andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 złośnica- ja wlasnie Lu Go chrupie na sniadanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 8, 2008 oooo z mezczyzna to ba sie i chetnie deser zjadlo:P pamietam jak z moim mezem jadalismy rozne smakolyki:( ale koniec z tym bo sie nie zmieszcze w drzwi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 ja na śniadanie to albo nic albo jugurt naturalny:) Bo jakoś nie weim czemu rano nigdy nie jestem głodna. andzioolka ile ważysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 8, 2008 mialo byc by a zrobilo sie ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15kg 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Sara- jak dla mnie przy 50 kg będziesz wyglądać fatalnie, mam koleżanke ktora ma 170 cm i waży 57kg- wygląda jak kopściotrup- ty pwnie nawet teraz super wyglądasz- moze same ćwiczonka by wystarczyły- żeby poprawić wygląd? Zakupki zrobione, kafafior- oczywiście, wiśnie,czereśnie, maliny, na obiad mam krupnik w ogromną ilością warzywek Jabłko na sniadanie, czy przegryzkę po śniadaniu? Staram się jeść duże śniadanko, trzymam sie zasady że im później tym mniej na talerzu, to ze śniadania jeszcze spalę a i tak było zdrowiutkie- chlebek pełnoziarnisty, pomidor ogórek. Zaraz wypije jogurcik. Kusi mnie żeby zrobic sałatkę, z sałaty lodowej, pomidora ogórka cebi\\ulki, fety i oliwek z serem pleśniowym- ale wtedy nie bedzie na kolecję kalafiorka:P A oliwki otworzyłam już ze 2 dni temu i nie chcę żeby sie zepsuły:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 waze 55 kg... zawsze wazylam 52 i chce do tej wagi powrocic. rano tez nie jestem glodna, ale zauwazylam, ze kiedy zjem cokolwiek na sniadanie to w ciagu dnia nie mam jakis atakow glodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Sara ja tez mam 170cm i chce wazyc 50kg bo teraz przy moich 55 to mam boczki i duzo tluszczu:/ niestety taka mam budowe:( Ja z moim deserow nie jem bo on tez uznal ze musi sie troszke opdchudzic wiec razem duzych kalorycznych deserow nie jemy. Czasami oczywiscie jakies lody, male ciasto nie zaszkodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Serio nie widzicie mnie jestem kawał baby:( Niestety mam chyba z 72cm w pasie a chce mieć około 65 A ja wczoraj zrobiłam sobie pyszną sałatkę z kapusty pekińskiej, ogórka i 3 rodzaj papryki polane jogurtem naturalnym dz czosnkiem i przyprwami PYCHA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15kg 0 Napisano Lipiec 8, 2008 niejedzenie śnadania jest kwestią przyzwyczajenie .jeszcze 4 lata temu tez nie tknęłam śniadania- jadłam ok 12 mimo że wstawałam 7-8 rano:) Teraz już pół godziny do godziny tak mnie ssie w żołądku ze musze zjeść sniadanko. Dziewczyny, myśłałam że miało być zdrowo- a tu czytam, nie jem nic, albo jogurt naturalny, albo kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 zlosnica.... wazymy tyle samo przy takim samym wzroscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Ja teraz przez te 2 tyg to jem bardzo mało. Nawet owoców nie jem na tym polega I faza SB!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 15kg ja jem zdrowo:) nie mam zamiaru sie glodzic poniewaz o efekcie jo jo nie marze chce schudnac i to na stale, chce prowadzic do swojego zycia pewne nawyki i nie czuc sie winna jak zjem lody ciastko czy nawet kebaba raz na jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaajaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 8, 2008 rodzajów:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 bo chyba na tym polega fajna dietka :) Ja za bardzo lubię jeść, żeby się głodzić :P A wieć trzeba jak najwięcej warzyw... tym bardziej że teraz są zdrowe i sezonowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 dokladnie:) uwielbiam wprost pomidory te malinowe sa