Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

16 urodziny

Polecane posty

no wlasnie, niby mam te wszystkie elektroniczne nowosci, ale one mi sa niepotrzebne, nie uzywam tego typu rzeczy... myslalam cos o ciuchach? nie dosyc ze nie nosze ich w tygodniu (bo mundurek caly tydzien) to i tak znowu nie wynosze ich te 2 dni weekendu, poza tym ubrania to rzeczy, ktore dostaje sie raczej bez okazji, bo sa po prostu niezbedne i chyba to nie jest dobry prezent na 16 urodziny...

Gość szwedka córka farmera
wypowiadania się nie możesz mi zabronic i do prawdy masz jak ktos wczesniej napisał problemy niedorosłej gówniary

Gość Matejcia
ale ty mnie wkurwiasz!!!!!!!!!!!!!!! idz do papież a niech on ci poradxz!!!!!!!!jestś popierdolona, ale no cóż mam chociaż z czego sie posmiać

Gość pomocpomoc
Może poproś o coś zwiazanego z Twoimi zainteresowaniami. Chyba, ze ich nie masz to juz jest problem.

to o niewypowiadaniu sie nie bylo do ciebie szwedko, to bylo do tej ktora sie mnie czepia. poza tym to nie jest problem - to jest zwykle pytanie i jesli ktos nie moze dac zadnej sensownej rady to po co krytykuje?

Gość ssssssuzi
dzieciaki to mają teraz straszne problemy.... cukrowa wato czy ty się czymś interesujesz? to mogło by pomóc w doradzaniu prezentów....

no to chyba raczej ja mam sie z czego posmiac :D:D widac ze nie zostalas dobrze wychowana skoro obrazasz ludzi za nic i jeszcze uzywajac takich wulgaryzmow

Gość Matejcia
bo zapychasz forum takimi bezsensowymi pytaniami! kup może rodzicom dom albo samolot albo nie słonia na :ZłOTYM łańcuszku, wtedy może wydasz trchę majątku rodziców

interesuje sie tancem - ucze sie tanca wiec jakies lekcje czy cos odpadaja. interesuje sie rowniez spiewem i gra na pianinie - tu tez raczej nie ma zadnych propozycji prezentow.

Gość Matejcia
i chyba każdy mi przyzna rację że ty masz coś z głową kochana, niech najlepiej rodzice cię wyślą na leczenie

forum jest od tego zeby pytac, nikt mi nie zabroni zakladac tematow. poza tym nie wiem co ci tak przeszkadza, jak cie wkurzam to po co mnie obrazasz i do mnie piszesz?

Gość Matejcia
wibrator sobie kup, jak bedziesz robić sobie dobrze to może głos ci sie poprawi

mam cos z glowa bo nie wiem jaki prezent bym chciala dostac na urodziny? zastanow sie kto tu ma z glowa...

Gość Matejcia
wiesz co?? jeszcze nie znam takiej osoby żeby mila takie "popierdolone" problemy

juz powiedzialam ze to nie jest problem tylko zwykle pytanie, moze ktos mialby jakis fajny pomysl i dlatego zapytalam. problemem sa glodujace dzieci w afryce a nie prezent na moje urodziny, nawet juz zapytac nie mozna bo od razu cie od nienormalnej zwyzywaja...

Gość Matejcia
więc podałam ci propozycje któr by ci się przydały

no wlasnie a ja podalam powod dla ktorego jakas rzecz jest mi niepotrzebna a ty mnie zwyzywalas od popierdolonych szmar i zdzir...

Gość ssssssuzi
po prost nikt nie ma takich problemów, a raczej jak wolisz pytań.... wspomóż jakąś akcje charytatywną, kup prezenty dla domu dziecka, a jak dla siebie to może jakaś płyta? śpiewem się w końcu interesujesz.....

Gość Matejcia
szkoda mi na ciebie czasu urlopu i laptopa

Gość Matejcia
ssssssuzi ty też myślisz że ona ma coś nie tak z umysłem? :)

Gość Matejcia
bo chcialam ci udowodnić "dorosła 16-latko" że wsytedem jest podawac takich BBEZNADZIEJNYCH tematów na forum i zawracać ludziom głowę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem po co ten sarkazm w wyrazeniu 'dorosla 16 latko!' poza tym skoro ci to zawraca glowe to tu nie wchodz i nie obrazaj innych bo zadali pytanie... zastanow sie troche nad soba..

Gość ssssssuzi
nie nie uważam że on ma coś nie tak z umysłem.... po prostu pewnym ludziom za dobrze się powodzi.... to takie biedne dzieci bogatych rodziców.... biedne bo wymyslają sobie nieistniejące problemy.... tego coraz więcej po ulicach chodzi...

Gość pomocpomoc
Matejcia, teraz Ty jestes żalowa :o

Gość Matejcia
po first koleżanko to jestem od ciebie o 6 lat starsza także trochę szacunku, po second" doświadczona dziewczyno" to my się nie znamy a ajak masz życzeinie mnie pozanć to możesz mnie spotkać na UW na wydziale dziennikarstwa jutro o 10:15 , lub w budynku TVN o 16 bo muszę iść do roboty a po thirst sama sobie użiwadiom że masz totalnego downa

Gość Matejcia
ok. ja ide z twojego tematu bo i tak ci nie wbije rozumu do głowy może jakaś matka teresa ci pomoże. bye