Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawek456

jak golic fiuta zeby sie nie pozacinac???

Polecane posty

Gość agawek456

Gość aasadsfd
masz włosy na fiucie?

Gość agawek456
chodzi o jajka nie o czlonka dupku

Gość berettta
pomysl o depilatorze dla pań, są wersje bezbolesne AMEN

Gość mi.chal
Tak się goli jajka jak twarz, nie wiem w ogóle skąd takie pytania. Maszynka do golenia, krem lub żel do golenia i jedziesz:) Ja tam już od paru lat tak robię i nigdy poważnie się nie zaciąłem

Gość xxmarry
a musisz sie depilowac "tam"???

moze golarka elektryczna? nie radze maszynką bo serio mozesz zrobic sobie krzywdę a nóż rączka sie zachwieje :)

Gość
ostrożnie :D

Gość mi.chal
motakini, Ty chyba jesteś kobietą skoro piszesz, że nie radzisz maszynką się golić... a niby jak większość facetów twarz sobie goli ?? nawet i są tacy co robią to nadal brzytwą jak to było przez wieki. I powiedz mi co za różnica czy skóra na twarzy, szyi czy może okolice intymne? Trzeba naprawdę chcieć sobie krzywdę zrobić żeby podczas golenia się masakrycznie pozacinać Aha, tylko po goleniu nie używać wód po goleniu z alkoholem !!! same jakieś sensitive no alcol

Gość dobrze wiedzacy
ja golę sobie elektryczną maszynką do golenia zarostu :)

Gość opalarką do okien

Gość dobrze wiedzacy
latem trzeba golic, bo jak się czlowiek spoci to potem troche brzydko wloski pachną :(

:) no to ok. jestem w stanie zrozumiec. Chociaż prawde mówiąc troche źle mi się to kojarzy.

mi.chal --> a no jestem kobieta, chyba kazdy jest świadomy ze przy goleniu maszynka zacięcia sie zdarzają przykre bylo by gdybys zacial sie w okolicach intymnych poza tym to niebezpieczne bo skóra w tych okolicach jest o wiele cieńsza niz na twarzy bo chyba nie zauważyłeś, zreszta gol sobie ptaszka czym chcesz rybka mi to, ja tez mam okolice intymne i żyletką sie tam nie zbliżam :) mówisz tylko woda bez alkoholu a sam przed chwila napisales ze twarz nie rozni sie niczym od okolic intymnych to co za roznica wal kolońską po ptaku przeciez to jedno i to samo!

Gość wsadz do teperowki

Gość mi.chał
No akurat po goleniu twarzy także używam balsamu bez alkoholowego:P No ale masz rację, trochę sprzeczne informacje dałem, sorki Skóra na jądrach jest delikatniejsza niż na twarzy - nie da się tego ukryć Ale tak: 1. trening czyni mistrza (na 100% wszyscy faceci jak się zaczęli golić na twarzy to się mnóstwo razy zacinali) 2. drobne zacięcia się zdarzają (kobiety jak golą sobie nogi czy pod pachami to się nie zacinają lub nigdy się nie zacięły?) Chodziło mi tylko, że ktoś się pyta "jak golic fiuta zeby sie nie pozacinac???" to nie należy mu pisać, że maszynką zwykłą to jest niebezpieczne, bo to samo można powiedzieć o przechodzeniu przez jezdnie, że jest niebezpieczne. Trzeba to robić wolno, bez pośpiechu i uważać na każde pociągnięcie. A za jakiś czas takie golenie będzie łatwiejsze od codziennego golenia twarzy (bo miejsza powierzchnia:P)