Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat13

Alergia męczarnia i nic więcej

Polecane posty

Mam alergie i to taka paskudna jak nic Jestem uczulona na wszystkie pylki i chwasty Od chwastów mam wysypke szczegolnie od pokrzywy i to taka bolaca a od pylkow katar az mi z nosa skora schodzi a oczy czrerwone mam jak diabeł Odczulanie mi nie pomabga lekarz tak stwierdzil bralam zastrzyki przez 6 lat Moze znacie jakies leki lub cos

Gość cbadef
tez tak miałam przez 7 lat, leczyłam się z takim skutkiem że dostałam astmę i zapalenie płuc. W ub. roku przeprowadziłam 2-tygodniową dietę oczyszczającą warzywno-owocową wg książki dr med. Ewy Dąbrowskiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem" - alergia i astma ustąpiły. Ponadto nie piję mleka pasteryzowanego, lodów, bitej śmietany itp. przetworów mlecznych - są one silnie śluzotwórcze i nasilają alergię na inne alergeny takie jak pyłki traw, drzew, zbóż i roztocze kurzu domowego. Zdrowia życzę.

Gość mukol
sam mam alergię i piję alveo. Może nie leczy z alergii ale łagodzi objawy. A z resztą alergii nie da się wyleczyć.

Gość pirat drogowy13
a ja tez mam alergie na to samo pylki i chwasty Przez wakacje siedze w domu bo kiedy wyjde odrazu z nosa sie leje a oczy podkrazone i czerwone MAtko a to tak wkurza caly czas chodze z chusteczkami MILEGO KICHANIA! :-D

Gość pirat drogowy13
a tak wogole to sie pomecze bo bez lodow w takie goraczki albo bez bitej smietany Zaplakala bym sie :-(

Gość adam

Wszystko nam dobrze działa w modelu Alergia Stop. Ten inhalator bardzo zachwalała szwagierka i akurat miała rację...:P Chociaż generalnie na jej opinii to nie warto polegać tak tutaj mnie zaskoczyła pozytywnie :)) Szybka wygodna inhalacja z łatwym podłączeniem części do siebie

Gość ada
Dnia 24.01.2019 o 15:10, Gość adam napisał:

Wszystko nam dobrze działa w modelu Alergia Stop. Ten inhalator bardzo zachwalała szwagierka i akurat miała rację...:P Chociaż generalnie na jej opinii to nie warto polegać tak tutaj mnie zaskoczyła pozytywnie :)) Szybka wygodna inhalacja z łatwym podłączeniem części do siebie

Też będę podpowiadać Alergia Stop. Fajna profilaktyka, można sobie ochronić śluzówkę przed infekcjami takim nawilżającym aerozolem.

Gość marek
Dnia 17.04.2019 o 14:46, Gość ada napisał:

Też będę podpowiadać Alergia Stop. Fajna profilaktyka, można sobie ochronić śluzówkę przed infekcjami takim nawilżającym aerozolem.

Tez polecam

Gość aaa

Jak będziecie chcieli szukać dobrego inhalatora to warto sięgnąć po sprzęt Alergia Stop od Sanity. Bardzo fajny sprzęt, który w praktyce fajnie się sprawdza, będziecie zadowoleni z jego możliwości. Dostosowany właśnie odpowiednio do tych osób, które mają problemy z alergią więc będzie to dobre rozwiązanie.