w rekaw ja tez mam łeb jak sito i zapominam rózne rzeczy, ale po to są teraz komórki i outlooki, żeby uzywac przypominaczy mozna nastawic, zeby przypomniał 2 tygodnie przed, zeby sie zastanowic nad prezentem, i w dzień imienin ran - i zalatwione jeśli ktos nie daje rady nawet tego zrobic, to znaczy, ze ma w dupie albo jest smierdzacym leniem

Gość Barbapappa
A mój nie pamiętał o 13 rocznicy, kiedy pierwszy raz byłam z nim w kinie ... Tak się załamałam, że zjadłam 3 WZ-ki :-(

tak tylko ze ja raz zapomnialam o jego imieninach a on zlozyl mi zyczeni tylko rok po slubie, a to juz siedem lat i przez 6 ani razy nie pamietal :(

o rocznicy slubu tez nie pamieta :(

Gość Dziadek Anastazy
Laski to mają, kuźwa, problemy ... Żenada

Gość walent-yna
dziadku, a jakie TY masz problemy ? pewnie jakies wielkie i bardzo wzniosłe

Gość kiedyś kiedyś...
zawsze było przyjecie na imieniny męża i moje, na męza imieniny moja rodzina sie zjawiala, ale jego rodzina na moje niekoniecznie. Pewnego roku tesciowa dzwoniąc do męża stwierdzila, ze kiedys tam wpadnie złożyc mi życzenia, bo przecież 3 dni przed 3 dni po, nic sobie nie robila z tego, ze ja szykowalam przyjęcie, zebysmy wszyscy mogli się spotkac i porozmawiać. Zjawiala się, wraz z coreczką, moją szwagierką tyzień po imieninach, cała w skowronkach nie wiem dlaczego. Poszlam do kuchni nastawic wodę na kawe a one krzyczą zebym nic nie szykowala, bo po co...... a wiedzialy ze zawsze dobrze przyjmuję gości, ja juz i tak wiedzialam jak przyjmę te panie i wczesniej wyslalam męza po zakupy, bo on "znal najlepiej ich gusta" a ze z niego straszny skapiec byl , więc kupil zwykle herbatniki:) wiec panie zostały poczęstowanie zwyklymi herbatnikami, były w szoku:):):) ale cóż to synek wybierał ciasto:) nastepnego razu nie było, bo to juz mój były mąż, ale cieszę się ze chociaz ostatnim razem tak ich przyjęlam, a ty nie bądz taka dobra bo i tak tego nie zauważą, wal z grubej rury tak jak oni, ze zapomnieli i nie zapomnij zapomnieć następnym razem o ich imieninach:)

Za to jak chce seksu, to potrafi być miły. O tym, kiedy mam ciotę pamięta bardzo dobrze ... Ale ostatnio go zrobiłam. Polałam przescieradło sokiem wielowarzywnym i się odczepił, haha

wiesz… jak mi by nie składali życzeń to ja bym im też nie składała. na fochy że nie pamiętałam odpowiedziałabym „ależ oczywiście że pamiętałam ale myślałam że w waszej rodzinie taka tradycja że nie składacie sobie życzeń”

kuzwa czy ja chce nie wiadomo czego???On jest moim mezem wiec raczej wypadalo by aby pamietal o najwazniejszych datach, ale on najwidoczniej mysli tylko o sobie i ma mnie najwyrazniej w tylku :(

No i do tego ten pies, który mnie nie poznaje ... :-(

wez juz skoncz z tym podszywem, mnie nie jest do smiechu......a co do rodzinki, to wzajemnie oni skladaja sobie zyczenia!