Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANDZIA___1999999

JAK PRZESUNAC OKRES??? PLIS O PMOC!

Polecane posty

Gość ANDZIA___1999999

Chciałabym przesunąć okres, ponieważ planuję wakacje, a akurat mam dostać okres. Biorę tabletki antykoncepcyjne, słyszałam ,że można jakoś go przesunąć, ale sama nie wiem jak. Obecne opakowanie tabletek biorę do 23 lipca, potem ma być tygodniowa przerwa do 30 lipca, następnie zaczynam kolejne opakowanie do 20 sierpnia i po tym mam dostać okres, a nie wyobrażam sobie leżeć na plaży na moich wymarzonych wakacjach i przez tydzień nie móc nawet się pokąpać. Czy można poprzez przestawienie brania tabletek go przesunąć? Trochę się boję czy to nie zaszkodzi działaniu tabletek i mojemu zdrowiu.

Gość ANDZIA___1999999
ale śmieszne, myślisz, że jak napiszesz jakąś głupią wypowiedź, to jest zabawne. Po co w ogóle wchodzisz na jakieś tematy jak nie masz zamiaru czegoś sensownego napisać, nie masz co ze sobą zrobić!!!

Gość drgtydgaf
a nie mozesz po prostu zalozyc tampona...ja kiedys sie balam i w ogole a teraz zakladam tampona ide nad morze, plywam, basen i nie czuje ze mam okres,zapominam o tym bo nie ma zadnej krwi,smrodu itp :)

no nie mam dlatego tak siedzę i patrzę na kolejny głupi topic. tampon faktycznie został po coś wynaleziony a ingerencja we wlasne ciało moze Cię drogo kosztować.

Gość ANDZIA___1999999
do drgtydgaf- nie za bardzo z tym tamponem, bo juz od dawna nie uzywam tamponow, zle sie po nich czuje, a w trakcie tych wakacji moj chlopak bedzie mial urodziny i to bedzie ok. 2 dzien okresu gdzie sie strasznie czuje, po pierwsze bede nie w chumorze, po drugie przydalby sie jakis mily wieczor :-)

Gość ANDZIA___1999999
Arya Drottningu- nie chce wlasnei narazac swojego zdrowia, moze umowie sie na wizyte u ginekologa przed tym wyjazdem i sytam sie czy on cos mi poradzi.

Gość Jola___Jolanta
wpadlam, ale wizyta bedzie za ok miesiac, a moze ktos juz probowal to zrobic i zalezy mi na wypowiedzi kogos kto juz przesunal sobie wystapieniu okresu, przeciez nie bede od razu probowala jakis metod, chce zrobic wywiad i tyle...

Gość ANDZIA___1999999
Jola___Jolanta- czy ty tez chcesz przesunac okres??

Hmmm. Ja bym jednak proponowała lekarza... Z hormonami nie ma żartów, lepiej zasiągnąć porady specjalisty.

Gość ja nie biorę tabletek
ale wiem że łatwo przesunąć okres jak się je łyka Po prosu nie przerywasz po tej serii 21 dniowej tylko bierzesz dalej tyle ile dni chcesz przesunąć. Moja koleżanka całe wakacje bez przerwy je tabletki i nie ma okresu przez wakacje. Moim zdaniem jest nienormalna.. i bardzo sobie szkodzi! Ale narazie żyje i ma się dobrze więc myślę że twój organizm też wytrzyma taki eksperyment