Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu to powiedziec

jak mu to powiedziec?

Polecane posty

Gość jak mu to powiedziec

Nie wiem jak powiedziec chlopakowi, ze nie chce juz z nim byc :(( co mnie do tego sklonilo? dzieli nas 80 km, wiem moze to i nie duzo,ale on pisze i dzwoni wtedy kiedy jemu sie podoba,odpisuje na smsy wtedy,gdy nie jest z kolegami,bo przebywajac z nimi jest za bardzo zajety zeby poswiecic 30 sec na sklecenie smsa do mnie,narazie przestalam ja pisac,bo nawet nie wiem co... kiedy ja zamilklam przypomnial sobie ze ma dziewczyne,ale... ja juz nie chce byc jego dziewczyna,nie umiem tego powiedziec,jestem na tyle miekka,ze boje sie ze go skrzywdze,chociaz i on mnie krzywdzil...

Pomyśl sobie tak: "mam prawo do szczęścia i nie chcę być z jakimś dupkiem",a jemu powiedz, że masz dosyć traktowania Ciebie jak przedmiot, a nie chcesz dalej oszukiwać ani siebie, ani jego.

Gość im szybciej
tym lepiej im dłuzej tym bardziej go skrzywdzisz chyba ze chcesz to zacznij byc wredna baba wtedy sam odejdzie ale twoja duma zostanie urazoona...polecam szybkie ciecie

Gość M****
Wiem co czujesz ja rok zastanawialam sie jak powiedziec mojemu bylemu ze z nim nie chce byc, wkoncu jakos tak wyszlo ze zauwazyl ze sie od niego oddalam i ja wykorzystalam sytuacje i powiedzialam mu jak jest... pol roku nie jestesmy ze soba a on nadal mnie kocha podobno... powiedz mu prosto z mostu jak sie czujesz przez to jego zachowanie... gwarantuje ci ze wiem co to znaczy jak facet woli z kolegami pogadac niz dziewczynie laskawie na sms odpisac... trzymaj sie! Wiem co czujesz...