Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki brunet UK

Statek milosci - single plyniemy w rejs

Polecane posty

Justys,, to byla odpowiedź dostosowana do naszych zarzutów, ze Brunet jest zbyt normalny moje wnioski są jakie są ;-)

ladnie to tak o kims za jego plecami? ;) pomaranczo - nie wiem co bierzesz i skad, ale musi byc mocne i dobre. Piszesz do King Konga? on umie czytac? laczylo Cie cos z nim? trudno mi sobie wyobrazic 16-metrowa malpe i kobiete.. nawet niech ma 2m jak Gosia Dydek ;D

a może to będzie tak poniedziałek - piątek JA a sobota POLA niedziela JUSTKA :P

ok wiem ze zwiazek to sztuka kompromisu proponuje - w kolejnosci alfabetycznej zeby uniknac klotni. piatek - Agiie sobota - Justynaaaa niedziela - polaola i od pon. do pt. z najfajniejsza z Was spedzam czas. Co by sie lepiej poznac, glebiej i mocniej, dokladniej i blizej;)

Gość potofino
Brunet, tak czytam ...i moim zdaniem skorzystaj z powiedzenia: gdzie dwóch się bije -tam trzeci korzysta..i jak masz taki kawał drogi zrobić, to poświęć weekend i poniedziałek, jednej kobiecie...

niech sie dzielą:P a ja sobie znajde kogoś co się dzielić nie będę:D:P

bo to ma byc na odwrót:P ja nie będę współzawodniczyć i się dzielić:P Ty możesz współzawodniczyć:P

nie bede sie scigal, nie bede walczyl ani o Twoje, ani o agiie, ani o poli wzgledy. kafe to Wasz swiat nie moj. i mam nadzieje niedlugo zniknac, co jest bezposrednio zwiazane z kobieta.. no kobietami ;)

I oto kolejny dowód, że internetowym słowom mężczyzn należy udzielać kredytu z najwyższą ostrożnością :-P

polaola - nie tylko slowom mezczyzny, kobietom rowniez. mam znajomego, ktory ma znajomego, ktoremu znajoma powiedziala o jej znajomym.. ;) jakie to rzeczy wyprawiaja na internecie. ach i ten temat \"czego nie powiem nigdy facetowi\" :) agiie - masz nadzieje ze za trzy lata przedstawie Wam zone i coreczke? czy ze Ty bedziesz mogla sie pochwalic mezem i dzieckiem?

o dziecku i mężu to nawet nie pomyślałam o to mi chodził: "hehe na razie to mam zamiar poznac pewna osobe, lepiej poznac."

Brunet, zapewne też tam jakąś rację masz, z tymże ja się nie poczuwam do zbiorowej odpowiedzialności za inne internautki ;-) a przy okazji, może masz namierzony ten temat o tajemnicach niewieścich i wkleiłbyś tutaj linka?