Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

16 urodziny

Polecane posty

jutro mam 16 urodziny... rodzice mi nic nie kupili bo nie wiedzieli co i powiedzieli ze do soboty mam sobie cos wymyslic i pojedziemy na zakupy... no ale wlasnie w tym jest problem ze ja sama nie wiem co chce, telefon mam, ipod mam, aparat cyfrowy mam, zreszta nie chce zadnych elekttronicznych rzeczy bo mnie to nie interesuje, ale jesli nie to to co? wszyscy dostaja mp3 i inne ale ja tego nie chce bo to mnie nie interesuje , poza tym nie lubie sluchac przez mp3. no wiec co? co byscie chcieli dostac?

Gość to chcij kase

no coz moja siostra dostala cyfrowke na swoje urodziny wiec czemu ja mam byc gorsza i dostac kwiatki ktore zwiedna? kase tez proponowali, ale no nie wiem, wolalabym jakis prezent, cos co bede pamietac, a pieniadze i tak dostane niedlugo na wakacje, zreszta chce cos takiego fajnego od nich a nie po prostu pieniadze

ja by poszla z nimi do empiku i wybrała najpiękniejsze albumy o malarstwie :)

hmm ja dostałam złoty pierścionek:) więc może coś z biżuterii ?

Gość ssssssuzi
cyfrowa ramka. tak wiem, to elektronika..... ale zgrywasz zdjęcia, stawiasz na biurku i co jakiś czas one się zmieniają.

i co niby mam robic z tymi albumami? nie jestem raczej typem romantycznej poetki, ktora lubi wiersze, malarstwo itp

Gość ssssssuzi
kurcze a jest coś czego nie masz???? ;-) ale biżuteria to dobry pomysł.... teraz do noszenia, apotem...... świetna pamiątka.... taka rzecz dla ciebie od rodziców.

o bizuterii tez myslalam, ale moge ja nosic tylko w weekend (do szkoly zabronione), poza tym za lancuszkami nie przepadam a mam jeden nowy ktory dostalam na bierzmowanie. kolczykow tez mam strasznie duzo a nawet nie mam ich kiedy nosic. bransoletke jedna ukochana i innej nie zaloze a pierscionkow nie lubie nosic... macie jakies jeszcze pomysly?

hmmm... uwierz mi, ze malarstwo to nie wzdychanie do obrazów, to czysta nauka :)

Gość Matejcia
prezerwaytywy!

no to niech ci jakis wyjazd za granice zalatwia wycieczke?? znajdz sobie kolezanke/i i jedz albo jakis oboz jezykowy0-z tego bym sie cieszyla albo po prostu wieksza kaske tydzien dwa miesiac po urodzinach jak nie przepierdzielisz na glupstwa moze cos ci sie spodoba

no wlasnie to jest troche glupie, uwazam ze terazniejsza mlodziez ma ze tak powiem 'za duzo w dupie'. bizuterii mam az nadmiar a i tak nie moge nosic do szkoly jak juz powiedzialam i tylko w weekendy - i tak wszystkiego nie wynosze...

Gość Matejcia
ale masz problemy... naprawdę

Gość Matejcia
nie.... może lepiej cały domek dla lalek:)

zagranicy mam juz dosyc bo tu mieszkam caly czas i jedyne o czym marze to wakacje w polsce ktore beda juz za kilkanascie dni. i chce ten czas spedzic tam a nie na obozie, wiec to tez odpada...

skoro masz za dużo wszystkiego, poproś aby wpłacili kase na jakiś cel, albo zrob za to prezent dla np. domu dziecka

Gość Matejcia
masz problemy niedorosłej guwniary!

Gość ddgd
juz jej sie w dupie poprzewracalo

Gość szwedka córka farmera
ja na moje 16 urodziny nic nie dostałam, a mp3 nie mam do tej pory, aparat cyfrowy kupiłam sobie sama rok temu, a pieniadze na niego zbierałam też rok, czyli od moich 16 urodzin, a i tak nie jest super fajny (był na promocji w media markcie), zazdroszcze takim osobom jak Ty, bo moje zycie jest do kitu

Gość jak tam
myrewina nie ma

i co zazdroscisz mi tych problemow? mlodosc jest krotka i chce sie jak najdluzej cieszyc tymi 'problemami' zanim beda inne - dorosle problemy. wiec jesli nie masz niczego sensownego do powiedzenia i zazdroscisz bo ty masz powazniejsze problemy to sie nie wypowiadaj

Gość Matejcia
a ty szmato nie skacz, nierosoła żdziro!. samochód sobie lup "bogaczko"

Gość ojojjj
ja bym chciała ciuchy i kosmetyki. ;) takie świetny prefum jest pumy ' im going"