Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wołodiewna

Zakochałam się w porządnym facecie...

Polecane posty

Gość Wołodiewna

Grrrrrr. Zakochałam się bez nadziei. I nie, żeby był dupkiem, nie żeby mnie wykorzystał i rzucił. Nie... Nawet nie moge się teraz powyżywać na jego bidnej osobie. On jest w porządku, ak beznadziejnie w porządku...

Gość mi tez dobrze samej
a co, pewnie jest zonaty?

Gość no to w czym problem
on nie wie?

Gość Wołodiewna
No, prawdopodobnie mnie nie kocha:). Nie jest żonaty, jest idealnie wolny.

Gość no to w czym problem
to pewnie ty zajeta? jak tez nie to w czym problem?

Gość początkująca27
rozpracuj faceta ;)

znasz Go dobrze , ze Go tak idealizujesz? co w Nim takiego jest porzadnego? czym sie to ujawnia?

Gość rerekumum bec aa
chyba tylko jest idelanie wolny :P

Gość Wołodiewna
Znam go dośc dobrze. Nie świetnie, ale w miarę... On wie, że go kocham, jestem tego prawie pewna. Wie, że na jedno jego słowo zrobiłabym dla niego wszystko. I tego nie wykorzystuje. A nie chodzi nawet o seks (może mnie nie chce, bo mu się fizycznie nie podobam, nie? To i seks odpada ), ale mógłby się ze mnie posmiac z kumplami, a nie robi tego.. I trzyma mnie ostatnio na dystans strasznie, stara się oddalić, pewnie, żebym sobie nadziei nie robiła...

hmmm...dalej nie widze gdzie jest ten ideal...to, ze nie chce niezobowiazujacego sexu i trzyma Cie na dystans nie znaczy , ze jest taki porzadny...moze rzeczywiscie nie jestes w Jego typie... a jaki jest mogflabys stwierdzic przy blizszym obcowaniu z Nim ...bo pozory porafia mylic ...

Gość Wołodiewna
Ej, ale mnie nei chodzi o to, że jest ideałem :). Chodzi mi o to, że gdybym zakochała się w dupku i on by mnie nie chciał albo i wykorzystał i rzucił, to mogłabym zrobić laleczkę voodoo, ponakłuwac go, powyżywac się, wiecie :). Pokrzyczeć, że to palant, idiota, kretyn, kutafon... A za chiny nie mogę...

Gość rerekumum bec aa
ani troche nie manipuluje?? jak ie mozesz, mwisz ze jest chlodny i cos robi, zey cie odepchnac wiec cos nie tak pewnie robi:P

Gość stracona to
A Ty dwiazdo (gniazdo) to wszedzie :O Skup sie na sobie ,toz tak Ci pe

------------>> stracona to zabronisz?...wyrazaj swoje mysli jasniej bo ciezko zrozumiec twoj belkocik :)

Gość njiokm
Stracona zapomniala dis swoich tabletek na schizofrenie. Oj Tamit, Tamit (vel wodniczka jego i sto milionow innych nickow) idz ty kobieto do lekarza,bo juz naprade nie da sie ciebie czytac. Juz przeszla ci obsesja na punkcie Alki, ktra zabrala ci meza?