Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkasamusia

Bydgoszczanki wychodzace za mąż - łączmy się

Polecane posty

Witam Chciałabym porozmawiać na temat przygotowań do ślubu. Co macie pozałatwiane a co jeszcze Wam zostało...

Ja jeszcze szukam dobrego fotografa i wisażytkę :( Z fotografem nie ma większych problemów, zaś jeśli chodzi o wisażystekę to szkoda słów:)

no hej.fajnie ze nie jestem sama z bydzi. ja na razie mam zarezerwowana sale na bank(bo umowa podpisana), zarezerwowany kosciol,samochod i wybrana suknie (jeszcze nie kupiona bo za wczesnie).teraz szukam zespolu i fotografa .i to by bylo na tyle na ten rok.bo slubuje w przyszlym roku dopiero:( :) pozdrawiam

A ja za 2 miesiące :) Większość rzeczy już mam załatwione. Dzisiaj mamy spotaknie z fotografem. Zostanie nam jeszcze strój pana młodego i poszukanie makijażystki dla mnie. Niestety w naszym mieście nie znalazłam żadnej fajnej. Co prawda jest dużo reklam w internecie np. Magdalena Adler( może przekręciłam nazwisko)Ale wybierajac z internetu nie mam pewności czy jest dobra.

hej hej mmyszkasamusia. jaki masz zespol na wesele.ja juz bolu glowy dostalam od sluchania demo i masakra!!!!!albo spiewaja jak disco-polo,albo koszmarnie kalecza angielski az uszy wiedna.ja mieszkam za granica i poprostu strawic nie moge.a co dopiero zagraniczni goscie, bo takowych sie paru spodziewam.nie wiem co robic.chyba sama sobie zgram i zaspiewam:)......ale na oczepinach jako skecz hihi:):):)

Ja nie będę miała zespołu muzycznego, więc ten problem odchodzi, a w jakiej restauracji masz przyjęcie weselne. My robimy w Kresowiance na Fordonie.

Cześć dziewczyny, ja też jestem z Bydgoszczy:) Ślub już wkrótce, bo drugiego sierpnia. Fajnie, że jeszcze ktoś jest z Bydzi.

Hej Dziewczyny, Ja też jestem z Bydgoszczy, ale ślub dopiero za rok:) Mimo wszystko chętnie z Wami poplotkuje:) Malina1982 Ten salon to Greiss??

pare dni mnie nie bylo na forum i prosze.ale fajnie ;)coraz wiecej nas bydgoszczanek..... hej Mella25 ja tez dopiero za rok :( dokladnie 12 wrzesnia 2009 no ale przygotowania mam w toku.sala na stolowce UTP(umowa spisana i zaliczka drobna wplacona),termin w kosiele zarezerwowany bazylika sw.Wincentego a\'Paulo na godzine 15(mam nadzieje ze nie za wczesnie).wszyscy raczej slubuja 16-17.no ale we wrzesniu dni troszke krotsze wiec wesele zaczniemy wczesiej.smochod mam juz tez zarezerwowany (stara Dekawka).jestem na etapie szukania zespolu i fotografa.mam juz namiary i w najblizszym czasie tez bede miala to za soba.suknia upatrzona i smoking dla pm tez.no ale na razie za wczesnie na stroje.to na tyle na ten rok a reszte zaczniemy przygotowywac w styczniu 2009.nie moge sie doczekac hihi. pozdrawiam

Mella25, Pani Ania pracuje w tym salonie, nie wiem jaka jest nazwa, ale na pewno Karpacka 31A. Salon fryz.-kosm. tel.0 52 375 02 18 Bydgoszcz, Karpacka 31a Używa super kosmetyków, które są naprawdę bardzo trwałe :)

Hejcia. Ja mam slub 13 wrzesnia 2008. I cały czas szukam dobrą makijażystkę i fryzjerkę. ale bardzo bym chciała aby fryzjerka i makijaztska przyjechałay do mnie do domu w dniu slubu, a nie ja do salonu.