pycha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 no racja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15kg 0 Napisano Lipiec 8, 2008 złośnica- andziola- dobrze piszesz:) skoro lubi isę zjeść to trzeba mądrze wybrać:) Jeśli idzie o boczki- to proponuje ćwiczenia zupełnie wystarczą- z lekkim ograniczeniem porcji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 a znacie wy wasze wymiary?? Ciekawi mnie czy na waszym tle jestem wieloryb czy tylko słoń;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 swoja droga... z owocow też bym nie rezygnowała :) Tylko najlepiej wybierać sezonowe, te za którymi tęskni się zimą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 ale w grupie zawsze razniej jest sie odchudzac nawet te 5kg. Mozna sie dzielic sukcesami i porazkami, dopingowac innych, dawac im motywacje Jak mam sama wprowadzac zmiany to jakos sie lamie po 2 dniach a czasami juz nawet w pierwszym:( wiec ja od was nie odejde szybko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Ja też wolę mieć wsparcie. Szczególnie teraz jak długo przebywam w domu potrzebuje was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Dziewczynki, ja zmykam do obowiazków a wy ładnie się odchudzajcie :D Do później :) Buziolee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Kurde, chyba miałam problem z dodaniem wpisu... jak tam dzień minął pod względem diety? Ja myślę, że u mnie całkiem pozytywnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Lipiec 8, 2008 witam po awarii :) a więc ja już po pracy :) "robaczki" dały mi popalić. ;) a więc "spowiadam się" co zjadałam śniadanie: jedna kanapka z wędliną i pomidor ze śmietaną jogurtową :P obiad: talerz barszczu ukraińskiego i 2 kawy i muszę ze wstydem stwierdzić że zgrzeszyłam...tak bardzo....:P zjadłam w południe jednego wafelka w czekoladzie.:( Na swoją obronę powiem to że bardzo mnie głowa bolała i chciałam se humora poprawić, bo mnie dzieci w pracy wkurzyły.... proszę o łagodny wymiar kary i o wybaczenie :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 8, 2008 no to plansza.... wybaczamy bo najpbardziej to ja dzis zgrzeszylam rano bylo grzecznie zjadlam 2 bananki, ale potem po zdanym ostatnim egzaminie na 1 roku zjadlam kurczaczka i fryty w KFC i zapiekanke na kolacje juz grzecznie twarozek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 8, 2008 hejka:) na sniadania zjadlam to samo co wczoraj zamiast nekarynki byl banan na obiad zjadlam praktycznie pol kalafiora z bulka i maselkiem- a comi:P i jajko sadzone jak wrocilam z pracy bylam glodna wiec dla zabicia glodu przegryzlam lasterek pasztetu i sera zoltego glodu nie czuje wrecz przeciwnie:D chbya ogranicze sol , bo zatrymuje mi sie woa w organizmie a wody pije bardzo duzo!!!! pijecie czerwona herbate?:) kawe pije z mlekiem - nie slodze wentualnie miodem z herbat pije tyko zielona i wlasnie czerwona i tez nie slodze jutro na sniadanie zjem sobie chyba duzy jogurt naturalny i duzego ogorka albo poltorej ogorka i nektarynke:) a na obiad fasolke Wystkim odchudzaczka gratuluje silnej woli!:) powodzonka i jutro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 ja chyba zjadlam najwiecej:( na sniadanie: 2 bulki(male) pelnoziarniste + 2 jajka obiad: 2 krokiety kolacja:serek waniliowy w miedzy czasie 1 nektarynka i 4 male herbatniki Go na pocieszenie tez pelnoziarniste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Zlosnica ni przejmuj sie!! jesli zjadlas mniej niz normalnie jadasz to jest okej:) jutro najwyzej zjesz mniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Ide zaraz pocwiczyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 8, 2008 Zlosnica glowa do gory!! nie ma co sie zalamywac i dolowac;) ja bylam na malym spacerku i trosze pocwiczylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach