Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki brunet UK

Statek milosci - single plyniemy w rejs

Polecane posty

owszem, wzasadzie to nie jest mój kot:P oczywiście za wyjątkiem tego w głowie:D

zastanawia mnie dlaczego ludzie sie ranią, a najbardziej ranią się Ci najbliżsi.. dziwne to.

ja wole koty i psy, w zależności od aktualnie posiadanego zwierzęcia, a przewinęło się już w moim życiu bardzo dużo (niestety jakieś pechowe to moje/nasze towarzystwo chyba, bo zwierzaki dość pro-wypadkowe się trafiały, a także np z wrodzoną wadą) w tej chwili nie mam, bo jakoś sie nie składa, a poza tym trochę się obawiam kolejnej rozpaczy w razie gdyby Brunet, już po przeczytaniu początki polecanego przez Ciebie tematu muszę powiedzieć - nie zdawałam sobie sprawy, że do tak żałosnego i żenującego poziomu postępowania może się zniżyć jakikolwiek human being, a tym bardziej kobieta :-O :-O :-O naprawdę bardzo są prymitywne niektóre tam wpisujące się osobniczki :-O

pola ja nie polecalem tego tematu, odnosilem sie do niego tylko. wierze jednak ze na tym forum zasiadaja normalne, interesujace osobniki plci zenskiej, z ktorymi mozna w kulturalnej i milej atmosferze, wymienic poglady polityczne, sportowe oraz te z zycia codziennego, dotyczace nas samych jak i znajomych, znajomych ;)

to w takim razie dlaczego te osoby na których nam najbardziej zalezy ranią nas?A my nie pozostajemy im dłużni a ranimy ich? i dokąd to zmierza?

tzn wiem, że nie polecałeś, taki skrót myślowy cóż, wiedza bywa czasem szokująca :-O

Czasami wolałbym nie wiedzieć, czasami wolał nie rozumieć. Żyć sobie w hermetycznym świecie jak dobrze urodzeni ludzie Z czasem dochodzą doświadczenia. Nic się nie zmienia, sobie patrzę. To wiedza czyni nas słabszymi, albo nas wzmocni na zawsze - Sokół(WWO) pomysle nad tym w pracy agiie, wieczorem sie ustosunkuje ;) milego dnia

zlosliwa samico, zlosliwa w garsonce, beato i to pomaranczowe cos wczoraj urzekla mnie twoja historia. Nie wiem kto to R. (maz, czy inny fagas) wczoraj swoimi emailami i miernymi tekstami zalazlas mi za skore. Nie ma mnie zadna Justyna, Zosia, Kasia, Agnieszka ani Gosia. Macie tu jakis konkurs? zaklad? jestem tu od niedawna i widze tu niezly burdel. moge zrozumiec wasze podszywy, te z pierwszej strony byly nawet smieszne. ale ta cala kafe, macie swoj swiat gdzie mozecie byc soba, a pod pomaranczowym nickiem kims innym. bylo milo, chcialbym wierzyc ze Justynaaaa, polaola i agiie istnieja i ze sa to trzy inne kobiety.

geez... Brunet, ja jestem w miarę normalna chyba, przyznałam się do kilku podszywów na pierwszej stronie tematu, to cała moja "wina" :-O I jestem tutaj z jednym nickiem od koncówki marca, a juz niedlugo będe bardzo sporadycznie Justyna i Agiie moze coś zechca dorzucić, bo ja się wypowiadam tylko za siebie wszystko, co napisałam było w tonie żartobliwym

ostatni raz do ciebie pisze, konczac tym samym polemike z toba. przesledzilem troche tematow. utwierdzilo to mnie, co do mojego zdania o tobie. jestes typem kobiety ktorej nie szanuje. mimo rodzinnej tragedii. znam kobiety ktore przezyly wieksze tragedie, ale nie uzywaja pochwy jako przepustki do paru chwil szczescia. wczoraj zarzucilas mi ze nie jestem meski, bo nie chce cie \"przerznac na kafe, tu i teraz\" teraz piszesz ze kazdy inny facet.. dwa meile byly spokojne, w trzecim zapytalem czy jestes psychiczna. nic nie musze ci wyjasniac, nie musze sie z niczego przed toba ani kims innym tlumaczyc. szukam, nie szukam, laduje na erotycznym - tak glosno to sie dawno nie zasmialem. laduje gdzie chce, z kim chce i o ktorej chce, to mi gwarantuje moja wolnosc i swoboda. to czego ty teraz potrzebujesz, to mnie nie obchodzi. napisze duzymi literami: NIE ODPISUJ. KONIEC POLEMIKI. ale i tak wiem ze odpiszesz, pokazujac jaka tepa istota jestes.

brunet - mialeś się zastanowić nad pytaniem jakie wczoraj zadałam, które wzasadzie było retoryczne - bo osobiście nie uważam zeby byla jakaś konkretne odpowiedź na owe pytanie. chcialbym wierzyc ze Justynaaaa, polaola i agiie istnieja i ze sa to trzy inne kobiety. mogę Cię zapewnić, a Ty mozesz wierzyć lub nie.. że ja nie jestem ani Justyną ani polą, jestem agiie i tylko agiie, nie pise na pomorańczowe. wypowiedzi moje na tym topie i na innych są w tonie żartobliwym.. i to wszystko. pozdr.

Gość kasikonik
o, wypisuje mojego chłopaka z tego towarzystwa, niech już lepiej do domu wraca, przeboleję ten róż, kolor żółty itd. :O w sumie dobrze sie sklada, bo już zaczęło mi go brakować :D

Gość kasikonik
haha, on nie pisze na kafe, bo nie ma czasu, jak wraca do domu, zajmuje sie całowaniem, ale ja nie przestaje pisać :D :D :D

to dlaczego wypisujesz go skoro go tutaj nie ma? brat - i biszkopty;) mozesz zabrać:)