JA JESTEM ZADOWOLONA Z MAKIJAŻU PRÓBNEGO, A JESTEM DOŚĆ WYMAGAJĄCA, BO SAMA TROCHĘ SIĘ INTERESUJĘ WIZAŻEM. DLATEGO POLECAM JĄ Z CZYTSTYM SUMIENIEM :)

Ja też jestem wymagająca dlatego się boję że trafię na taką, która tylko udaje makijazystkę. Tak więc dzięki będę musiała się do niej przejechać. A wiesz może czy bedzie taka możliwość iż ona przyjezdza do klientek, czy trzeba sie wybrać do salonu.

przejrzyjcie sobie te stronke www.madaj.pl, ta pani robi naprawde super makijaze, malowala do slubu kilka moich kolezanek...wyszlo naprawde super, poza tym pomaga w doborze sukni, okresla typ urody itp.

Moja siostra miała fajnie na swoim ślubie. Mieszka w Warszawie i tam nie było problemu ze znalezieniem majkijażystki i fryzjerki w jednej osobie. A w Bydgoszczy jak już znajdę to bede musiała się wybrać do dwóch osób: makijażstki i fryzjerki. To będzie trochę stresujące i trzeba będzie zgrać to w czasie.:(

Ja już wchodziłam na tą stronkę madaj, powiem nawet że dzwoniłam. Faktycznie zajmują się makijażem ślubnym ( zdjęcia nawet fajne), ale ja bardziej szukałam makijażstki i fryzjerki w jednej osobie. Tam panie mi powiedziałay że one tylko zajmują się makijażem co do fryzurki to tylko pomagają z doborem jej ułożenia ( jaką powinnam mieć fryzurkę)

Wiem. Np. Moja siostra wymyśliła sobie styl przewodni wesela retro. Fryzurkę i makijaż miała w tym stylu. To znaczy pani dobrała makijaż do fryzurki i to wszystko dawało piekną całość. A tak jak zgrać tu makijążystkę i fryzjerkę.Najpierw przyjdzie jedna zrobi swoje a potem druga :( Ja tak nie chę:(

hmmm...tak jak piszesz byloby najlepiej...tylko chyba nie latwo jest znalezc 2 w 1...wiekszosc ofert to tylko makijazystki lub fryzjerki

Tak wiem jest strasznie ciężko. Już np. usłyszałam taki tekst od makijażystki : jak Ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego :)No cóż, nic innego nie mogła mi powiedzieć. A ja tak wiem swoje. Teraz się już poddałam i szukam właśnie osobno makijazstke i fryzjerjkę.Bo za 2 miesiące mam ślub i jak bede zwlekać, to przyjdzie mi samej to robić :):)

Mysle, ze makijazystke znajdziesz bez problemu bo ofert jest mnostwo i wiele z nich dojezdza do klientek. Nie wiem natomiast jak to jest z fryzjerami, chyba raczej trzeba sie wybrac do salonu...

Czesc dziewczyny :) Niestety nie wiem, czy p. Ania przyjeżdża do domu, ale ma własny gabinet, w którym przyjmuje klientki więc wątpię.

Cześć:) Jakoś mało nas tych bydgoszczanek :) Ja na makijaż idę w środę, jeśli będzie fajny to napiszę.

Hej hej. No i po makijażu, bo właśnie zmyłam. Byłam u pani Pauliny na Bydgoskiego Batalionu Obrony Narodowej (czy jakoś tak:) ). Bardzo miła obsługa, pani maluje tak długo aż się spodoba, zmienia kolory makijażu. Idę tam pomalować się na ślub, a wcześniej jeszcze na lekkie złuszczanie i nawilżanie, bo tego potrzebuję. Płaci się raz przy makijażu próbnym, w dzień ślubu już nie. Aha aż do zmycia makijaż się trzymał dobrze, na oczach też, z czym mam zawsze problem, bo cienie mi się zlepiają w \"kreski\". Poza tym cena zachęcająca bardzo, zwłaszcza że za 2 malowania.