Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

Gość kiedyś 72
Ale na efekty czekałam bardzo długo, przez pierwsze 3 miesiące nic. Waga nawet nie drgnęła

Gość kiedyś 72
Całkowita zmiana , chyba życia w ogóle. Nie stosowałam natomiast żadnych diet. Po prostu jadłam mniej

Gość kiedyś 72
Ale jeden warunek - cirpliwość. Kiedy waga wreszcie spadła o jakieś 3 kg wtedy poczułam, że naprawdę moge. Dodam, że mam 36 lat -a w tym wieku jest cieżko.

Gość kiedyś 72
Nie ukrywam , że mam czasami na takie obżarstwo, że hej!!! Ale kiedy czuję np w hipermarkecie te wszystkie zapachy idę na kosmetyki i tam szaleję

Gość kiedyś 72
Ale zanim osiągnęłam te moje 53 kg minął rok - więc sporo się naczekałam

Gość kiedyś 72
Czytałam wasze jadłospisy. Cóż będę szczera, nie jem nawet 1/3. Sniadania w ogole, obiad - zazwyczaj zupa, kolacja - kromka razowego i serek wiejski (oczywiście light). Zero cukru, coli. Piję wodę mineralną gazowaną i codziennie 1l soku grejpfrutowego. Owoców i warzyw sobie nie żałuję

ja sniadania z reguly tez nie jem czasem tylko mi sie zdarzy, a nad reszta ciagle pracuje bo mam kompulsy i jest mi trudno:(

Gość kiedyś 72
Moja uwaga odnośnie diet - na pewno są skuteczne, jeśli chcemy schudnąć jakieś 5 kg, poza tym (nie ma co się czarować), kiedy ją skończy wracamy szybko do starej wagi

Gość kiedyś 72
Przepraszam , ale co to są kompulsy????

tzn obzerstwo:( ja na to cierpie najpierw dieta a potem jak napadne na jedzenie to jem az mnie zoladek boli to jak bulimia tylko bulimiczki wymiotuja a ja nie:( czytalam ze wiele osob tak ma

Kiedys bo z wiekiem ogolnie mniej powinn sie jesc a jaki ryb zycia prowadzisz??? ale z drgiej srony co to za zycie-bez przyjemnosci jedznia:/ robisz sbie czasamimakies wjati?????

Gość kiedyś 72
Rozumiem. Wiesz, kiedyś jak siadałam do stołu to jadłam i jadłam, do tego gazetka i nic mi więcej nie było potrzeba. Teraz nie myslę (staram się) o jedzeniu. Zapomniałam dodać, że codziennie ćwiczyłam - na steperze jakieś pół godz i rowerek ok 15 km. Teraz robię to 2-3 razy w tygodniu

najgorsze jest to ze w domu pelno owocow i warzyw a jak mam napad to nawet na to nie spojrze i wcinam kanapki i inne nie zdrowe rzeczy albo pizza:( potrafie wciagnac cala pizze sama i mam malo:( wstyd wiem ale to sa moje wady i walcze z nimi:)

Gość kiedyś 72
Nie, nie robię sobie żadnych wolnych dni (jeśli o to chodzi). Nawet lubię patrzeć , jak inni jedzą. Ja piję tę nieszczęsną wodę, którą nawet polubiłam

Gość kiedyś 72
Fantazyjna - jedna pizza (jeszcze 2 lata temu) to było nic. Uwielbiałam ją jeść. teraz też , ale zjem 1 kawałek i mam dosyć

Gość kiedyś 72
I uwierzcie mi dziewczyny, wcale nie ciepię. A poza tym to wspaniałe uczucie iść do sklepu i kupować w rozmiarze 36, a kiedyś 44

ja kupuje mrotzona pizze salami uwielbiam ja wiec jak kupuje to 3 paczki (w kazdej 3 sztuki) i potem zjadam po poltorej naraz a za 3 godziny nastepna czesc w sumie to nieraz na dzien umialam 3 -4 pizze wsunac a to jakies 4000kcal:( do tego sniadanie i obiad i inne nie wiem gdzie to miescilam?

Gość kiedyś 72
Uda Ci się, jestem pewna. Początki są ciężkie, póki ta cholerna waga drgnie. A później to już z górki

Gość kiedyś 72
I jeszcze jedna rada - zero cukru!!!! Ja w ogóle nie słodzę, na początku było BARDZO ciężko, ale przyzwyczaiłam się i teraz to nawet mi smakuje

Gość kiedyś 72
Jeszcze do Setuni - teraz stawiam na inne przyjemności a jest ich mnóstwo!!!!

czesc:) przepraszam ze tak dlugo nie pisalam ale mialam problemy:( przepraszam ale anielica i kiedys zalatuja mi tu pro-ana. nie wiem czy dobrze wnioskuje ale dziewczyny, ktore tu byly od poczatku chcialy schudnac na stale i bez efektu jo jo a dieta 300kcal nie jest dobrym sposobem. Kiedys sama widzisz ze nie mozesz teraz sobie pozwolic na odrobine szalenstwa, a nie o to w zyciu chodzi zeby ciagle sobie czegos odmawiac. Wiec apeluje do was dizewczyny i do mnie tez: odchudzajmy sie zdrowo, powoli, z cwiczeniami ale na stale bez efektow jo jo!!!!