Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojegłupiepytania

tak w sumie to właściwie czemu...

Polecane posty

Gość mojegłupiepytania

jesteśmy bez tarczy. Pytanie z serii - moje głupie pytania. Miała być i nie ma. W razie co mozna na tarczy podać obiad, a tak?

Gość mojegłupiepytania
Na tarczy można podać wielki bigos i nakarmić wielu żebraków. Albo można ją odwrócić tzw. nogami do góry i wtedy tarcza może służyć za okrągły stól, a nie wgłebienie gdzie można wrzucić bigos lub nalać żuru. Przy stole zaś wypukłym można zrobić obrady okrągłego stołu...takie tam... no to gdzie ta tarcza?

Gość tak oczywista oczywistość
:D

Gość mojegłupiepytania
No - w najgorszym razie mozna z tarczy (strona wklęsła) zrobić wychodek. Po co łopatki i kopanie dołów. Po co transportować latryny? Można użyć tarczy. Tarcza i tak musi być transportowana to po co zwiększać koszty jak można narobić w tarczę.

Gość czesc cream to ja
:D pisz jeszcze jestes super :D:D

Gość mojegłupiepytania
Nie mam już treści - o czym by tu pisać ( w tym sensie). Miał być wielki bigos, a jest wielkie gów... - i to się mogloby zdarzyć gdyby była tarcza, a tak - nie ma o czym pisać - w sensie taka pomyłka w transporcie nie może się realnie zdarzyć. Rozumiecie?

Gość mojegłupiepytania
Mogłoby się tak zdarzyć, że tarcza miałaby jakiegoś przewoźnika. I np. jednego dnia gdzieś by ją wieźli żeby podać na niej wielki biogs na jakimś pikniku, ale np. kierowca był pijany itepe i nie zdążył opróżnić tarczy. Przyjeżdża na piknik a tam wielkie gów... w środku. I co wtedy robi?

Gość mojegłupiepytania
Chciałam tylko napisać POWAŻNIE, że teraz jest pełno takich pikników. Np. picie herbatki ziołowej. Kotły są potrzebne. Ale gdyby była tarcza to możnaby jej użyć. No bo tarcza w czas pokoju? Po co komu wtedy tarcza ? A tak - mogłaby zarabiać. Na piknikach jak Polska długa i szeroka.