Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriana m

Za kilka dni jadę na wczasy a moja twarz cała w pryszczach

Polecane posty

Gość adriana m

w zaskórnikach i wągrach :( ja tam nie przeżyję. Dlaczego mój facet mnie tak meczy?:(

Gość epson
kup sobie peeling od nivea visage young i nie marudź.

Gość adriana m
nie pomaga

Gość adriana m
nivea visage young jest dla nastolate, ja mam 22 lata

Gość cxzczx
idz sobie oczysc do kosmetyczki. chociaz nie wiem czy to dobry pomysl pare ndi porzed wyjazdem

Gość adriana m
nie chce żadnych dermatologów ani kosemtyczek, chce siedzieć w domu to nie moge. jedźcie za mnie

kobieto, weź się w garść i do ludzi wyjdź, opal się, to i pryszcze znikną.

Gość sdfgsdfvs
jeju tez kiedys mialam takie glupie problemy. ale już olałam. moja buzia bez podkladu to tylkio czarne kropki i wilkie rozszerzone pory, ale olałam juz to. co prawda caly czas nosze na sobie podklad kryjący ale jak mnie ktos zobaczy bez podkladu to mam to gdzies i nie wpadam w panike. nie ebde sobie zycia marnowac i tracic przyjemnosci zycia, bez sensu. radze wyluyzowac bo zwariujesz

Gość adriana m
ty masz tylko kropki i pory a ja codzennie nowe pryszcze, małe i wielkie, cała twarz czerwona

Gość hiszpańska krowa
faceta masz to się ciesz, niektórzy to nawet tego ze swoimi pryszczami nie mają.

Gość adriana m
ale ja sie wstydze przy nim, nigdy z nim o mojej twarzy nie rozmawiam i zawsze staram się zakrywać. nie nawidze tego!!!!!!

Gość idz do solarium

Gość sdfgsdfvs
on i tak wszystko dobrze juz widzial. chyba ze non stop chodzic z woalka na twarzy. pewnie po nim te twoje pryszcze tak splywają jak woda po kaczce. ja tez sie keidys wstydzilam ttych czarnych kropek, a uwierzmi, nikt nie ma tylu o ja i takich jak ja. zawsze jakos sie staralam zakrywac odwracac, malowac sie jak najwczesniej sie da, ale nie mialam juz sil i olałam to na szczescie. lezymy ostatnio rano, gapi sie na mnie i pyta: a czemu ty mas ztakie kropki? normlanie odpowiedzialam, ze to pozostalosci po mlodosci i poopowiadalam jakie to mialam i mam problemy ze skorą. na co on tylko odpowiedzial "aha, to jaki film dzis ogladamy?" zaloze sie, ze probem widzisz tylko ty, dla twojego faceta nawet nie istnieje

proponuje pigułki np Cilest + 3 steps Clinique do skóry tłustej i mieszanej tydzień i po pryszczach acha i benzacne na noc na pory i pryszcze punktowo no i solarium codziennie po pare minut na poczatek tylko bez makijażu w ostatecznosci krem i na to puder prasowany. Powodzenia 🌼

na wągry (czarne kropki) najlepszy jest benzacne na noc( maść). Pare dni z rzedu tylko trzeba uwazac zeby skory nie przesuszyc

Gość adriana m
wągrów az tak dużo nie mam. najwięcej mam zaskórników i pryszczy