Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasza Jęczmienna

On ma taki zniewieściały głos

Polecane posty

Gość Kasza Jęczmienna

Poznalam niedawno fajnego faceta. Jest swietny z charakteru, z wygladu tez w miare ok, ale najbardziej drazni mnie jego glos. Jest taki zniewiescialy, pozbawiony basu. Jak myslicie czy powinnam to olać czy to ma jakies znaczenie?

Gość kici kiczy jaja
sprawź czy ma jądra

Gość Kasza Jęczmienna
jak wyglądają jądra ?

Gość Kasza Jęczmienna
PODSZYW POWYŻEJ :O Nie wiem co o tym myslic, bo wlasciwie jego jedyną wadą jaka do tej pory zauwazylam jest ten glos... Niby to tylko glos, a jednak... Kompletnie brak basu , taki wlasciwie podchiodzi pod kobiecy lecz bez przesady

Gość jak Ci przeszkadza...
to widocznie ma to dla Ciebie jakies znaczenie. ot.

Gość Kasza Jęczmienna
Nie wiem czy powinnam przestac z nim sie spotykac tylko z tego powodu? Jest troche chudy i moze to dlatego ma taki glos. ale z drugiej strony chyba nie powinnam go skreslac z takiego powodu, bo jest dla mnie dobry itp itd.

Gość Kasza Jęczmienna
On ma 24 lata, mutacje juz przeszedl raczej, ale chyba nie byla ona zbyt intensywna, skoro ma glosik delikatny i dzwieczny ?

Gość niescesliwa
dla mnie głos tez sie liczy. jak uwazasz ze "powinnas" to sie z nim spotykaj :P

Gość Kasza Jęczmienna
nie jest pedalem

Gość sprawdzone 100
faceci z cienkim glosikiem to zniewieściale dupy życiowe zapytaj go czy potrafilby dać w morde kolesiowi który by cie obrazil zaloże sie , że w takiej sytuacji albo by sie schowal pod krzeslo albo za ciebie

Gość Kasza Jęczmienna
No wlasnie, tez tak o tym pomyslalam. Jakos to siedzi w podswiadomosci, ze facet z cienkim glosem nie potrafiłby mnie obronic.... Ale z drugiej strony nie mam pewnosci, bo nie bylo jeszcze takiej sytuacji, tylko podswiadomie nie czuje sie w 100 procentach z nim bezpieczna wlasnie przez ten cienki glos .

Gość dla mnie glos faceta
jest ważny jakoś dziwnie bym sie czula z takim facetem co ma cienki glosik jakoś tak jakbym to ja byla facetem bo mam grubszy glos bleeee

Gość Kasza Jęczmienna
NIE DAJ SIE SPROWOKOWAC- tzn? Co sobie wyobrazilas ? Napisz cos wiecej.

znaczy niby jestem bi ale jakbym sie z facetem sie kochala a on mi by takim niewieścim głosem zaczal cos napierdalac to szczerze mowiac bym go wysmiaa XD

Gość eeee tam facet to facet
Ima być męski Wszystko ma mieć męskie ;) głos też , nie wiem jakbym zareagowala jakby mi w łożku takim glosikiem cienkim piszczał :) chyba bym ze śmiechu nie mogła :) sory ale nieeeee,....... meski głos ma duże znaczenie

Gość Kasza Jęczmienna
No wlasnie. Ogolnie lubie meskie stanowcze basowe głosy. Ale z drugiej strony to tylko i wylacznie glos. On sam jest swietnym facetem. Nie wiem co robic, bo irytuje mnie ten glosik, ale z drugiej strony facet poodba mi sie... Ale az takiego nie ma piszczacego głosu, po ptosru ma niski, niższy ode mnie

hahaha nie no teraz to ja juz sobie wyobrazilam jak mi facet zacznie przezywac orgazm po kobiecemu ale beka XD

Gość eeee tam facet to facet
na dzwiek jego glosu powinnaś reagowac dreszczami podniecenia a nie irytacją

Gość ryymuluus
masz racje, lepiej zeby miał 100% meski głos, ale był brzydkim chamem:O jesli ci sie cos nie podoba, to nie spotykaj sie z nim, nie boj sie ze go zranisz...znajdzie sobie lepszą od ciebie powalają mnie te wasze problemy:O są żałosne jak wy

Gość no tak..
no to niski czy wysoki?

Gość fddfdffgdfg
mylicie poojęcia niski = męski, głęboki, baryton wysoki - piskliwy, kobiecy a nie odwrotnie ja Ciebie rozumiem, dla mnie głos ma ogromne znaczenie, nie moglabym bgyć z takim piszczącą pierdołą

kiedys chodzilam do szkoly. a wszkole byl nauczyciel. i on mial kobiece ruchy. przeciez to jest odtrsaszajace;;p

Gość mmmmmmsds
Generalnie chodzi o to czy warto skreślać wartościowego, fajnego faceta tylko z powodu tego głosu? Przeciez to nie jego wina w zasadzie. Zasttanow sie , co Cie jeszcze w nim irytuje? Jak tylko ten glos to zbastuj dziewczyno, bo nigdy nie znajdziesz faceta, nikt nie jest idealny. Ty pewnie tez masz jakies wady, ktore oddalają CIe od wizerunku 100 procenowej Kobiety.