Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black barbie

Byłam barbie,a teraz...? METAMORFOZY piszcie

Polecane posty

Gość black barbie

Byłam Barbie. Typowe różowe ciuchy,pastelowe kolorki,hahaha jak Doda słodko dookoła. ŻYCIE MNIE ZMIENIŁO. I teraz czuje sie sobą. To trwało mniej wiecej rok. Prezmiana... Nie zebym na siłe,to tak samo z siebie. Z czasem zaczełam inaczej sie ubierac. Słuchałam popu,teraz rock i gotyk. I jest mi O.K.,czuje siebie. Tyle,że... INNI nie potrafią mnie zaakceptować :( A ja nie chce sie zmieniac,bo całe zycie szukałam siebie i w koncu czuje sie dobrze w swej skórze. Mogą mnie nazywać jak chcą [emo,punk,gotka] ale niech sie ode mnie nie odwracają!!!! CZY WY tez kiedys przeszliscie DIAMENTRALNE METAMORFOZY?? [jakiekolwiek] Jak zareagowało wasze najblizsze otoczenie??

Gość dontwannaglasses
3maj sie ;** I BADŻ SOBĄĄĄ a ludzi piep.rz xD Wazne jest to jak ty sie czujesz. Zmien towarzystwo ^^

Gość bylam soba jestem soba

no popatrz..! jeszcze rok temu dziewcze sluchalo popu i ubieralo sie jak rozowa swinka :-0 a powiedz mi, co ty w ogole wiesz o gotyku i skad tak nagla,burzliwa przemiana? a moze pogadamy troche o muzyce? co ty na to? :-p

no popatrz..! jeszcze rok temu dziewcze sluchalo popu i ubieralo sie jak rozowa swinka :-0 a powiedz mi, co ty w ogole wiesz o gotyku i skad tak nagla,burzliwa przemiana? a moze pogadamy troche o muzyce? co ty na to? :-p

co jest??? zaniemowila panna? :-p poza tym wiedz, dziewczynko, ze ZADNA PRAWDZIWA GOTHKA OBRAZI SIE /calkiem slusznie/ JESLI KTOS JA NAZWIE EMO!!! emo z gotykiem ma gowno wspolnego!!!!!!!!!!!! moze zacznij na nowo nosic twoje rozowe ciuszki :-0

Gość hrhrhr
sister of no mercy musisz tak zaraz krytykować? :O co złego w tym, że dziewczyna zmieniła swój styl? i niech to nazywa jak chce. ważne, że ona dobrze się czuje

takie "wczoraj pink barbie" a "dzis gothic girl" wkurzaja mnie najbardziej! nic nie wie sierota o gatunku, o muzyce, ale zgrywa wielka dark. i jest takiej wszystko jedno, czy myla ja z emo czy z gothic. dla takiej nie ma zadnej roznicy :-0 ALE PORAZKAAAAAAA!!!! :-0

Gość barbie a pipkę miałaś zaszytą

Gość green_kitten
dla mnie to niezrozumiale zupelnie...ja zmienialam styl ubierania setki razy,a w srodku bylam zawsze ta sama osoba,niewazne czy w rozowych czy w czarnych ciuszkach,ciuchy to ciuchy,nie laczmy tego z osobowoscia.moda mamy sie bawic,to nie ma wiele wspolnego z tym,czego sluchamy,co czytamy etc ,tak robia tylko nastolatki,ale z tego z reguly wyrastaja...

