Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jędzowatość

kto wie jak zgrac mp3 lub zdjecia z kompa na telefon

Polecane posty

kto pomoze? mam kabel USB, wlasnie jestem podlaczona .wchodze na dysk wymienny, ale sie nie otwiera. podpowiem, ze mam sony ericsson w800i prosze o nie kasowanie tego watku, gdyz muzyka jest dla mnie b.wazna, wywoluje we mnie usmiech, lzy, zlosc, radosc.dlatego tez, temat ten w sam raz nadaje sie na uczuciowe:classic_cool:

:D:D ale dobre EL MArcośtam wpadł na tpik napisał jaki to on inteligentny a dziewczyna nadal nie wie jak sobie z telefonem poradzić :D:D:D:D

Gość nikotyna
też miałam USB i mi nie działał .. ale ja mam samsunga x680, też się na tym zbytnio nie znam ^^ czasem tylko facet może ci pomóc ;)

Gość a ja mówię
sterowniki instalowałaś

ja nie wiem bo mam nokie u mnie wszystko działa spróbuj wejść na stronę eriksona i ściągnąć najnowszy program może pomoże ale moja koleżanka miała ericsona i u niej program sie nie zainstalował bo się z vistą nie zgrał

ja niby wszystko instalowalam, mialam plytke, zainstalowalam ja, z koma sciagam bez problemu, ale nie wiem jak w druga strone.

Nie wiem jak jest z SE, ale z nokiami to masz tak - podłączasz tel do kabla USB, kabel do kompa, otwierasz odpowiedni program, po wcześniejszym jego zainstalowaniu z płyty dołączonej do telefonu, i robisz co chcesz w tym telefonie :)

czy to wszystko ma sie rozgrywac w dysku wymiennym?, bo jesli tak, to np mam tam jakies zdjecie i co dalej? szukam czegos w stylu, przeslij an se, przeslin na kom czy co innego i co? nie ma. moge sobie na meila ewentualnie przeslac:O

Gość a ja mówię
jak można z kompa to odwrotnie też można

Gość a ja mówię
przenieś je na dysk

Gość a ja mówię
jak każdy inny plik na kompie

Gość a ja mówię
jeśli używasz programu to masz to w folderze dokumentu

no ale to trzeba wydac komende, ze chce to przeslac, czy co? bo tu nie widze takiej komendy, patrzylam na kompie tez nic nie ma, nie przesyla sie.