Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goliatowwaa

WEJDZ i PRZECZYTAJ

Polecane posty

Gość goliatowwaa

Spotykam sie od 2 miesiecy z facetem. Na poczatku krecil mnie niesamowicie, a teraz wlasciwie coraz mniej, wszystko zanika. Nie ma juz motyli w brzuchu, nie ma tego dreszczyka emocji, nie ma juz chemii. Nie wiem czy z jego strony tez tak jest, ale chyba nie, tzn. widze , ze nadal go kręcę. Co mam robic? Czemu tak nagle wszystko zanikło?

Gość jiajiajsaj
milosci nie ma. jak namietnosc odeszla to pozostaje tylko przyjazn.

Gość aaaaaaaaaaaaaaala
jezeli nie ma juz namietnosci, to zwiazek sie w zasadzie wypalil. Ale u Was szybko sie skonczyl.

Gość Martita.....
To bylo tylko zauroczenie...

Gość goliaatowaa
Czyli juz nie ma szans zeby to naprawic, jakos uratowac? Widze, ze on wzial to bardziej na serio, a mi teraz glupio, bo nie ciagnie mnie do niego...

Gość nmnjnjnjnjn
nie ma szans

Gość nie opuszczaj mnie
miłość to coś więcej, pomyśl czego szukasz w życiu chemii, ciągłych emocji czy...http://www.youtube.com/watch?v=RtSmbnQylgo&feature=related, piękne slowa, polecam w wykonaniu Bajora. U mnie tez byly motyle na poczatku, ale to zabawa.Kiedy sa problemy i prawdziwe zycie wtedy dopiero okazuje sie czy wazne sa te motyle czy to, ze masz na kogo liczyc i nie jestes sama...i to jest dopiero ta milosc na smierc i zycie. Pozdrawiam i owocnych przemyslen zycze...a emocje tez beda, moze nie codziennie ale beda:)

miłosci nigdy nie było wiec bezsensownym byłoby ciagnac to dłuzej , ratowac mozna 2, 3 letni zwiazek

nie jesteś, nie byłas i nie bedziesz w nim zakochana moja rada: zakończ to by nie stracić do siebie sympatii