Gość black barbie
sorry za nieobecność. Jak napisałam,nie potrafie jednoznacznie określić swojego 'stylu',poptrostu czuje sie sobą,a muzyka,to być moze nie rock i nie gotyk,tylko nieco mocniejsze brzmienia. Slip knot,Marilyn manson,Silverstein,Kill Hannah,Jack off Jill,Green Day,Allyptic. Mówcie co chcecie,ale różnica jest,jesli słuchało sie September,Madonny i tego co leci na Rmf maXXX. Sister of no mercy,zamknij ryj,bo ja nie myle emo z gothic,tylko ludzie,którzy na mnie patrzą,różnie mówią. A przemiana nie miała miejsca od razu,bo to tylko w filmach sie zdarza. Najpierw z barbie zrobiłam sie 'normalna' [baaardzo względne pojecie] potem zaczełam ubierac sie jak ubieram,z czasem zaczełam szukac nowych brzmień. Czemu?? Różne sytuacje dookoła wymagały ode mnie coraz czesciej by sobie radzic,stałam sie silniejsza,bardziej pewna siebie,moze nawet chwilami ironiczna.Zycie po raz pierwszy wymagało ode mnie odwagi i samodzielnosci,a ja albo musiałam temu sprostać,albo uznac ze przegrałam X/

Gość jakatamman
nie bardzo rozumiem, dlaczego twoje otoczenie nie akceptuje tego, ze sluchasz rocka i gotyku? przebilas sobie nagle nos, uszy, nalozylas czarny makijaz i ubierasz jak zombie? Czy po prostu sluchasz rocka? Tak czy siak, moze powinnas zmienic otoczenie? poza tym zalatuje mi tu wynurzeniami 17-latki, ktore mysli, ze w rok dojrzala, bo przestala sluchac popu.

Gość black barbie
Haaa... Nie,ja naprawde nie uważam sie jeszcze za dojrzałą osobe. Uważam sie za kogos kim byłam,tyle ze w 'ulepszonej' wersji. Człowieka bardziej stabilnego psychicznie,który nie boi sie kłócić z ludzmi czy powiedziec 'NIE' Przekułam tylko nos,mały brylancik. Nie mam tony make_up-u za to lubie mocno podkreslone czarne oczy. I lubie czarny kolor ubrań.

Zapomniałaś napisać, ile masz lat i do której klasy chodzisz :P

Gość black barbie
Za rok kończę gimnazjum, a co???

Gość wałeczka
Nawet jeśli to tylko kolejny etap przepoczwarzania się, i nawet jeśli za rok powie "o Boże wyglądałam jak idiotka w tych czarnych łachmanach", TO CO ? I nawet jesli nie rozróżnia gotyku od emo - ona przeciez wcale nie mowi, że jest jakimś emo. Ona po prostu wymysliła sobie styl ubierania się i tak jej sie obecnie podoba. Co w tym zlego ? Znajomym wytłumaczylabym, że to są tylko szmatki, ze nie stałas sie diabłem, że jesteś tą samą osobą, tylko inaczej sie ubierasz. No chyba ze sie zmieniłaś i to, co nazywasz umiejtnoscia powiezenia nie tak naprawdę jest agresją

Gość sdgdfgdfgdfgsd
sister of mercy aż mi Ciebie żal... tez kiedyś wyglądałam trochę jak barbie - tak do 16 roku życia,a później kompletna przemiana która została mi do dziś - minęło 9 lat i cieszę się, że wtedy odnalałam w końcu samą siebie a dziewczyna nie pisze wcale, że jest gothik czy whatever, tylko pisze, że ją tak nazywaja ciekawa jestem sister... kiedy Ty poczułałaś ten Twój gotyk, co go tak bronisz zaciekle i ile trwa wg. Ciebie polubienie tego stylu i muzyki , bo rok to widzę za mało no jakoś mi się nie wydaję, żeby to było aż tak głębokie i trudne

Gość black barbie
K.urwa!!!!!!!!!!! Black Barbie to mój nick,KTO sie podał?!?!?! No bo ja ide do IIklasy technikum budowlanego/architekt a nie ze bd konczyc gimnazjum!!!!!!!!!!!! KIM JESTES s.uko?!?!?

Gość black barbie
a niby czemu twój? wcale nie, bo mój :D

Gość black barbie
Wcale nie wasz!!! Ja go mam!!!

Gość black barbie true
to go miej tyle,że mają mnie od CIEBIE odróżniać,czaisz pustaku?!?!?!?

Gość black barbie true
wal sie

Gość black barbie true
kocham Billa:)