Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak myrevin

psalm do ponawiacza

Polecane posty

Gość prawie jak myrevin

o slodki ponawiaczu tyś jak kielich popijanego z rana pączu kazdego ranka przychodze pod twój nowo stworzony topic. Z dumą i chwałą wpierw spiewam Ci psalm kochania niczym Piotr Rubik. A kiedy dziś mi czytać przyszlo Twoje arcydzieło, to lzy wzruszenia i z serca milosc to wszystko tak naraz ze mnie wyplyneło. A gdy jeszcze napiszesz ześ jest śliczniusia to juz w brzuszku fruwają mi motylki jak u dzidziusia. Wszystko Ci dam moja droga damo, toast wzniesiemy najslodszym winem, tylko mi obiecaj moja najśliczniejsza ze zerwiesz kontakty z glupim Myrevinem :(

Gość prawie jak myrevin
więc zostań moją lubą o słodka pani :) istoto nieziemskiej urody

Gość prawie jak myrevin
ja mam jeszcze konia nie zapomnij o nim :)

przyznaję Nobla za ten psalm... :) brawo!

Gość prawie jak myrevin
wiec szybko moja droga przybądz bym znow mógł z tobą na kafe zasiąść :)

Gość prawie jak myrevin
ponawiaczku slodziutki niczym miód na łące me serce bez Ciebie jest smutne i płaczące me oczka nie widzą czego piszesz o luba siedziec bez Ciebie na kafe to prawdziwa zguba :(

Gość prawie jak myrevin
jesli chcesz przybęde na twego palce skinienie poodbywam Ci krowy i pomoge w sianie nie musisz nic robic, boś mą królewną bądz tylko przy mnie i bądz mi wierną proszę tylko o jedno nie zadawaj sie z nimi z piotrusiem kubusiem to największe zbiry tylko szukają slicznej i taniej zdziry romek i maciek nie lepsze łobuzy oni tylko czekają az im sie wydłuży :( a potem będą za tobą ganiać zebyś im dawała co niedziele z rana, a ja Cie kocham ponad wszystkie swiaty ląki, pastwiska i inne gnaty :)

Gość prawie jak myrevin
tęskniem i płaczem chce byc z ponawiaczem :(

Gość prawie jak myrevin
o ponawiaczu wzdycham ku Tobie i wszystko co moge dla Ciebie robie lecz Ty mnie nie chcesz bo sie nie odzywasz i pewnie w tej chwili kubusia podrywasz :( wiec jesli mnie nie chcesz napisz mi otwarcie a ja stąd pojde i spuszcze gacie wyciągne pasek i pojde nad rzeczke tam sobie oderwe od paska sprzęczke użyje jako metalu twardego do zabicia rybek wręcz doskonalego :( zabije rybki bo co mi zostało na zabicie siebie odwagi mi malo :(

Gość prawie jak myrevin
o Anulko mój slodki kwiatuszku gdy Cie pierwszy raz przeczytałem mialem motylki w brzuszku gdy po raz drugi zacząlem czytać by nie spaść z krzesła musialem sie czegos chwytać :) chwycilem sie biurka lecz biurko runeło i swym cięzarem mnie przywaliło :( zlamalem noge i dwa palce u ręki lecz mimo tego nie mialem udręki myslalem o Tobie gdy czytalem twą skladnie nawet nie wiem co pisalas lecz wiem ze bylo ladnie wiem ze jestes sliczniusia i masz blond wloski 16 latem to wiek beztroski wiem ze kochach piotrusia maciusia, romka i sam nie wiem kogo jeszcze lecz mowie sobie: to marne leszcze na sam koniec pwiem tylko tyle ponawiaczu jestes mym idolem

Gość ..................ponawiacz.
ponawiam bo fajnie powspominać wakacyjne dzieje:classic_cool: