Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki brunet UK

Statek milosci - single plyniemy w rejs

Polecane posty

Gość femine***
Witajcie🖐️, czy można się dołączyć? znajdzie się miejsce na jeszcze jednego singla-kobietę? 30 skończone, umiem gotować ...ale bez mięsa...

Gość femine***
czarne włosy, piwne oczy, muskularna budowa ciała i intelekt u faceta , jak dla mnie , układ prawie idealny, do reszty się dostosuję;)

chyba pomyliłam Essex z Sussex ale i tak dobrze, ze nie Anglię ze Szkocją ;-)

pochlebia mi tak dobra Twoja opinia o mym umyśle, i to do tego stopnia, ze jedyną możliwość pomyłki wyjaśniasz procentami ;-) a jeśli nie chodzi o procenty to wyjaśnieniem może być nadmiar cukru (normalnie mało spożywam, z dzisiaj sobie pozwoliłam na dużo chałwy, która bardzo lubię) :-D

bardzo ciekawe przypuszczenie z tą pomrocznością, co najmniej jakbym chciała się wywinąć od kary,a Ty byłbyś moim obrońcą ;-) chałwę oczywiście mogę wysłać, UPS szybko dostarczą ;)

a Ty mnie rozbawilas tym stwierdzeniem. skad wiesz jakie kobiety lubia mezczyzni? zapewniam Cie ze bardzo bys sie zdziwila. kazdy jest inny, uwierz mi na slowo. tak jak jeden lubi ksiazki a drugi lubi boks

Gość Statek milosci -
chyba tytul serialu, hmmm nie ogladam:(

Brunet, Ty to ostro tę selekcję przeprowadzasz i w żadną dyplomację z pytaniami się nie bawisz ;-)

Brunet, ale to tylko taka refleksja z boku, akurat ja nie poczułam się przyparta żadnym pytaniem, ale zauważyłam jaki leko ironicznie złośliwy potrafisz być ;-) co zresztą, na marginesie, zwykle dodaje mężczyźnie uroku osobistego, właściwie to kobiecie również, jak mniemam. mozesz potwierdzić lub zaprzeczyć :-D

nie słodzę i nie podrywam :-D pewnie jestem miła z natury :-) zreszta gdybym chciała Ci posłodzić to pewnie nie byłoby tamtych podszywów własciwie moze tak, moze nie, nic nie wiem, OK? :D tak podsumowując, jak by nie było wychodzi na plus dla Ciebie, więc w razie czego poznajesz mnie z tym blond potencjalnym towarzyszem na wycieczkę w kierunku English countryside ;-)

denerwuja mnie już faceci ja to chyba jednak sama z soba wole być denerwują mnie takie gierki, kiedy nie wiem o co chodzi jemu

Gość wysoka brunetka z new delhi
wysoki brunet ze statkiem widmo, hehe dla mnie za daleko... :D

Brunet, mieliśmy taki pomysł, ze poznasz mnie z jakimś blond kolegą ;-) o chałwie nie zpomnę i kupię po kilogramie dla każdego ;-)

ja mu się nie każe domyśleć bo ja sie nie lubie domyślać to jest takie denerwujące. niech spada jak coś chce to niech mówi.

Gość brunecie szukasz osoby do
spedzenia wspolnego urlopu czy o kogos konkretnie ci chodzi

facetom zawsze chodzi o coś konkretnego ale albo sie każą domyślać, albo sami jeszcze nie wiedzą co chcą;)