Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki brunet UK

Statek milosci - single plyniemy w rejs

Polecane posty

nie wiem dlaczego nie mają w zwyczaju mówić o co im chodzi.

A co, chciałabyś, Aguś, usłyszeć poznając faceta: "cześć, jestem Michał, mam nadzieję, że zaraz Cię przelecę". Czy naprawdę tego byś chciała?:)

Justka-jak by tylko o to mu chodziło to niech mówi na początku, po co sie ma meczyć on i ja. Od razu by wiedzial że nic z tego nie będzie.

nie. nic mnie nie męczy. wiesz to że ja tutaj pisze różne rzeczy nie koniecznie tycża się mnie.. i nie bierz wszystkiego co ja pisze na serio.

w pracy niektórzy też muskulaturę rozwijają...np. trenerzy,instruktorzy sportowi,czy nawet ochroniarze:-)

polaola - mysle ze jakis blondyn by sie znalazl, albo bysmy go zrobili blondynem;) a ja go nie lubię - chyba tak. agiie - trzeba walczyc ze swoimi slabosciami. słodka idiotka - poziom cukru mam juz i tak wysoki, za idiotkami tez nie przepadam, wiec nie o Ciebie mi chodzi ;)

którymi>? albo raczej jakimi>? mam jedną ale z nią sie nie da walczyć:P

żeby szukać na kafe tzn być tu z zamierem znalezienia kogoś, to trzeba miec nierówno pod sufitem

chyle czola panie przed Wami nie da sie nic ukryc;) dobrze wiec w sobote chcialbym umowic sie z polaola, w niedziele z Justynaaaa, w poniedzialek z agiie(jak przezwyciezysz swoja slabosc, ta jedna jedyna) specjalnie przylece na te 3 dni zeby sie z Wami spotkac, docencie to i badzcie goscinne w kroku. co do pomaranczowego nicku mam pewne watpliwosci i podejrzenia wiec nie biore go pod uwage.

:-D :-D dobrze już, myślę, że zaliczyłeś test na nienormalność, wobec czego przyjmujemy Cię do naszej kafe społeczności ;-)

miałam napisać, ze tym sposobem, czyli ostatnim wpisem zaliczyłeś ten test, normalnie spryciarz z Ciebie :-P

fajnie kimkolwiek jestes B. z Kraka (Baltazar)? polaola - zastanowie sie nad propozycja. po paru przeczytanych tematach, (najlepszy jest ten "do czego nigdy nie przyznam sie facetowi") zastanawiam sie co taki normalny facet jak ja robi na tak nienormalnym forum;)

Brunet, to ja nie znam tego wątku muszę poszukać, bo od jutra robię odwyk od cafe, może mi pomoże w dojrzeniu pozytywów mojej tutaj nieobecności :-D

polaola - jak Ty to ja tez ;) fajnie ze mnie nie lubisz i fajnie ze Cie nie znam. bezkonkurencyjna.. Każda kobieta uważa się za niezastąpioną, choć sądzi, że sama mogłaby zastąpić bez trudu każdą inną.

"zastanawiam sie co taki normalny facet jak ja robi na tak nienormalnym forum"- skoro tu siedzisz to normalny nie jesteś, nie wciskaj sobie:P

Doprawdy? - ja tu tylko przejazdem ;) pomaranczo zachowujesz sie jak bysmy sie znali. W poszukiwaniach radze sobie nie najgorzej. po prostu myla mi sie jeszcze cyrkonie z prawdziwymi diamentami.

Brunet, dzięki za zrozuminie, współodczuwanie i wsparcie, to dla mnie wiele znaczy! ;-) postaram się od jutra wpadać na kafe na jedyne 56'34".

\"poniedzialek z agiie(jak przezwyciezysz swoja slabosc, ta jedna jedyna)\" moją słabością są słodycze:P hehe i może być mężczyzna mojego życia, ale cóż nie znam takowego więc sie nie wypowiadam.;) no i ja się nie dziele z nikim.. wiec sie musisz zdecydować druga sprawa \"badzcie goscinne w kroku.\" tak dobrze i tak prędko to nie ma :P:P:P:D

jeszcze ostatnio stwierdziłam że wpadłam w zakupocholizm;) hehe

ja szczęściara, bo jako pierwsza została wymieniona w odpowiedzi do testu na nienormalność? ?? :-D