Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolaa19

Jakie sa moje szanse na dostanie sie na studia dzienne z takimi wynikami?

Polecane posty

Gość karolaa19

polski 60 % gegra47% i angol 98% polak i angol zdawalam na podstawie a gegre na rozszerzeniu.czy moja sytuacja jest tragiczna?

Gość karolaa19
wnioskuje z braku odpowiedzi ze chyba sytuacja naprawde jest tragiczna:(

Gość moja przyjaciólka
ma z kazdego przedmiotu nieco ponad 40% i chce sie dostac na budownictwo :( i co o tym sądzisz?

Gość karolaa19
wydaje mis ie to malo prawdopodobne niestety ja wole najgorsza prawde a na budownictwo teraz raczej jest ruch

Gość moja przyjaciólka
wedlug masz swietne wyniki

Gość karolaa19
nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala juz sie pozbyc tego ciezaru ze srodka "czy sie dostane czy tez nie" noi czeka mnie jeszcze egzamin praktyczny wiec podwujny stres

Gość karolaa19
podwojny*

zależy na jakie studia, jeśli na jakiś bardzo oblegany kierunek to raczej nie bardzo

Gość raisaa
ale to też zależy gdzie, na jaką uczelnię i na co składasz papiery

Gość karolaa19
hmm nie wiem czy to jest oblegany jakos strasznie kierunek zdaje na architekture krajobrazu. caly czas mam tylko nadzieje ze nie tylko mi tak zle wyszla maturaa szans nie moge ocenic sama

Gość masssterillla
na architekturę krajobrazu takie wyniki starczą. To że się mówi że idzie tam dużo ludzi i to oblegany kierunek wynika z tego, że jest to dla wielu osób "kierunek drugiego wyboru". tam wcale nie jest sie trudno dostać.... te wyniki powinny starczyć, ale sprawdź jeszcze co tam brane jest pod uwagę- jaki przedmiot się liczy. geografia na pewno, ale czy polski też?

Gość nie wiem ale
wydaje mi sie ze nie jest zle co?ja jestem troche starsza mam 34 lata moze mlodsze by sie wypowiedzialy ale to chyba nie sa zle wyniki

Gość karolaa19
masssterillla tak sprawdzalam gegra polski i angielski sie licza.naprawde dalas mi nadzieje bo mowi sie ze na jedno miejsce jest ok 4 kandydatow i mam obawy czy sie dostane a chcialabym bardzo i jest to moj wybor pierwszego stopnia zlozylam tam oryginaly swiadectw

Gość masssterillla
nie martw się. ja zdawałam maturę rok temu, na moje studia było ponad 10 osób na miejsce. najpierw się nie dostałam, a potem zrezygnowała ponad połowa pierwszej listy i wskoczyłam! jak co to nie przejmuj się wynikami pierwszego naboru, zaczekaj aż ludzie się wykruszą. mam koleżankę na architekturze krajobrazu, nie wiem czy dostała się od razu czy po rezygnacji innych osób, ale wiem że miała dużo gorsze wyniki niż ty. pozdrawiam

Gość karolaa19
wielkie dzieki.a mozesz mi napisac gdzie twoja kolezanka studiuje?