_Justa_87_ 0 Napisano Lipiec 7, 2008 witam dziewczyny! od 1,5 misiąca biorę tabletki anty-mycrogenon ...po ok dwóch tyg stosowania zaczełam mieć wilczy apetyt, a od ok 3 tyg strasznie bolą mnie piersi, są też powiekszone i strasznie nabrzmiałe.... dodatkowo jestem strasznie senna.... moze panikuje jednak boje sie ze moze zbyt wczesnie zamieniłam prezerwatywe na te met. anty i wpadłam... prosze o rade... jesli ktoras z was ma doswiadczenia z tymi tabletkami czymiala podobne objawy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Lipiec 8, 2008 chyba microgynon. proszę cię przeczytaj dokładnie ulotkę. na niej jest napisane ze mogą wystąpić dolegliwości układu pokarmowego, jak np mdłości, czy zmiana apetytu; dolegliwości piersi, tzn ich tkliwość; dolegliwości ze strony układu nerwowego, np senność. dodatkowo możesz przytyć, może pojawić się trądzik, suchość pochwy i wiele wiele innych przypadłości. ja pisałam tylko o tych które sama miałam. więc spokojnie jak nie miną do 3 opakowania to trzeba będzie zmienić tabletki na inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach